Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
"resenje= ostavi je kuci.":
Ili kupi futrolu koja se dobijala u prvim serijama.
Ne samo da ti olovka nece ispadati nego ce ti telefon biti bezbedniji sto se tice eventualnih padova i ogrebotina. Inace meni ne ispada olovka, cak ni kad ga drzim uspravno i udaram ga od gore ili jako cimam, tako sam ga testirao.
A naravno da se vadi lako, cim je pipnem ispada, tako je napravljen ovaj tel. To bas i nije za pohvalu, ali sta je tu je. Bilo bi dobro da su ugradili magnet u olovku i tel, bio bi tezi za ~5 grama i 1-2% skuplji. 
Ili kupi futrolu koja se dobijala u prvim serijama.

Pojavio se problem malopre.Ugasio sam telefon,i kad sam ga upalio sledeci put samo svetli beo ekran i na njemu pise Nokia,kao kad se pali.Ne reaguje ni na jedno dugme,izvadim bateriju,vratim i on pokazuje isto.Sta bi moglo da bude?Evo vec desetak minuta drzi tako ekran i nista se ne dogadja..
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
S vremena na vrijeme i meni se to desi (vec 3 puta) za pola godine koliko ga imam - jedino sto je meni pomoglo je hard reset (isklucis mob/tj. izvadis bateriju pa je vratis, zatim drzis cveno+zeleno+kamera i dugme za paljenje telefona)...ja nisam uspio to rijesiti ni na jedan drugi nacin...p.s. nadam se da znas sta znaci hard reset i da si odradio nekad backup podataka...
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Dnevno izvučem stylus bar 20x i za ovih mesec dana još ne pokazuje znake ispadanja.
Medjutim kako nisam baš navikao na styluse dešava mi se da ga zaboravim na stolu ili u kolima.
Za sada sam uvek nalazio ali sam za svaki sl kupio rezervni za oko 200rsd (prevedeno sa ovdašnje valute)
Dok sam kupovao video sam da nisu svi stylusi isti (China made) i da ima onih koji jako teško ili uopšte neće da udju u ležište.
Možda je to rešenje za ove kojima ispada?
Medjutim kako nisam baš navikao na styluse dešava mi se da ga zaboravim na stolu ili u kolima.
Za sada sam uvek nalazio ali sam za svaki sl kupio rezervni za oko 200rsd (prevedeno sa ovdašnje valute)
Dok sam kupovao video sam da nisu svi stylusi isti (China made) i da ima onih koji jako teško ili uopšte neće da udju u ležište.
Možda je to rešenje za ove kojima ispada?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Uspeo sam da ga resetujem,sva sreca da sam imao backup na kompu,posto sam mu stavio novi softver pre neki dan.Mozda je i zbog toga..Kako god,telefon ide u oglase 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
imas na youtube klipova malimjilion o rastavljanju svakog mobilnog telefona
http://www.youtube.com/watch?v=2veHZcKCEPE
ovde covek resava problem ulaska prasine
http://www.youtube.com/watch?v=9H6Rg1MTMnU
Bas sam sad probao da rastavim moju plavu 5800 uzeo sam trzalicu od gitare i rastavio za par sekundi bas je lako

http://www.youtube.com/watch?v=2veHZcKCEPE
ovde covek resava problem ulaska prasine
http://www.youtube.com/watch?v=9H6Rg1MTMnU
Bas sam sad probao da rastavim moju plavu 5800 uzeo sam trzalicu od gitare i rastavio za par sekundi bas je lako

N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
majkon80, kolega fxgt, ti je lepo objasnio.
Evo sad sam ubacio novi kuvani softver. Napravio ga je izvesni Xploit Machine. Znaci telefon sa njim radi prelepo, ubacene su mnoge zanimljive aplikacije, povecana je slobodna C memorija na 83 Mb, a Ram na 62Mb (dodatnim programom se jos moze povecati).
ako daju admini mogu da okacim link sa ovim kuvanim sw.
Evo sad sam ubacio novi kuvani softver. Napravio ga je izvesni Xploit Machine. Znaci telefon sa njim radi prelepo, ubacene su mnoge zanimljive aplikacije, povecana je slobodna C memorija na 83 Mb, a Ram na 62Mb (dodatnim programom se jos moze povecati).
ako daju admini mogu da okacim link sa ovim kuvanim sw.