Yettel novosti
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
milanovic986 Odes na Telenorov sajt pa Privatni korisnici pa Usluge pa Tarifni dodaci pa dodaj Omiljeni broj i tu ti je objasnjeno kako se aktivira za postpaid a kako za prepaid i koja je cena minuta i ostalo.
Samo ja nisam znao da si ranije za mesecnu pretplatu od 120din +pdv mogao da pricas koliko hoces i da ti se nije dodatno naplacivao minut od 0,5 din +pdv a sada su snizili pretplatu na 99din +pdv ali zato placas svaki minut 0,5 din +pdv. Znaci za 21 din vise si moga da pricas sa omiljenim brojem ceo mesec koliko hoces a da ti se ne naplacju dodatno ti minuti. E da imas i uspostavu veze koja se naplacuje onoliko koliko vazi za paket koji koristis kod Prenesi je 2,9 din + famozni pdv.
Samo ja nisam znao da si ranije za mesecnu pretplatu od 120din +pdv mogao da pricas koliko hoces i da ti se nije dodatno naplacivao minut od 0,5 din +pdv a sada su snizili pretplatu na 99din +pdv ali zato placas svaki minut 0,5 din +pdv. Znaci za 21 din vise si moga da pricas sa omiljenim brojem ceo mesec koliko hoces a da ti se ne naplacju dodatno ti minuti. E da imas i uspostavu veze koja se naplacuje onoliko koliko vazi za paket koji koristis kod Prenesi je 2,9 din + famozni pdv.
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Da slazem se sa tobom to nije bas za one koji imaju Prenesi, ja recimo na mts-u imam mix 1000 to ti je Prenesi 325 kod Telenora i ne mogu da potrosim sve a to je 5,5 sati sa sve zaokruzivanjem prvog minuta zato sada pricam do mile volje i razbijam se od poruka. I jedva doguram do negde 4 sata ili 240 min. I jos mi je sve to dzabe jer sam dobio 10 000din bonusa i od toga mi se placa pretplata za mix 1000 nije mogao manji paket. Prenesi 60 imam kod Telenora cisto da ne bih ugasio broj koji imam od 1998. godine a mts imam od maja ove godine.
Znači sada u okviru ove tarife povoljniji m:ts jer ne naplaćuje uspostavu poziva, a Telenorova jedina prednost je što (samo zbog naziva paketa - ispalili se kad su ga smišljali
) i dalje mogu minuti i poruke da se prenose 3 meseca. Jel to zači da i kod m:ts-a uskoro treba očekivati uspostavu poziva?

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
za djuice-a i sve zaposlene,
mozda bi idealna novost iz telenora bila da se npr uz prenesi pakete ukljucuje i mesecni protok podataka (npr za prenesi 60 - 50mb, prenesi 150 - 100mb, prenesi 325 - 200mb itd itd), obzirom da se polako pomeraju stvari kod nas vezane za mobilni internet. ili da pisemo neku peticiju, pa mozda i uspemo
mozda bi idealna novost iz telenora bila da se npr uz prenesi pakete ukljucuje i mesecni protok podataka (npr za prenesi 60 - 50mb, prenesi 150 - 100mb, prenesi 325 - 200mb itd itd), obzirom da se polako pomeraju stvari kod nas vezane za mobilni internet. ili da pisemo neku peticiju, pa mozda i uspemo

::luv phonez::
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
lovd, u pravu je bila. Butters, sto da prestanu da nude? Neka nude. Svaka roba ima svog kupca, i niko nije obavezan da qpi nesto bilo od koga. Sto se mene lichno tiche, kad ponude vrhunske high-end telefone, za male novce (citaj do 50E) uz neki jak paket, mogu da rachunaju na zainteresovanost moje malenkosti.
Primer: HTC Touch Pro za 55E uz neki dobar paket recimo 300 min, 300 SMS, 300 MB. Cijena prava sitnica - recimo 6000 mesechno, na 2 godine.
Primer: HTC Touch Pro za 55E uz neki dobar paket recimo 300 min, 300 SMS, 300 MB. Cijena prava sitnica - recimo 6000 mesechno, na 2 godine.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
miodrage, ja ne trazim nesto nerealno (za Srbiju) za razliku od tebe.
Ja hocu da ta roba iz Telenora nadje MENE kao kupca, jednom su uspeli, ali za drugi put ipak treba nesto malo povoljnije od ovog trenutnog! Govorim konkretno o ponudi telefona inace uslugom sam vrlo zadovoljan i ne mislim da ih menjam!
Ja hocu da ta roba iz Telenora nadje MENE kao kupca, jednom su uspeli, ali za drugi put ipak treba nesto malo povoljnije od ovog trenutnog! Govorim konkretno o ponudi telefona inace uslugom sam vrlo zadovoljan i ne mislim da ih menjam!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Daddy Yankee, necu, hocu da zadrzim svoj broj
Sentimentalno sam vezan za njega
Neka omoguce iste uslove i za postojece korisnike.
Butters, sta je tu nerealno? Svuda u svetu telefoni idu jeftino uz pakete samo kod nas deru sa cenama. Ne treba mi telefon sa cenom 9/10 one u prodavnici nego mi treba bas za tu 1/10. Problem je sto ovde dodje i Kurta i Murta, sklopi ugovor, odnese fon, proda ga, i onda ga sudski jure da plati pretplatu i ostalo a svi znamo kakvi su nashi sudovi.
Treba lepo procenjivati svakog korisnika. Ako je bio do sada redovan korisnik, videti prosechnu potrosnju, videti mu navike, ma uci mu u zivot ako treba samo da bi mu se nesto prodalo. E to je zapadni sistem. E sad to sto smo mi Srbi, to je nesto drugo.

Butters, sta je tu nerealno? Svuda u svetu telefoni idu jeftino uz pakete samo kod nas deru sa cenama. Ne treba mi telefon sa cenom 9/10 one u prodavnici nego mi treba bas za tu 1/10. Problem je sto ovde dodje i Kurta i Murta, sklopi ugovor, odnese fon, proda ga, i onda ga sudski jure da plati pretplatu i ostalo a svi znamo kakvi su nashi sudovi.
Treba lepo procenjivati svakog korisnika. Ako je bio do sada redovan korisnik, videti prosechnu potrosnju, videti mu navike, ma uci mu u zivot ako treba samo da bi mu se nesto prodalo. E to je zapadni sistem. E sad to sto smo mi Srbi, to je nesto drugo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Evo sad videh ,da Telenor nudi N96 u ponudi nisam ni znao da su pustili ovaj model u prodaju,po prvoj ceni i ne cini mi se mnooogo skup,evo linka...
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=5976

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=5976

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data