WinMob vs. Symbian

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ne lozim te, neverovatno ali istinito...doduse, nisam merio stopericom postavljeno vreme, zato sam i stavio 40-ak sto bi trebalo uzeti sa rezervom, mozda je i koji minut ispod toga...ali vise od pola sata ce da traje sigurno (surfovanja Wi-Fi-jem)...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Green, Pa dobro, to nije nesto neverovatno. Posle upozorenja da mi je baterija "very low" ja sam na i780 slusao mp3 preko a2dp bluetooth slusalica otprilike 40-ak minuta. Kada sam stigao kuci telefon je jos uvek bio ukljucen pre nego sto sam ga stavio na punjac.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Za E61 i E71 sam siguran sto se baterije tiche. Pa moj E61 kad prijavi da je gladan, aj znam da imam komotnih 15 min priche jos sa njim. A stand-by i do 6h.
Ce vidimo, mnogo sam se nalozio na HTC Touch HD, a i da vidim XPERIU konachno. Vremena jos uvek imam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ajd i ja da se oglasim :D Sto se tog HP-a tice, neces imati problema sa 240 x 240 rezolucijom jer imas i aplikacija i igara ( koje doduse ja ne konzumiram ) na pretek. Kod mene baterija drzi uz samo razogovor i porukanje oko 3 dana bez gasenja "flight" modova i sl., znaci konstantno je u mrezi. Vidljivost identicna kao i kod svih Nokia aparata ako ne i bolja. Tastatura je sasvim korektna, jeste da imam cevape umesto prstiju i ogromne shake ali mi se stvarno jako retko desi da ubodem 2 tastera istovremeno. TS radi fantasticno sa prstima i sa olovkom a isto vazi i za GPS. Kamera je prica za sebe, nista specijalno ali eto ako bas zatreba posluzice svrsi. Signal je konstantan, malo jaci nego sto mi je bio na E60. Rad sa samim OS-om je neverovatno lagan, kao i kod svih WM-ova. Rama imas dovoljno, taman koliko treba, da dignes nekoliko aplikacija a da ti telefon radi istom brzinom kao i posle resetovanja. Zvuk u slusalici je prilicno jak a mikrofon dosta osetljiv tako da nema problema ni prilikom komunikacije. Jedini "problem" na koji sam ja naisao tj glupo resenje je to sto moras da ukljucis warning tones da bi radio zvuk za poruke. Sve ostalo je za pohvalu. Ako sam nesto zaboravio ili te nesto vise interesuje ti pitaj :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Hvala na iscrpnom objasnjenju, za sada je odluka pala da cekam XPERIU i Touch HD, a onda donosim odluku. Da li je neko video HP Ipaq i910c? To bi kao trebalo da je naslednik 6915 koji je naslednik 6515.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Meni licno od ponudjenih najvise se svidja HTC Touch Pro i da imam dovoljno para bez razmisljanja bih ga uzeo...

Mada evo vidim da je polako pocela da pada cijena Omnii, ako nastavi tako i ona moze biti interesantna...

Xperia naravno super zvuci ali plasim se visoke cijene kao i bagova koji su po prici veoma brojni...

O iPhone-u ja licno ne bih ni razmisljao(osim kao drugom telefonu za sta je odlican), a E71 je provjereno dobar, samo je pitanje koliko dobijas sa njim prelaskom sa E61...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sensei, tachno o tome se i radi. Ja sam E71 osim novog kucista ne dobijam ama bas nista - dobro noviji Symbian, ali i nove muke :) Kamera mi znachi da se ne izrazim...
Touch Pro mi se ipak ne svidja, igrao sam se jedno pola sata s njim u radnji i krajnji rezultat je NJET!
Chekam Touch HD :)

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

Ja ti predlazem ova dva telefona :
1. HTC TyTN II * znaci fon je stvarno extra ko moze da mu nadje zamerku... *
2.HTC Touch Pro
3.HTC Cruise
4.HTC TouchDiamond

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Touch HD iskreno nisam ni gledao kakav je sve do maloprije... Koliko vidim nema pravu qwerty tastaturu a ako sam dobro shvatio iz tvojih postova ona tebi treba?

Cekaj ti Xperiu ipak... :lol:

Mada sto kaze rayatz mogao bi da razmislis i o Tytn II, meni izgleda skroz dobar!

rayatz
Banned

Post od rayatz »

Sensei cuo sam da je SE Xperia extra ali sam cuo i da ima 'extra' cenu :)
Mada pitanje je oce SE Xperia uopste izaci tj kad ce izaci...ipak je SE poznat po odlaganjima

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Rekli su da ce X1 izaci krajem septembra ili pocetkom oktobra! Ali treba videti da li mu je bagovit sw i kako se ponasa u radu !

rayatz
Banned

Post od rayatz »

IDzO bez obzira sto se dize velika frka i dzava oko X1 verujem da ce biti ovako nesto :
-lepe i bas dobre karakteristike ( moze se naci i na drugim win telefonima )
-velika cena
-velika mogucnost kvarova i bagova --- ipak je SE poznat po tome :)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Zadnja informacija koju sam procitao na netu je da Xperia potvrdjeno izlazi 30.09.2008. tj za nedelju dana...vidjecemo uskoro kakav je :D

Mozda je SE i poznat po kvarovima ali Xperiu ne pravi SE nego HTC ;)

rayatz
Banned

Post od rayatz »

Sensei kapiram ja da HTC proizvodi nisam glup nego je velika mogucnost da je recimo 95 % radio HTC a 5 % SE ... a SE-u je dovoljno 5% da sje*e nesto

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Pa ako sje*u tih 5%(recimo da toliko oni prave) onda ni ne treba da imaju ovakav telefon u ponudi...neka to ostave onima koji znaju sta rade :D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Eldar je bio pisao da je pocetna verzija SW dosta bagovita i da se ocekuje prvi apdejt u februaru ili martu 2009, medjutim mozda se nesto i promenulo od njegovog poslednjeg javljanja jer X1 izlazi ranije nego sto su govorili pa su mozda i ubrzano pripremili novu stabilniju verziju SW-a!

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

Mislim da je SE ubrzao razvoj X1 zbog sve jace konkurencije ...
Kako god mene licno X1 ima vise prednosti kao sto su :
Dizajn ... Meni licno izgleda extra a kako testovi prototipa govore i sama izrada je na vrhunskom nivou ...
Dobra baterija ...
Displej koji je iznad prosijeka ...
X Paneli
:wink: ...
I jos mnogo drugih stvari koje samo SE moze da pruzi :wink:
HTC M8Q HTC 10

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Da li je neko probao HP 910c ? Svidja mi se sto ima QWERTY, brz procesor, 2.5mm jack i solidnu kameru od 3mp. Pojavio se skoro kod nas u BG, dodushe cena je jos uvek parena (preko 400 jura u CT).

Od ostalih OK mi je i780 ali ne znam kakav mu je zvuk, vidim da ima proprietary port za sluske. A i ne znam kako sljaka taj Trackpad, vise bih voleo da ima Trackball kao Artemis.

E71 je isto super ali ima "grbu na ledjima" tj. ispupcenu kameru sto je za mene deal breaker.
Motorola Moto G

Odgovori