Da li da kupujem HTC TyTN II???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Da li da kupujem HTC TyTN II???

Post od Dream Weaver »

Drugar mi nudi HTC TyTN II za 250e, u full pakovanju je i jos je pod garancijom i sa njom ide kartica od giga. Dobro je ocuvan fon.

Ja bih ga koristio nekih mesec-dva i posle prodao kad i ako mi dosadi.

Zanima me za koliko para mogu da prodam taj fon i da li postoji traznja za takvim fonom?? 8)
and justice for all...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Dream Weaver, uzimaj dok nije nasao drugog kupca. To je koliko mi se cini daleko ispod cene ako je zaista ocuvan telefon i u ispravnom stanju. Da li postoji traznja, pa sigurno da postoji, svaka roba imam svog kupca a posle mesec-dva ces sigurno moci da ga prodas za iste pare ako ne i malo skuplje. U svakom slucaju ti se isplati

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Slazem se u potpunosti, ako je stvarno ocuvan i ako sve radi ( ukljucujuci i ts ) uzimaj dok je ponuda ,,primamljiva``( mozda mu nesto gori pod nogama - u tom slucaju, fon sa win mobile-om se ne nalazi za te pare )
Nokia Lumia 630

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

To je jako primamljiva cena i ako imas kes kupi ga!
Sto se tice kasnije prodaje istog, nemoj da brigas jer uvek ima neko kome je dosadio symbian i tresnes oglas ovde na forum i verujem da ces brzo naci kupca!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E nemoj da ga kupish, sta ce ti to...Bacash pare na budalastine.. :lol: :lol: :lol:
Nego kako se drugar zove i koji mu je broj fona da ga pitam nesto? :lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Fon je skroz ispravan, ja ga cackao nekih pola sata. TS radi normalno.

Drugaru ne gori pod nogama, smorio ga je fon a pare mu nisu bas toliko bitne :wink: a ovako mu je verovatno lakse nego da se smara da prodaje fon na oglas.

Zanima me za GPS jel imaju mape za dzabe da se skinu???

miodrage, da ti posaljem na pp ime prezime i br. fona od druga?? :D :lol: :wink: :)
and justice for all...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Dream Weaver, naravno da imas program sa sve mapama za badava da skines. Evo kompenzacija, ti meni broj od tog drugara a ja tebi linkove ka mapama :lol: :P :wink:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Vazi :)

Ajde ti meni sad posalji linkove na pp a ja tebi posle saljem njegov broj :lol: :lol: :lol: :P

Znaci mislite da mogu da prodam htc-a za iste pare i posle par meseci??? Naravno ako ga ne ostetim ili tako nesto :lol:

Mene brine da za taj fon nema kupaca pa se zato tripujem, jer vec imam tri fon-a i ovaj bih kupio sam da probam win pa bih ga prodao. Cekam da kupim E71 :wink:
and justice for all...

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

he pa prodaces ga dok trepnes evo ti samo ovde gomila kupaca i ti brines eh kad ga budes uzeo neces ti njega prodati wm je cudo :wink:

ev sad gledah oglase pa ljudi traze od 350-450e za to cudo a ti se brines da li ces ga prodati za 250 :lol: :lol: :lol:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

Dream Weaver obavezno ako ti nudi za 250 evra !!! Uzimaj !!! To je jedan od najboljih telefona trenutno a za 250 evra retko gde ces ga naci !!!

edit :Sad sam video da imas 3 telefona...imam osecaj da ako kupis ovo da ce ti postati "glavni" zato sto je telefon boli glava....
edit2: Od mene uskoro mozete da ocekujete manji review

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ako ga svako želi, nema sumnje - kupuj ga ( čak ti i nude ponude koliko je cena xtra )
A fon bombastic, a kao glavni... :roll: ne treba puno pričati, sve kaže onaj smilley tamo :wink:
Nokia Lumia 630

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Danas sam se napokon dogovorio sa drugarom za Htc, nesto se bio premisljao ali je danas pao dogovor :D

Veceras preuzimam telefon :wink: :)
and justice for all...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Dream Weaver, Uh svaka cast,odlican si posao napravio.Kada ga dobijes i malo se poigras sa njim ocekujemo slike i review. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

Dream Weaver, cestitke i od mene, good job. Sto rece Wicker Man, napravi neki dobar review, kad budes imao vremena. U slucaju prodaje, nudim 275 jura :D :D :D, mozda i 280.
Pozz :wink:
Linux&Android

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Doneo sam moje novo cedo kuci :lol: :lol:

Prva stvar koja me zbunjuje je: kako da obrisem imenik tj. kako da oznacim sve ili vise kontakata???

Nesto ne mogu da provalim kako :oops:

Jos jedna stvar, nisam dobio kabal uz njega pa me zanima gde mogu da kupim isti???
and justice for all...

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Imenik mozes da obrises tako sto ces ga sinhronizovati sa outlookom, pa pobrisati kontakte i sinhronizovati ponovo ili da skines PPCPimBackup i da iz njega pobrises, ali ti toplo preporucujem da poskidas sa neta sve programe koji ti trebaju i da uradis hard reset. Tako ces telefon prilagoditi sebi "od nule".
Kabl mozes da kupis u bilo kojoj racunarskoj radnji, samo trazi miniUSB kablic. Inace vrlo je verovatno da imas vec jedan takav od, recimo, foto-aparata ili card-readera.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Kako se radi hard reset??

Nikad nisam imao wm telefon :oops:
Znam kako se radi na simbijan nokiji hard reset :wink:
and justice for all...

luckyyy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Jan 2008. 19:32

Post od luckyyy »

Ja misli da je: drzis oba soft buttons i onda olovcicom soft reset! :?
Old Nokia ::: Asus Zenfone Max Leather Black

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Pronasao sam na nekom drugom sajtu da se hard reset radi tako sto ugasis telefon i pri paljenju drzis dugme za paljenje i srednje dugme za navigaciju, kada te pita da li hoces da uradis master reset ti samo potvrdis na yes i sacekas da odradi
and justice for all...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Imam problem sa telefonom, kad telefon prikacim na kompijuter on nece da mi isti prepozna.Prijavljuje da detektuje novi hardver i pocinje sa instacijom ali na kraju prijavljuje mi da mu nedostaje neki drajver i da nije uspeo da instalira. Na disku koji sam dobio uz njega nema nista sto bi mi pomoglo.
Telefon sam takodje probao i kod druga na njegovom kompijuteru i sve se isto desava.

Da li neko zna u cemu je problem????
and justice for all...

Odgovori