Pitanje u vezi MMC kartice
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pitanje u vezi MMC kartice
Danas sam dobio ponudu da kupim original Kingston RS DV MMC 512mb karticu iz Svedske. Cena je 30eur + da ja dam moju 64mb karticu koju sam dobio uz telefon. Inače, imam nokiu 6680
Da li je ovo prihvatljiva ponuda?!
Gledao sam na netu, kingstoni su oko 50eur
E, da.. još jedno pitanje: da li postoji neki SMS program za n6680 koji bi automatski konvertovao : - ) u smajlija?
Da li je ovo prihvatljiva ponuda?!
Gledao sam na netu, kingstoni su oko 50eur
E, da.. još jedno pitanje: da li postoji neki SMS program za n6680 koji bi automatski konvertovao : - ) u smajlija?
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Schkomi, nije loša ponuda za naše uslove, mada bi bilo bolje da je ta kartica MMC Mobile.
Što se tiče programa za SMS, ako i postoji takav programčić, i druga strana bi morala da koristi isti da bi ugođaj bio potpun...
Što se tiče programa za SMS, ako i postoji takav programčić, i druga strana bi morala da koristi isti da bi ugođaj bio potpun...
Poslednja izmena od Miškoni u Pet, 20. Jan 2006. 20:12, izmenjeno 1 put ukupno.
● PRAVILA FORUMA ●
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Hvala!!
idem sutra da je uzmem!!!!

ajd sad josh jedno potanjje:
Ujutro cu kupiti novu karticu..... Da li postoji neki inteligentniji
način da se CEO sadržaj (uključujući i System folder) prekopira na comp, pa da se posle toga vrati na novu karticu? Sve sam programe instalirao na karticu, i jako bi me mrzelo da to sad sve deinstaliram, pa da ponovo instaliram.... njakanje je.
Da li pomaže Nokia Content Copier ili Noki Backup (PC suite 6.5?)

ajd sad josh jedno potanjje:
Ujutro cu kupiti novu karticu..... Da li postoji neki inteligentniji

Da li pomaže Nokia Content Copier ili Noki Backup (PC suite 6.5?)
Tačno! PCSuite ne pristupa (kao "ne vidi ") sistemskim fajlovima, tj svim fajlovima koji su u E:\system. Nisam našao drugo rešenje, nego sam lepo sve odradio "pešaka", pa sam deinstalirao sve programe, prekopirao muziku, sličice, animacije i sl na comp.... a posle ce biti opet Jovo na novo..... Bar imam kabel, na svu sreću!
Hvala!
Inače, kartica je Kingston MMC mobile DualVolt 512 mb...
Hvala!
Inače, kartica je Kingston MMC mobile DualVolt 512 mb...

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82