E pa to je drugo, kad odredjena melodija mora da te budi...ima resenja i za to ali to su vec malo veca ulaganjaaraphel napisao:Zoko,imam budilnik,ali ne pomaze,naviko sam da mi tresti neka melodija koju volim i samo to moze da me probudi!a sto se kofera tice...ionako teglim ranac sa sobom uvek.....zbog posla,a i ne treba mi sve od toga bas uvek....ma neznam,evo malopre sam ubacivao neke igrice i opet mi poludeo sat!![]()
![]()
3650 par pitanja
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
Zoka
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
zaboravim,zoko,zaboravim....zaboravan covek,sve sto treba da zapamtim mi stoji u telefonu!a ako i njega negde zaboravim,onda sam pecen!!!!zato ga cuvam ko kap vode na dlanu,kupujem mu rezervne maske,tastature i gluposti,....samo da sto duze traje!i kad nesto pocne da zeza,osma se userem da mi ne crkne sve tokom noci ili tako nesto....bilo kako bilo,poceo je da zeza i izgubio sam poverenje u njega-znaci uskoro zamena!!! 
-
Zoka
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Hehehe, znam, on je tvoj drugi mozak
Mazis ga, pazis ga, i zoves ga Djole
Salu na stranu, ja imam 3650 skoro dve godine, i dobro me je sluzio, stvarno sam bila zadovoljna. Bilo je i nekih problema sa njim, ali nista strasno, vise je da se zasitis
A i mene je vec smorio, pa sam osetila da je vreme za drugi fon, tako da znam o cemu pricas
Salu na stranu, ja imam 3650 skoro dve godine, i dobro me je sluzio, stvarno sam bila zadovoljna. Bilo je i nekih problema sa njim, ali nista strasno, vise je da se zasitis
A i mene je vec smorio, pa sam osetila da je vreme za drugi fon, tako da znam o cemu pricas
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
araphel, da li koristiš Win XP? Isključi u "Date and Time Properties", pod "Internet Time" opciju "Automatically synchronize with an Internet time server"... ili podesi vremensku zonu za +1.
A i PC Suite ima opciju da sinhronizuje vreme, ne sećam se da li može da se isključi a nemam tu staru verziju da pogledam.
A i PC Suite ima opciju da sinhronizuje vreme, ne sećam se da li može da se isključi a nemam tu staru verziju da pogledam.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
He he he, baš si lik, nema na čemu... Beograd u srcu, na kompu...araphel napisao:Ej Hvala Miskoni!podesio sam sat na kompu na time zone u izraelu i sad je ok,stalno je vracao nazad za jedan sat jer je stajao na BG vrmenskoj zoni....i sad mi ne prebacuje ni na fonu sat kad se konektujem!!!!jeeeeee!
● PRAVILA FORUMA ●