Koji telefon imate? [2011]
telep, razumem te donekle, ali mene je recimo smorilo da bacam toliko svog vremena na prčkanje po kojekakvim opcijama i aplikacijama, koje mi u suštini uglavnom trebaju samo da bih video šta uređaj može. Ja ću Tab definitivno da zadržim za net u pokretu, rad sa dokumentima kad zateba u pokretu, navigaciju i multimediju na putovanjima, a mislim da ću za svakodnevnu upotrebu da izbunarim tako neki običan fon i to je to. Više vremena da posvetim nekim drugim stvarima.

- Wicker Man
 - Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
 - :: HTC Desire
 - :: Sony Ericsson K800

araphel, Hajde hipoteticki da na primer se odlucis da zadrzis taj K800 za upotrebu,sta bi ti najvise nedostajalo od Desire modela? Da li bi se mogao sad ponovo vratiti na staro, "sa konja na magarca''?Pretpostavljam da je najveca prednost baterija.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
						- LittlePrince
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
 - :: Xiaomi Redmi Note 5
 - Kontakt:

Wicker Man, najveća prednost je dobijeno vreme....recimo za čitanje knjiga ili štagod. Umesto da kad mi je dosadno posegnem za telefonom i lutam po MArketu ili instaliram ROMove, samo da bih posle sve vraćao na staro jer mi se boja slova u settingsima ne sviđa (ovo je malo preterivanje, čisto da dočaram kako smo mi svi milion puta zbog sitnica radili instalacije jovo nanovo  
 ), ja lepo odradim nešto korisno. Pritom, kao što rekoh, kad hoću da se zeam ili radim nešto konkretno u pokretu, ponesem Tab. Naravno, i baterija je prednost....i to veeeelika  
EDIT: Od jutros Sony Ericsson W20i Zylo. Mislim da će uz Tab da bude sasvim dobra kombinacija.

EDIT: Od jutros Sony Ericsson W20i Zylo. Mislim da će uz Tab da bude sasvim dobra kombinacija.
					Poslednja izmena od araphel u Pet, 13. Maj 2011. 09:41, izmenjeno 1 put ukupno.

araphel, ja još nisam doživeo to prosvetljenje. Odlični su mi tabovi ali za u pokretu uvek bih pre uzeo laptop. Nekako tabovi su više za konzumente a kompjuteri pružaju malo manje užitka u upotrebi jednostavnijih aplikacija a za zahtevnije programe i kreativni rad su neophodni.
Btw. da li se i tabovi ponašaju kao i telefoni pri surfu? Da li po defaultu idu na mobilnu verziju sajta, jer mi to izuzetno smeta, skoro po pravilu na nju idem samo zato što se telefon preusmerava tamo pa tek po učitavanju strane idem na punu verziju. Ono što je trebalo da bude olakšica najčešće je suprotnost tome.

Btw. da li se i tabovi ponašaju kao i telefoni pri surfu? Da li po defaultu idu na mobilnu verziju sajta, jer mi to izuzetno smeta, skoro po pravilu na nju idem samo zato što se telefon preusmerava tamo pa tek po učitavanju strane idem na punu verziju. Ono što je trebalo da bude olakšica najčešće je suprotnost tome.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
						Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, na Galaxy Tab koristim Miren Browser i po difoltu mi je namešten da prikazuje standardne verzije sajtova, a ne mobilne. Kod nekih sajtova kao Blic, to je jednostavno nemoguće srediti i uvek se sa mobilnog uređaja prikazuje mobilna verzija. Ili pak ja nemam pojma kako to da sredim. Uglavnom, sve ostalo je standardno. Što se upotrebljivosti tiče, ja sam već rekao da na Tabu radim i Word dokumente , gledam prezentacije, itd. meni je to dovoljno. Stvarno za ono za šta ja koristim neki ozbiljan uređaj u pokretu, Tab varijanta mi je sasvim dovoljna.

- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

araphel, vidiš, ja ne bih mogla da se vratim na fabrički OS čak ni za korišćenje na telefonu koji mi nije primaran... Najviše bi mi nedostajala opcija da te telefon podseća na propušten poziv i poruku i još neke sitnice (koje život znače...
)
Nadam se da ćeš ti ipak biti zadovoljan svojim izborom, a to je i najvažnije...

Nadam se da ćeš ti ipak biti zadovoljan svojim izborom, a to je i najvažnije...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- Deksi
 - V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
 - :: one+ nord2

araphel, dobro poslom kojim se ti bavis sigurno ti ta kombinacija odgovara ali meni nebi. Znaci neki osnovni tj. klasicni smart telefon kao pomenuti 6120 bi ja odabrao kao neki minimum ispod kog nebih isao. Ta Nokia 6120 se je meni oduvek svidjala i svakako bih je kupio ako bi naleteo na nesto povoljno. To su telefoni koji traju godinama.

araphel, Jel mozes da mi kazes koje su prednosti koriscenja taba u odnosu na mobilni telefon koji ima recimo slicnu hardversku podlogu i isti os sem velicine ekrana?I ja se razmisljam recimo za takvu kombinaciju,tab + obican telefon koji moze da drzi 3-4 dana bateriju....Recimo moj HD2 je odlican uredjaj koji mogu da koristim i kao muzicki plejer,i kao telefon koji moze da napravi solidne slike i kao uredjaj za surf i uredjaj za citanje word dokumenata....tj sve sto mi treba na telefonu uz ugodno koriscenje,ali jednostavno ba(k)terija ne moze da podrzi sve to.... :/

Nokia Lumia 1520
						- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

Adams, pa ako ti taj jedan uređaj (HD2) jeste dovoljan i imaš na njemu sve što ti treba, zar nije lakše da nosiš dodatnu bateriju (obične veličine a ne ogromnu), nego da nosiš još jedan ceo uređaj... Onda i na taj još jedan uređaj treba da paziš, pa da gledaš da li je na njega stigla poruka, poziv itd... Ovako imaš sve u jednom uređaju, a baterija i nije toliko velika kao još jedan uređaj, pa je još lakše nositi je...
 Ovo je samo moj predlog... I ja sam iz istog razloga htela da nabavim još jednu bateriju za Desire i da ne razmišljam...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***