Tel koji podržava različita zvona za poruke?
Tel koji podržava različita zvona za poruke?
Molim vas mi recite,da li ima neki telefon,nije bitno koji model,da ima opciju da dodelim RAZLIČITO ZVONO ZA OGLAŠAVANjE PORUKE različitim grupama?! Dakle,ne samo da mi melodija zvona bude drugačija već i melodija PORUKE kad mi šalje odredjen broj ljudi? Na nekom davnom samsung-u sam to imala,nemoguće da su kasnije izbacili tu opciju?!?!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
bebabogi, bilo koji tel sa operativnim sistemom: Symbian, WM, Android, osim Iphone OSa ima tu mogućnost ukoliko instaliraš odredjenu aplikaciju
Od Samsunga, koliko se sećam, to je bila opcija kod Z200
Ni jedan posle njega nije imao tu mogućnost 
Pokušaj da izabereš malo precizniji naziv teme
Tema prebačena u odgovarajući odeljak 

Pokušaj da izabereš malo precizniji naziv teme

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
bebabogi, ako i sada imaš Samsung, nije to izbačeno, samo što je potrebno da kontakti budu na telefonu, a ne na sim jer u tom slučaju imaš samo ime i broj a u suprotnom i mesto za personalizaciju. Preporučujem ti da samo kopiraš konakte ( osim za 2. slučaj predložen dalje ) i izabereš memoriju telefona za korišćenje kontakta, ali tu postoji paradox. 1. Da kreiraš nove kontakte za sim i telefon; 2. Da unosiš nove kontakte u memoriju telefona ali da praviš redovan backup.
Nokia Lumia 630