3650 par pitanja

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

araphel napisao:Zoko,imam budilnik,ali ne pomaze,naviko sam da mi tresti neka melodija koju volim i samo to moze da me probudi!a sto se kofera tice...ionako teglim ranac sa sobom uvek.....zbog posla,a i ne treba mi sve od toga bas uvek....ma neznam,evo malopre sam ubacivao neke igrice i opet mi poludeo sat! :x :x :x
E pa to je drugo, kad odredjena melodija mora da te budi...ima resenja i za to ali to su vec malo veca ulaganja :oops: Ok, ako ti se nesvidja 6630 :disgust: ...a samo da znas da je 7610 skoro iste velicine kao 3650, znam, jer je moj brat ima...Pa sta se toliko nerviras oko sata, bar je to lako podesiti, za 2 sekunde ;) Kad zavrsis sa prebacivanjem namestis sat i opusteno ;) :) :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

zaboravim,zoko,zaboravim....zaboravan covek,sve sto treba da zapamtim mi stoji u telefonu!a ako i njega negde zaboravim,onda sam pecen!!!!zato ga cuvam ko kap vode na dlanu,kupujem mu rezervne maske,tastature i gluposti,....samo da sto duze traje!i kad nesto pocne da zeza,osma se userem da mi ne crkne sve tokom noci ili tako nesto....bilo kako bilo,poceo je da zeza i izgubio sam poverenje u njega-znaci uskoro zamena!!! :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Blah meni ta Motorola i nije nesto... Mislim po opcijama, da su ubacili mp3 (stereo) i 1, 1+ mpix kameru bar pa aj da kazes... Al ovako... :dry:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ma tanka je moze u svaki dzep,e to je promena posle ove lopate! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Hehehe, znam, on je tvoj drugi mozak :oops: Mazis ga, pazis ga, i zoves ga Djole :D
Salu na stranu, ja imam 3650 skoro dve godine, i dobro me je sluzio, stvarno sam bila zadovoljna. Bilo je i nekih problema sa njim, ali nista strasno, vise je da se zasitis :)
A i mene je vec smorio, pa sam osetila da je vreme za drugi fon, tako da znam o cemu pricas :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

eto vidis!nesto sam se zalepio za nesto malo i na preklop/slider...ali videcu....mada stoji da mi je 3650 dizajnerski najlepsi telefon,mnogo je neobican!!!!i bas ga volim,ali posle 7 meseci koriscenja pomalo mi je dosadio....on je jos i najduze trajao!obicno sam menjao fonove na mesec dana....

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Vjeruj mi poslije te lopate je sve sve tezine manje od 110g veeeeeeliko olaksanje... :lol: :lol: :lol: Nego da ne idemo vise u off... :unsure:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ima - kupi jedan fini Casio digitalni sat koji inace mjeri i temperaturu i pritisak i tako to, a i vodootporan je na dubinama do 100 m. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

hehe!eto smeha niotkuda!mislim da cu da kupim siemens sl65 uskoro!uvek sam bio zadovoljan siemensima,a i moja zena ima m65 koji posle nekoliko pocetnih brljotina radi fenomenalno!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

araphel, da li koristiš Win XP? Isključi u "Date and Time Properties", pod "Internet Time" opciju "Automatically synchronize with an Internet time server"... ili podesi vremensku zonu za +1. ;)
A i PC Suite ima opciju da sinhronizuje vreme, ne sećam se da li može da se isključi a nemam tu staru verziju da pogledam.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ej Hvala Miskoni!podesio sam sat na kompu na time zone u izraelu i sad je ok,stalno je vracao nazad za jedan sat jer je stajao na BG vrmenskoj zoni....i sad mi ne prebacuje ni na fonu sat kad se konektujem!!!!jeeeeee! :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Eto Araphel, resio si problem :D Ipak nije bilo tako strasno.... :o
Hehehe, vidis, i ako zivis u Izraelu, ti si u vremenskoj zoni BG-a, hehehe :lol:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

araphel napisao:Ej Hvala Miskoni!podesio sam sat na kompu na time zone u izraelu i sad je ok,stalno je vracao nazad za jedan sat jer je stajao na BG vrmenskoj zoni....i sad mi ne prebacuje ni na fonu sat kad se konektujem!!!!jeeeeee! :D
He he he, baš si lik, nema na čemu... Beograd u srcu, na kompu... :lol: :lol: :lol:

iommi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 23:32

Post od iommi »

U poslednje vreme telefon mi drzi manje bateriju, ne moze da traje ni dan. Ne znam o cemu je problem. Da li je u pitanju baterija ili telefon. Moze li to nekako da se popravi i da li moze neko da mi objasni u cemu je problem?

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Imala sam takav problem dok sam imala 3650, i bilo je do softvera...Prvo mi je baterija tako držala jedva koji sat, posle se telefon samo blokirao...Fleš je sredio stvar, baterija se vratila u normalu... :) :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Moj 3650 otishao u druge ruke,za trichavih 200 eur!I baterija mu i dalje radi savrsheno-oko 3 dana!

Odgovori