Milion i ti!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Nisam puno zvao Vip operatere, možda par puta, i svaki put sam dočekan na najljubazniji mogući način, a što se tiče telekomovih operatera, rijetko kad išta znaju, uz to su nekako, ne znam dal' da kažem neljubazni ili arogantni, u fazonu "šta ti sad 'oćeš" :disgust:

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

mada,a tek oni u poslovnicama...2 sata je pokusavao da mi namesti MMS i GPS na telefonu,i ne zna i ne zna....aaaaa pa koga da pitam da mi namesti,kreteni.A kada god ih pitam zasto je danas 15-i u mesecu,a provera stanja postpaid kredita jos uvek ne radi,oni naravno ne znaju da kazu ni kada ce proraditi.Takodje na moje pitanje da li planiraju da nam omoguce da vec u prvim danima meseca imamo uvid u stanje,naravno ne znaju.
A koliko sam upucena,kod vip postpaid-a odmah,stalnoimas uvid u svoje stanje.tako da prednost ode Vip-u....
Jedino sto mi se kod Vipa ne dopada,to je sto kada prekoracis svoj paket,oni te upozoravaju da uplatis,a onda te i iskljuce.Mislim da je to nepotrebno,ako neko hoce da bude uplatama ogranicen,bio bi na pripejdu,a ne na postpaidu. :uhuh:

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 21:06
:: Sony Z2

Post od Teniser »

Priznajem, negodovao sam povodom podizanja cena u Vipu i zato sto nemaju neke posebne usluge, ali ga UPRKOS tome koristim kao primarnu karticu i koristicu ga u buducnosti...odgovara mi savrseno jer imam 55 060/061 kontakata u imeniku i sa njima se dopisujem i razgovaram po ceo dan BESPLATNO. Ne pamtim kada sam poslednji put poslao poruku na mt:s ili Telenor broj. Pobogu, cekam 25 minuta na operatera kod mt:s-a i onda mi se javi neka zenska koja kao da sedi na iglama, a ne na stolici i DRSKO i BEZOBRAZNO mi odgovara na pitanja...mt:s necu koristiti ni u najludjim snovima. Smatram da svako treba da pronadje operatera koji mu odgovara - neko mt:s, neko Telenor, a ja koristim i koristicu Vip prepaid!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ja mogu da razumem to da operatere u call centru pozivaju svakakvi ljudi: i pismeni, i nepismeni, i kulturni, i nekulturni itd. i da im je posao vrlo stresan i naporan. Ali ne mogu da razumem njihovu neljubaznost kada ih lepo i kulturno zamolim da mi daju neku informaciju ili pomognu da resim neki problem. Pa pobogu, i ja radim s ljudima i moj je posao stresan i naporan, pa ja ne vičem na svoje pacijente već profesionalno obavljam svoj posao. :uhuh:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

annaBG napisao: Jedino sto mi se kod Vipa ne dopada,to je sto kada prekoracis svoj paket,oni te upozoravaju da uplatis,a onda te i iskljuce.
Nije valjda da je ovo istina?! :?

Znači, ako imam paket sa 60 poruka, posle 60-e poslate poruke, oni me obaveste da mora da uplatim nešto na račun da bih mogao da šaljem poruke?! Kakva je to nebuloza!

Što se tiče Call centara, nikad ih ne zovem. Trudim se da se informišem, ili preko foruma, ili preko sajtova. Eventualno, pošaljem im po koji mail. Tačno je da su u mt:s-u većina neznalice.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Znas kako ide,evo npr.moja prijateljica ima paket koji placa 250din(ne znam tacno koliko minuta ima i poruka u okviru njega) i ona ga prekoracila,dogurala do 1000din i oni obavestavala cim je prekoracila,u fazonu-Molim vas uplatie,molim vas uplatitie(a logicno je da na mesec dana ti stize racun i ti ga uplatis koliko god da je,ali vip ce te terati da platis i posle 3 dana ako si prekoracio).Onda ako ti ne uplatis,sto ona nije,onda su joj zabranili pozive i da prima i da salje,to takodje vazi i za poruke. :dry: .
Cista glupost! :chytry:

