S obziorm da sam uzeo koriscen 4s, koji je kao sto rekoh jailbreakovan, stigao mi je i sa hiljadu nekih aplikavija i tweakova. Dobar deo sam obrisao ali konstantno imam probleme. Ono sto sam iznad pominjao Mails, Contacts, Calendars mi uopste ne stoji u Settingsu, prosto nema te opcije. U jednom momentu nakon sto sam pobrisao jedan broj aplikacija se pojavio normalno i to sam iskoristio da importujem kontakte. Posle se opet izgubilo u nekom trenutku, ne znam ni kad ni zasto. Takodje nemam nigde ni ikone za MAIL, koja se doduse ponekad pojavi. Ista prica sa iTUNES, VIDEOS i jos nekim standardnim ikonama. Ne mogu cak ni u search da ih pronadjem da postoje. Ne znam ni kako bih opisao ove pojave
Nervira me i sto mi baterija stoji u obliku kruzica umesto klasicnog znaka baterije. Ne znam ni kako to da promenim (da bude tipa zelena pa da ide ka crvenom kako se prazni)...
to su sve tweakovi koji menjaju izgled, dodaju neke opcije itd...
uradi restore preko kompa vrati na fabricko stanje telefon pa posle lepo polako radi sta ti zelis...
prvo instaliraj itunes, pa itools i preko itools-a sve ubaci (kontakte, slike, muziku itd...)...
samcro, kad uključuješ gprs, prvo uključi 3G i sačekaj da se prebaci (videćeš da se izgubio/pojavio signal), zatim uključi Cellular Data i za par sekundi ćeš moći da koristiš net. Imaš ovde parametre za MTS: viewtopic.php?f=15&t=21818
Više nije potreban reboot, meni proradi čim ukucam parametre. Ako baš zapne, odradi i reboot.
E ljudi, jel neko zna gde ima da se kupi Mirror screen protector ali da bude full body (da ima foliju i za zadnju stranu), a i da nema rainbow effect kada se upali ekran ?
Hvala
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Kao i uvek,kada ja resim da kupim telefon-zavlada nestasica tog modela Rec je o iPhone 4s-16 Gb,sim-free.Cena se opasno priblizila iPhone-u 5,kazu da vlada velika potraznja za tim modelom,te bih vas sve zamolio za savet:da li kupiti u radnjama za prodaju mobilnih telefona(cena oko 450 evra) ili kod privatnih preprodavaca(cena oko 480 evra) ili nesto trece?Na sta obratiti paznju pri kupovini?
Unapred hvala
Mnogo je to para za 4s.
Ne bih dao ni u ludilu,pogotovo sto nemas garanciju koju mozes ovde ostvariti.
Ili dodaj jos malo i uzmi ip5 ili neki drugi telefon za te pare,izbor je ogroman.
Novi ip4s na crno - oko 450 a novi ip5 - oko 500e. Novi ip4s teeesko, a 5 mnogo lakse... Ja ne bih uzimao sada novi 4s mada sam zadovoljan sta cu dobiti od iOS 7 kad izadje, objavili su sta 4s dobija... Znaci, ili polovan dobro ocuvan 4s za oko 320e ili novi ip5 za 500e...
Sve se ja slazem sa vama,ali bih ostao pri svojoj odluci za kupovinu.Kupio bih iPhone 5 ali grebanje boje po ivicama bi mi islo na zivce.Ako moze neka preporuka u vezi prodavnice ili preprodavca,bio bih zahvalan.
Koliko znam samo crni se grebe?
Ne vidim logiku dati toliko para za Iphone,jer imas milion drugog izbora.Polovan ok,ali nov...Dobro bih razmislio
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.