Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 23:13

Post od nnikola »

Ne da ne stoji svrsto, vec ispada kad okrenem telefon uspravno - skont'o sam da se mali komadic plastike unutra slomio (onaj dijelic koji drzi olovku)... Jbg, a ne isplati se mijenjati masku samo zbog zadnjeg poklopca....

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

bas sam se razocarao! Kod mene nije toliko, ali se cimam dok razgovaram da ne ispadne jer pocne da klizi na dole :dry:
LG Nexus 4 16GB

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

imam tel oko 4 mjeseca, i nemam taj problem. Ali vjerovatno zato sto i ne vadim olovku . Skoro nikad... Mrsko mi , hahahah :D

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

aleksa87, isti problem imam i ja. Jednom mi je cak i ispala ali sam je nasao.
Kod mene se ne drzi toliko labavo da ce da sklizne kad drzim telefon uspravno, ali se generalno veoma lako vadi. Inace olovcicu sam koristio svega par puta.
resenje= ostavi je kuci.

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

"resenje= ostavi je kuci.":
Ili kupi futrolu koja se dobijala u prvim serijama. :wink: Ne samo da ti olovka nece ispadati nego ce ti telefon biti bezbedniji sto se tice eventualnih padova i ogrebotina. Inace meni ne ispada olovka, cak ni kad ga drzim uspravno i udaram ga od gore ili jako cimam, tako sam ga testirao. :lol: A naravno da se vadi lako, cim je pipnem ispada, tako je napravljen ovaj tel. To bas i nije za pohvalu, ali sta je tu je. Bilo bi dobro da su ugradili magnet u olovku i tel, bio bi tezi za ~5 grama i 1-2% skuplji. :D

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Pojavio se problem malopre.Ugasio sam telefon,i kad sam ga upalio sledeci put samo svetli beo ekran i na njemu pise Nokia,kao kad se pali.Ne reaguje ni na jedno dugme,izvadim bateriju,vratim i on pokazuje isto.Sta bi moglo da bude?Evo vec desetak minuta drzi tako ekran i nista se ne dogadja..
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nnikola »

S vremena na vrijeme i meni se to desi (vec 3 puta) za pola godine koliko ga imam - jedino sto je meni pomoglo je hard reset (isklucis mob/tj. izvadis bateriju pa je vratis, zatim drzis cveno+zeleno+kamera i dugme za paljenje telefona)...ja nisam uspio to rijesiti ni na jedan drugi nacin...p.s. nadam se da znas sta znaci hard reset i da si odradio nekad backup podataka...

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

ma olovko kod mene na dve 5800 stoji extra nema sanse da ispadne cak i kad je izvucem malo opet nista
tek kad je dobrano izvucem tj vise od pola onda ispadne :lol:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

I kod mene cvrsto stoji olovka i ne ispada nikad, nisam je nesto puno koristio a telefon je star 4 meseca.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Dnevno izvučem stylus bar 20x i za ovih mesec dana još ne pokazuje znake ispadanja.
Medjutim kako nisam baš navikao na styluse dešava mi se da ga zaboravim na stolu ili u kolima.
Za sada sam uvek nalazio ali sam za svaki sl kupio rezervni za oko 200rsd (prevedeno sa ovdašnje valute)
Dok sam kupovao video sam da nisu svi stylusi isti (China made) i da ima onih koji jako teško ili uopšte neće da udju u ležište.
Možda je to rešenje za ove kojima ispada?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Uspeo sam da ga resetujem,sva sreca da sam imao backup na kompu,posto sam mu stavio novi softver pre neki dan.Mozda je i zbog toga..Kako god,telefon ide u oglase :)
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nnikola »

mene je zeznulo sto u kuci neprestano koristim wlan, ne da mi se paliti racunar i onda stalno sam na netu preko moba....a za to je definitivno potrebna olovka - mada, nisam ocekivao da ce tako ispadati poslije nepunih 6mj..

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

Nije kineski, made in Hungary, mada ko zna gde prave olovcice!
Jedno vreme sam dosta koristio stylus pa je i tad nastao problem, ali ocigledno je da se plastika izlize ili nesto slicno! :)
LG Nexus 4 16GB

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 20:03

Post od MCone »

jel zna neko kako se skida maska? zapala mi sve prasina ispod... .......

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

imas na youtube klipova malimjilion o rastavljanju svakog mobilnog telefona :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=2veHZcKCEPE
ovde covek resava problem ulaska prasine
http://www.youtube.com/watch?v=9H6Rg1MTMnU

Bas sam sad probao da rastavim moju plavu 5800 uzeo sam trzalicu od gitare i rastavio za par sekundi bas je lako :lol:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

cek,na ovom prvom klipu se vidi da 5800 kao prvi sloj ima masku,pa tek ispod maske ekran?????mislio sam da nema nista preko touch ekrana

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

vid ovako ekrena je ispod klasika a ovo odr=gore je touch matrica tako je kod svih telefona koliko znam znaci mi mislimo da imamo display na touch a to je ustvari smao matrica :wink:

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

majkon80, kolega fxgt, ti je lepo objasnio.
Evo sad sam ubacio novi kuvani softver. Napravio ga je izvesni Xploit Machine. Znaci telefon sa njim radi prelepo, ubacene su mnoge zanimljive aplikacije, povecana je slobodna C memorija na 83 Mb, a Ram na 62Mb (dodatnim programom se jos moze povecati).
ako daju admini mogu da okacim link sa ovim kuvanim sw.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Стави неке сличице за почетак да видимо. :)

Едит

Видех. Лепо! Доста побољшања.
Хехе најјачи је, лудак оће да клокује процесор! :D
Слобода или смрт

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

bestboy, e stvarno je lud. Telefon stvarno lepse radi, a efekte koje je ubacio su fenomenalni. Ubacicu slicice kasnije...........

Odgovori