Milion i ti!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
mada,a tek oni u poslovnicama...2 sata je pokusavao da mi namesti MMS i GPS na telefonu,i ne zna i ne zna....aaaaa pa koga da pitam da mi namesti,kreteni.A kada god ih pitam zasto je danas 15-i u mesecu,a provera stanja postpaid kredita jos uvek ne radi,oni naravno ne znaju da kazu ni kada ce proraditi.Takodje na moje pitanje da li planiraju da nam omoguce da vec u prvim danima meseca imamo uvid u stanje,naravno ne znaju.
A koliko sam upucena,kod vip postpaid-a odmah,stalnoimas uvid u svoje stanje.tako da prednost ode Vip-u....
Jedino sto mi se kod Vipa ne dopada,to je sto kada prekoracis svoj paket,oni te upozoravaju da uplatis,a onda te i iskljuce.Mislim da je to nepotrebno,ako neko hoce da bude uplatama ogranicen,bio bi na pripejdu,a ne na postpaidu.
A koliko sam upucena,kod vip postpaid-a odmah,stalnoimas uvid u svoje stanje.tako da prednost ode Vip-u....
Jedino sto mi se kod Vipa ne dopada,to je sto kada prekoracis svoj paket,oni te upozoravaju da uplatis,a onda te i iskljuce.Mislim da je to nepotrebno,ako neko hoce da bude uplatama ogranicen,bio bi na pripejdu,a ne na postpaidu.

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 21:06
- :: Sony Z2
Priznajem, negodovao sam povodom podizanja cena u Vipu i zato sto nemaju neke posebne usluge, ali ga UPRKOS tome koristim kao primarnu karticu i koristicu ga u buducnosti...odgovara mi savrseno jer imam 55 060/061 kontakata u imeniku i sa njima se dopisujem i razgovaram po ceo dan BESPLATNO. Ne pamtim kada sam poslednji put poslao poruku na mt:s ili Telenor broj. Pobogu, cekam 25 minuta na operatera kod mt:s-a i onda mi se javi neka zenska koja kao da sedi na iglama, a ne na stolici i DRSKO i BEZOBRAZNO mi odgovara na pitanja...mt:s necu koristiti ni u najludjim snovima. Smatram da svako treba da pronadje operatera koji mu odgovara - neko mt:s, neko Telenor, a ja koristim i koristicu Vip prepaid!
Ja mogu da razumem to da operatere u call centru pozivaju svakakvi ljudi: i pismeni, i nepismeni, i kulturni, i nekulturni itd. i da im je posao vrlo stresan i naporan. Ali ne mogu da razumem njihovu neljubaznost kada ih lepo i kulturno zamolim da mi daju neku informaciju ili pomognu da resim neki problem. Pa pobogu, i ja radim s ljudima i moj je posao stresan i naporan, pa ja ne vičem na svoje pacijente već profesionalno obavljam svoj posao. 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Nije valjda da je ovo istina?!annaBG napisao: Jedino sto mi se kod Vipa ne dopada,to je sto kada prekoracis svoj paket,oni te upozoravaju da uplatis,a onda te i iskljuce.

Znači, ako imam paket sa 60 poruka, posle 60-e poslate poruke, oni me obaveste da mora da uplatim nešto na račun da bih mogao da šaljem poruke?! Kakva je to nebuloza!
Što se tiče Call centara, nikad ih ne zovem. Trudim se da se informišem, ili preko foruma, ili preko sajtova. Eventualno, pošaljem im po koji mail. Tačno je da su u mt:s-u većina neznalice.
Znas kako ide,evo npr.moja prijateljica ima paket koji placa 250din(ne znam tacno koliko minuta ima i poruka u okviru njega) i ona ga prekoracila,dogurala do 1000din i oni obavestavala cim je prekoracila,u fazonu-Molim vas uplatie,molim vas uplatitie(a logicno je da na mesec dana ti stize racun i ti ga uplatis koliko god da je,ali vip ce te terati da platis i posle 3 dana ako si prekoracio).Onda ako ti ne uplatis,sto ona nije,onda su joj zabranili pozive i da prima i da salje,to takodje vazi i za poruke.
.
Cista glupost!

Cista glupost!

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
@annaBG & mezzano
To je poznata stvar kod vecine operatera i zove se Kreditni limiti korisnika, a poanta je u tome da se ne desi da netko vec prvi mjesec nabije racun npr. 10.000 din. koji ne moze da plati,...
Ovako prvih par mjeseci se ogranici njegova potrosnja na reciomo tih 1000din. a ako se hoce vise trositi treba uplatiti te novce unaprijed pa ti povise kreditni limit. Postoji opcija i da nakon par mjeseci nazoves SZK i oni ti kazu da li ti se moze povecati kreditni limit na osnovu redovnog placanja racuna i koliko ti je.
To je poznata stvar kod vecine operatera i zove se Kreditni limiti korisnika, a poanta je u tome da se ne desi da netko vec prvi mjesec nabije racun npr. 10.000 din. koji ne moze da plati,...
Ovako prvih par mjeseci se ogranici njegova potrosnja na reciomo tih 1000din. a ako se hoce vise trositi treba uplatiti te novce unaprijed pa ti povise kreditni limit. Postoji opcija i da nakon par mjeseci nazoves SZK i oni ti kazu da li ti se moze povecati kreditni limit na osnovu redovnog placanja racuna i koliko ti je.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
outsider_hr živa istina.to je jedna veoma lepa usluga od njih jer ako si već uzeo da plaćaš 250din kao paket koji tebi treba kako si dospoeo do cifre od 1000din.
inače ako se ne varam mislim da se ponovo uključenje kod vipa plaća malo više nego kod mts-a
inače ako se ne varam mislim da se ponovo uključenje kod vipa plaća malo više nego kod mts-a

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Dakle ovo je strasno... http://www.vipmobile.rs/cm/private/prepaid/tariff.php
Minut razgovora: 6,96 dinara
Uspostava veze: 4,60 dinara
SMS poruka: 2,83 dinara
cene sa PDV-om
U svim tarifnim paketima razgovori se tarifiraju na 60 sekundi nakon prve minute razgovora. Cene se ne odnose na dodatne usluge.
Ja nemam reci... Vip prepaid moze da koristi samo neko ko zeli da prica u Vip mrezi, i to je to.
Minut razgovora: 6,96 dinara
Uspostava veze: 4,60 dinara
SMS poruka: 2,83 dinara
cene sa PDV-om
U svim tarifnim paketima razgovori se tarifiraju na 60 sekundi nakon prve minute razgovora. Cene se ne odnose na dodatne usluge.
Ja nemam reci... Vip prepaid moze da koristi samo neko ko zeli da prica u Vip mrezi, i to je to.