Samsung Nexus vs Samsung Galaxy S2?
Samsung Nexus vs Samsung Galaxy S2?
Tu su negdje i specifikacije,a i cjena.Pa sad koji?
I kakav je touch screen kod ovih telefona?Nisam imao priliku da ih koristim.
I kakav je touch screen kod ovih telefona?Nisam imao priliku da ih koristim.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2012. 18:56
Sto se tice touch screen-a, on je sam po sebi odlican na oba telefona. Ali po meni - palac dole za Touchwiz (S2), a palac gore za Roboto i ergonomiju na Nexusu... Izmedju ostalog, koji god da uzmes neces se pokajati, hocu samo da ti kazem da je sve stvar licnog ukusa - telefoni su vrhunski (zavisi za sta ti treba telefon, sta najvise koristis, sta ti je bitno da telefon ima...)
Overall, moj glas ide Nexus-u.
Pozz
Overall, moj glas ide Nexus-u.
Pozz
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slawko11, Moj glas ide za SGS II, ne sviđa mi se izgled niti zakrivljenost ekrana na Nexus-u.Pritom SGS II ima bolju kameru i provereno je dobar telefon.Sve u svemu mislim da je SGS II bolja kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Nexus ima bolji ekran zbog hd rezolucije,e sad pitanje je koliko ti je to potrebno.Hardver je isti,samo sto Nexus dolazi sa fabrickim ICS-om,a za S2 ce doci za koji dan.Sto kaze znemanja, S2 je proveren telefon,koji se dokazao u radu,a Nexusu to tek predstoji.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Behemoth, ICS 4.0.3 za SII je se pojavio jos pre par nedelja. Ja sam odradio update na zvanicni ICS preko WiFi-ja jos krajem marta.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Behemoth, nema ako imas originalni firmver za Srbiju, ali mozes pomocu Odina da stavis neki "oficijelni" za koji postoji update, ili direktno da predjes na 4.0.3. Kod mene je sada XXLPQ (Build IML74K.XXLPQ)
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2012. 18:56
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Slawko11, Moj glas za Nexus. Prvo zbog ekrana, jer je razlika u rezoluciji stvarno primetna. Drugo zbog toga što će naredne verzije androida prvo dobijati Nexus i verovatno duže od SII.
Što kaže psyhound, kao što je Nexus S, već dobio podršku za ICS, a Galaxy S nije i verovatno i neće dobiti zvaničnu podršku, tako će biti i sa Galaxy Nexusom i SII i narednim verzijama androida.
Ja imam Nexus od kada je stigao u Vip i radi mi bez ikakvih problema do sada.
Lično mi i lepše izgleda i sviđa mi se što nema fizičke dugmiće.
POzdrav.
Što kaže psyhound, kao što je Nexus S, već dobio podršku za ICS, a Galaxy S nije i verovatno i neće dobiti zvaničnu podršku, tako će biti i sa Galaxy Nexusom i SII i narednim verzijama androida.
Ja imam Nexus od kada je stigao u Vip i radi mi bez ikakvih problema do sada.
Lično mi i lepše izgleda i sviđa mi se što nema fizičke dugmiće.
POzdrav.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Galaxy S3 ce biti rival HTC One X i LG 4X HD.
Nexus i S2 imaju potpuno isti hardver,razlika je u kameri i ekranu.
I fabricki ICS koji ide uz Nexus.
Nexus i S2 imaju potpuno isti hardver,razlika je u kameri i ekranu.
I fabricki ICS koji ide uz Nexus.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.