WinMob vs. Symbian
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Green, Pa dobro, to nije nesto neverovatno. Posle upozorenja da mi je baterija "very low" ja sam na i780 slusao mp3 preko a2dp bluetooth slusalica otprilike 40-ak minuta. Kada sam stigao kuci telefon je jos uvek bio ukljucen pre nego sto sam ga stavio na punjac.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ajd i ja da se oglasim
Sto se tog HP-a tice, neces imati problema sa 240 x 240 rezolucijom jer imas i aplikacija i igara ( koje doduse ja ne konzumiram ) na pretek. Kod mene baterija drzi uz samo razogovor i porukanje oko 3 dana bez gasenja "flight" modova i sl., znaci konstantno je u mrezi. Vidljivost identicna kao i kod svih Nokia aparata ako ne i bolja. Tastatura je sasvim korektna, jeste da imam cevape umesto prstiju i ogromne shake ali mi se stvarno jako retko desi da ubodem 2 tastera istovremeno. TS radi fantasticno sa prstima i sa olovkom a isto vazi i za GPS. Kamera je prica za sebe, nista specijalno ali eto ako bas zatreba posluzice svrsi. Signal je konstantan, malo jaci nego sto mi je bio na E60. Rad sa samim OS-om je neverovatno lagan, kao i kod svih WM-ova. Rama imas dovoljno, taman koliko treba, da dignes nekoliko aplikacija a da ti telefon radi istom brzinom kao i posle resetovanja. Zvuk u slusalici je prilicno jak a mikrofon dosta osetljiv tako da nema problema ni prilikom komunikacije. Jedini "problem" na koji sam ja naisao tj glupo resenje je to sto moras da ukljucis warning tones da bi radio zvuk za poruke. Sve ostalo je za pohvalu. Ako sam nesto zaboravio ili te nesto vise interesuje ti pitaj 

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Meni licno od ponudjenih najvise se svidja HTC Touch Pro i da imam dovoljno para bez razmisljanja bih ga uzeo...
Mada evo vidim da je polako pocela da pada cijena Omnii, ako nastavi tako i ona moze biti interesantna...
Xperia naravno super zvuci ali plasim se visoke cijene kao i bagova koji su po prici veoma brojni...
O iPhone-u ja licno ne bih ni razmisljao(osim kao drugom telefonu za sta je odlican), a E71 je provjereno dobar, samo je pitanje koliko dobijas sa njim prelaskom sa E61...
Mada evo vidim da je polako pocela da pada cijena Omnii, ako nastavi tako i ona moze biti interesantna...
Xperia naravno super zvuci ali plasim se visoke cijene kao i bagova koji su po prici veoma brojni...
O iPhone-u ja licno ne bih ni razmisljao(osim kao drugom telefonu za sta je odlican), a E71 je provjereno dobar, samo je pitanje koliko dobijas sa njim prelaskom sa E61...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sensei, tachno o tome se i radi. Ja sam E71 osim novog kucista ne dobijam ama bas nista - dobro noviji Symbian, ali i nove muke
Kamera mi znachi da se ne izrazim...
Touch Pro mi se ipak ne svidja, igrao sam se jedno pola sata s njim u radnji i krajnji rezultat je NJET!
Chekam Touch HD

Touch Pro mi se ipak ne svidja, igrao sam se jedno pola sata s njim u radnji i krajnji rezultat je NJET!
Chekam Touch HD

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Touch HD iskreno nisam ni gledao kakav je sve do maloprije... Koliko vidim nema pravu qwerty tastaturu a ako sam dobro shvatio iz tvojih postova ona tebi treba?
Cekaj ti Xperiu ipak...
Mada sto kaze rayatz mogao bi da razmislis i o Tytn II, meni izgleda skroz dobar!
Cekaj ti Xperiu ipak...

Mada sto kaze rayatz mogao bi da razmislis i o Tytn II, meni izgleda skroz dobar!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Rekli su da ce X1 izaci krajem septembra ili pocetkom oktobra! Ali treba videti da li mu je bagovit sw i kako se ponasa u radu !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Eldar je bio pisao da je pocetna verzija SW dosta bagovita i da se ocekuje prvi apdejt u februaru ili martu 2009, medjutim mozda se nesto i promenulo od njegovog poslednjeg javljanja jer X1 izlazi ranije nego sto su govorili pa su mozda i ubrzano pripremili novu stabilniju verziju SW-a!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Mislim da je SE ubrzao razvoj X1 zbog sve jace konkurencije ...
Kako god mene licno X1 ima vise prednosti kao sto su :
Dizajn ... Meni licno izgleda extra a kako testovi prototipa govore i sama izrada je na vrhunskom nivou ...
Dobra baterija ...
Displej koji je iznad prosijeka ...
X Paneli
...
I jos mnogo drugih stvari koje samo SE moze da pruzi
Kako god mene licno X1 ima vise prednosti kao sto su :
Dizajn ... Meni licno izgleda extra a kako testovi prototipa govore i sama izrada je na vrhunskom nivou ...
Dobra baterija ...
Displej koji je iznad prosijeka ...
X Paneli

I jos mnogo drugih stvari koje samo SE moze da pruzi

HTC M8Q HTC 10
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Da li je neko probao HP 910c ? Svidja mi se sto ima QWERTY, brz procesor, 2.5mm jack i solidnu kameru od 3mp. Pojavio se skoro kod nas u BG, dodushe cena je jos uvek parena (preko 400 jura u CT).
Od ostalih OK mi je i780 ali ne znam kakav mu je zvuk, vidim da ima proprietary port za sluske. A i ne znam kako sljaka taj Trackpad, vise bih voleo da ima Trackball kao Artemis.
E71 je isto super ali ima "grbu na ledjima" tj. ispupcenu kameru sto je za mene deal breaker.
Od ostalih OK mi je i780 ali ne znam kakav mu je zvuk, vidim da ima proprietary port za sluske. A i ne znam kako sljaka taj Trackpad, vise bih voleo da ima Trackball kao Artemis.
E71 je isto super ali ima "grbu na ledjima" tj. ispupcenu kameru sto je za mene deal breaker.
Motorola Moto G