Dream Weaver, uzimaj dok nije nasao drugog kupca. To je koliko mi se cini daleko ispod cene ako je zaista ocuvan telefon i u ispravnom stanju. Da li postoji traznja, pa sigurno da postoji, svaka roba imam svog kupca a posle mesec-dva ces sigurno moci da ga prodas za iste pare ako ne i malo skuplje. U svakom slucaju ti se isplati
Slazem se u potpunosti, ako je stvarno ocuvan i ako sve radi ( ukljucujuci i ts ) uzimaj dok je ponuda ,,primamljiva``( mozda mu nesto gori pod nogama - u tom slucaju, fon sa win mobile-om se ne nalazi za te pare )
To je jako primamljiva cena i ako imas kes kupi ga!
Sto se tice kasnije prodaje istog, nemoj da brigas jer uvek ima neko kome je dosadio symbian i tresnes oglas ovde na forum i verujem da ces brzo naci kupca!
Ajde ti meni sad posalji linkove na pp a ja tebi posle saljem njegov broj
Znaci mislite da mogu da prodam htc-a za iste pare i posle par meseci??? Naravno ako ga ne ostetim ili tako nesto
Mene brine da za taj fon nema kupaca pa se zato tripujem, jer vec imam tri fon-a i ovaj bih kupio sam da probam win pa bih ga prodao. Cekam da kupim E71
Dream Weaver obavezno ako ti nudi za 250 evra !!! Uzimaj !!! To je jedan od najboljih telefona trenutno a za 250 evra retko gde ces ga naci !!!
edit :Sad sam video da imas 3 telefona...imam osecaj da ako kupis ovo da ce ti postati "glavni" zato sto je telefon boli glava....
edit2: Od mene uskoro mozete da ocekujete manji review
Ako ga svako želi, nema sumnje - kupuj ga ( čak ti i nude ponude koliko je cena xtra )
A fon bombastic, a kao glavni... ne treba puno pričati, sve kaže onaj smilley tamo
Dream Weaver, cestitke i od mene, good job. Sto rece Wicker Man, napravi neki dobar review, kad budes imao vremena. U slucaju prodaje, nudim 275 jura , mozda i 280.
Pozz
Imenik mozes da obrises tako sto ces ga sinhronizovati sa outlookom, pa pobrisati kontakte i sinhronizovati ponovo ili da skines PPCPimBackup i da iz njega pobrises, ali ti toplo preporucujem da poskidas sa neta sve programe koji ti trebaju i da uradis hard reset. Tako ces telefon prilagoditi sebi "od nule".
Kabl mozes da kupis u bilo kojoj racunarskoj radnji, samo trazi miniUSB kablic. Inace vrlo je verovatno da imas vec jedan takav od, recimo, foto-aparata ili card-readera.
Pronasao sam na nekom drugom sajtu da se hard reset radi tako sto ugasis telefon i pri paljenju drzis dugme za paljenje i srednje dugme za navigaciju, kada te pita da li hoces da uradis master reset ti samo potvrdis na yes i sacekas da odradi
Imam problem sa telefonom, kad telefon prikacim na kompijuter on nece da mi isti prepozna.Prijavljuje da detektuje novi hardver i pocinje sa instacijom ali na kraju prijavljuje mi da mu nedostaje neki drajver i da nije uspeo da instalira. Na disku koji sam dobio uz njega nema nista sto bi mi pomoglo.
Telefon sam takodje probao i kod druga na njegovom kompijuteru i sve se isto desava.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.