Tel koji podržava različita zvona za poruke?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bebabogi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Jun 2010. 23:26

Tel koji podržava različita zvona za poruke?

Post od bebabogi »

Molim vas mi recite,da li ima neki telefon,nije bitno koji model,da ima opciju da dodelim RAZLIČITO ZVONO ZA OGLAŠAVANjE PORUKE različitim grupama?! Dakle,ne samo da mi melodija zvona bude drugačija već i melodija PORUKE kad mi šalje odredjen broj ljudi? Na nekom davnom samsung-u sam to imala,nemoguće da su kasnije izbacili tu opciju?!?!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bebabogi, bilo koji tel sa operativnim sistemom: Symbian, WM, Android, osim Iphone OSa ima tu mogućnost ukoliko instaliraš odredjenu aplikaciju :) Od Samsunga, koliko se sećam, to je bila opcija kod Z200 :) Ni jedan posle njega nije imao tu mogućnost :(

Pokušaj da izabereš malo precizniji naziv teme :) Tema prebačena u odgovarajući odeljak :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

bebabogi, ako i sada imaš Samsung, nije to izbačeno, samo što je potrebno da kontakti budu na telefonu, a ne na sim jer u tom slučaju imaš samo ime i broj a u suprotnom i mesto za personalizaciju. Preporučujem ti da samo kopiraš konakte ( osim za 2. slučaj predložen dalje ) i izabereš memoriju telefona za korišćenje kontakta, ali tu postoji paradox. 1. Da kreiraš nove kontakte za sim i telefon; 2. Da unosiš nove kontakte u memoriju telefona ali da praviš redovan backup.
Nokia Lumia 630

Odgovori