Pitanje u vezi MMC kartice

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Pitanje u vezi MMC kartice

Post od Schkomi »

Danas sam dobio ponudu da kupim original Kingston RS DV MMC 512mb karticu iz Svedske. Cena je 30eur + da ja dam moju 64mb karticu koju sam dobio uz telefon. Inače, imam nokiu 6680

Da li je ovo prihvatljiva ponuda?!
Gledao sam na netu, kingstoni su oko 50eur

E, da.. još jedno pitanje: da li postoji neki SMS program za n6680 koji bi automatski konvertovao : - ) u smajlija?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:D E pa to za konvertovanje smajlija bi bas bilo super ako postoji... :roll: I meni bi trebalo...Ako neko ima ili zna gde ima neka se javi...Ali bojim se da nema... :uhuh:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Schkomi, nije loša ponuda za naše uslove, mada bi bilo bolje da je ta kartica MMC Mobile.

Što se tiče programa za SMS, ako i postoji takav programčić, i druga strana bi morala da koristi isti da bi ugođaj bio potpun...
Poslednja izmena od Miškoni u Pet, 20. Jan 2006. 20:12, izmenjeno 1 put ukupno.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ja bih prihvatio i mislim da je cijena i vise nego povoljna , ja sam u bih uzeo 256 mb Kingstonovu karticu koja je kostala 35e , kao sto kaze miskoni bilo bi bolje da je ta kartica MMC Mobile ali sta je tu je, u svakom slucaju preporucujem ti da je uzmes :D

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Obavezno uzmi, cena je vise nego povoljna, ne mozes pogresiti jer ova od 64 ti ionako ne treba...

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Schkomi »

Hvala!! :) idem sutra da je uzmem!!!! 8) 8) 8)

ajd sad josh jedno potanjje:
Ujutro cu kupiti novu karticu..... Da li postoji neki inteligentniji :? način da se CEO sadržaj (uključujući i System folder) prekopira na comp, pa da se posle toga vrati na novu karticu? Sve sam programe instalirao na karticu, i jako bi me mrzelo da to sad sve deinstaliram, pa da ponovo instaliram.... njakanje je.

Da li pomaže Nokia Content Copier ili Noki Backup (PC suite 6.5?)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Schkomi napisao:Da li pomaže Nokia Content Copier ili Noki Backup (PC suite 6.5?)
to bih i ja voleo da znam ... inace najprovereniji nacin za to je da koristis citac kartica

pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

spoji telefon sa racunarom i sve sto ti je na kartici prekipiraj na pc
ili preko citaca kartica ili preko kabla , a preko bluetootha je veoma sporo i moze ti se desiti da u sred prebacivnjana stane, pa onda sve ispocetka

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

citac kartica je ubedljivo najbrzi nacin za to, a i preko PC Suita ne moze da se pristupi skrivenim i sistemskim folderima (koliko ja znam)

pozdrav

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Schkomi »

Tačno! PCSuite ne pristupa (kao "ne vidi ") sistemskim fajlovima, tj svim fajlovima koji su u E:\system. Nisam našao drugo rešenje, nego sam lepo sve odradio "pešaka", pa sam deinstalirao sve programe, prekopirao muziku, sličice, animacije i sl na comp.... a posle ce biti opet Jovo na novo..... Bar imam kabel, na svu sreću!

Hvala!

Inače, kartica je Kingston MMC mobile DualVolt 512 mb... :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

ma ja a pomocu kabla se najbrze (po meni) kopiraju stvari , pogotovo na nokiama nije potrebno samo nekoliko sekundi za fajl od 1mb. pa polako ond kopiraj stvari sa pc na telefon

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Odgovorio sam ti na PP ali ti si vec odradio (zabrljao... salim se) ;) a samo si trebao da ukljucis u Windows-u da prikaze skrivene foldere,skines sve preko kabla ili citaca na kompjuter i onda sve vratis nazad na novu memorijsku i radice sve perfektno!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Schkomi napisao: Inače, kartica je Kingston MMC mobile DualVolt 512 mb... :D
blago tebi :) .... ja i dalje nisam uspeo da je nadjem... :(

Odgovori