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

@annaBG & mezzano
To je poznata stvar kod vecine operatera i zove se Kreditni limiti korisnika, a poanta je u tome da se ne desi da netko vec prvi mjesec nabije racun npr. 10.000 din. koji ne moze da plati,...
Ovako prvih par mjeseci se ogranici njegova potrosnja na reciomo tih 1000din. a ako se hoce vise trositi treba uplatiti te novce unaprijed pa ti povise kreditni limit. Postoji opcija i da nakon par mjeseci nazoves SZK i oni ti kazu da li ti se moze povecati kreditni limit na osnovu redovnog placanja racuna i koliko ti je.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

outsider_hr živa istina.to je jedna veoma lepa usluga od njih jer ako si već uzeo da plaćaš 250din kao paket koji tebi treba kako si dospoeo do cifre od 1000din.
inače ako se ne varam mislim da se ponovo uključenje kod vipa plaća malo više nego kod mts-a 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Dobro. To onda ima neke logike... Ja sam razumeo da čim prekoracim "besplatan" saobracaj mora da idem do banke i uplacujem.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

pa moras.
ja kapiram zasto to oni rade,ali to je a mene licno gnjavaza.Ja na Telekomu nabijem poprilicno visok racun,a pretplacena sam na daleko manji,pa kada mi stigne racun,ja platim,sta cu :)

Sve u svemu,odosmo mi u neku pricu koja nema veze sa temom.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

2004te godine, uzeo postpaid i ako se dobro secam limit je bio 10.000din.

Posle 6 meseci ili tako nesto, stize SMS da mi je limit povecan na 80.000din :blinky:

Nije mi bas bilo prijatno kada mi je palo na pamet da mogu da se zaduzim 1000EUR preko telefona...

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Teniser »

Jaoooj ljudi, zar u svakoj temi morate da komentarisete postpaid :smutny: :lol:
Ne znam za vas, ali meni je ovih 1000 dinara bonus kredita malo. Prekjuce sam uplatio 100 dinara i sada mi je ostalo 26 dinara bonus kredita i 114 SMS poruka... :uhuh:

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pogledaj lepljivu (glasanje), ko sta koristi, pa ces videti da na forumu ima vise postpejdovaca...
Kako potrosis 886 poruka za 2 dana, majke ti? :-o

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Teniser »

Znaam, znaam, Mezzano, reci mi lepo da nisam normalan :D :lol: Pa sta cu kad obozavam SMS... :wink:

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Samo mi nije jasno kako je fizicki moguce :-o , osim ako vecina poruka nije tipa "da", "ne", "mozda", "dobro"... I da su takve, pa i to je mnogo. Meni za mesec dana je dovoljno 150-200 poruka (toliko i imam u paketu), tako da mi uopste nisu privlacne promocije ovog tipa.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

A u covece,svaka cast kako uspes da toliko poruka posaljes :)))
Ova akcija traje do kraja godine ili do maja??

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Dakle ovo je strasno... http://www.vipmobile.rs/cm/private/prepaid/tariff.php

Minut razgovora: 6,96 dinara
Uspostava veze: 4,60 dinara
SMS poruka: 2,83 dinara

cene sa PDV-om

U svim tarifnim paketima razgovori se tarifiraju na 60 sekundi nakon prve minute razgovora. Cene se ne odnose na dodatne usluge.

Ja nemam reci... Vip prepaid moze da koristi samo neko ko zeli da prica u Vip mrezi, i to je to.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

uskoro će uspostava da bude veća od cene prvog minuta.biće to veoma zanimljivo...još ako prvi minut smanje :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Jel se meni cini ili su onu opet povecali cene?? :smutny: pa da li su oni normalni? Ovo je sada stvarno preskupo! Bezveze! :P

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Verujem da ce sada svi da poskupe...:-/
Ali eto prednosti poskupljenja manje cemo da zracimo mozgove :lol:

Odgovori