iPhone 4S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
samcro
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 28. Mar 2013. 11:04
:: 0642089468

Re: iPhone 4S

Post od samcro »

S obziorm da sam uzeo koriscen 4s, koji je kao sto rekoh jailbreakovan, stigao mi je i sa hiljadu nekih aplikavija i tweakova. Dobar deo sam obrisao ali konstantno imam probleme. Ono sto sam iznad pominjao Mails, Contacts, Calendars mi uopste ne stoji u Settingsu, prosto nema te opcije. U jednom momentu nakon sto sam pobrisao jedan broj aplikacija se pojavio normalno i to sam iskoristio da importujem kontakte. Posle se opet izgubilo u nekom trenutku, ne znam ni kad ni zasto. Takodje nemam nigde ni ikone za MAIL, koja se doduse ponekad pojavi. Ista prica sa iTUNES, VIDEOS i jos nekim standardnim ikonama. Ne mogu cak ni u search da ih pronadjem da postoje. Ne znam ni kako bih opisao ove pojave :shock:

Nervira me i sto mi baterija stoji u obliku kruzica umesto klasicnog znaka baterije. Ne znam ni kako to da promenim (da bude tipa zelena pa da ide ka crvenom kako se prazni)... :unsure:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

to su sve tweakovi koji menjaju izgled, dodaju neke opcije itd...
uradi restore preko kompa vrati na fabricko stanje telefon pa posle lepo polako radi sta ti zelis...
prvo instaliraj itunes, pa itools i preko itools-a sve ubaci (kontakte, slike, muziku itd...)...
:wink:

samcro
Novajlija
Novajlija

Post od samcro »

Hvala,verovatno cu to i da uradim. Inace, kapiram i da bi mi backup sa iClouda odradio restore kontakata, mjuze i ostalog?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

iskreno, ne koristim taj servis pa ne bih znao da ti kazem... ali ako si ih upload-ovao logicno da mozes i da ih vratis :)

samcro
Novajlija
Novajlija

Post od samcro »

Sad mi gprs i 3g prave problem, uneo sam sve parametre i stavio na ON koriscenje istih, al bez wifi-a ni da bekne... :(

MMS pak radi normalno, apropo podesavanja. MTS je u pitanju.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

jesi uradio restore pa sve iz pocetka?
ne bi trebalo da ima veze wi fi sa 3G...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

samcro, kad uključuješ gprs, prvo uključi 3G i sačekaj da se prebaci (videćeš da se izgubio/pojavio signal), zatim uključi Cellular Data i za par sekundi ćeš moći da koristiš net. Imaš ovde parametre za MTS:
viewtopic.php?f=15&t=21818

Više nije potreban reboot, meni proradi čim ukucam parametre. Ako baš zapne, odradi i reboot.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Aha, mislis da je za MTS drugacije pd VIP-a? Ja ni nemam parametre a radi mi net :dry:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

luca, da, VIP se pobrinuo da maksimalno "olakša" svojim korisnicima pa umesto da se muče da podese gprs, muče se kad treba da ga onemoguće... :wink:

samcro
Novajlija
Novajlija

Post od samcro »

Proradilo je, hvala na pomoci :)

Restore za sada ipak nisam uradio, pokusavam da ga costimizujem koliko god mogu, sta je sve instalirano boze me sacuvaj...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Google maps - cannot find server?! Je l ima neko resenje? :(

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

E ljudi, jel neko zna gde ima da se kupi Mirror screen protector ali da bude full body (da ima foliju i za zadnju stranu), a i da nema rainbow effect kada se upali ekran ?

Hvala :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

vidi na isrbija.net imaju sve. ili pozovi servis u kosovskoj njihov, imaju sve za iphone... :)

lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 04. Okt 2011. 10:28

Post od lesa »

Kao i uvek,kada ja resim da kupim telefon-zavlada nestasica tog modela :uhuh: Rec je o iPhone 4s-16 Gb,sim-free.Cena se opasno priblizila iPhone-u 5,kazu da vlada velika potraznja za tim modelom,te bih vas sve zamolio za savet:da li kupiti u radnjama za prodaju mobilnih telefona(cena oko 450 evra) ili kod privatnih preprodavaca(cena oko 480 evra) ili nesto trece?Na sta obratiti paznju pri kupovini?
Unapred hvala

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Mnogo je to para za 4s.
Ne bih dao ni u ludilu,pogotovo sto nemas garanciju koju mozes ovde ostvariti.
Ili dodaj jos malo i uzmi ip5 ili neki drugi telefon za te pare,izbor je ogroman.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Novi ip4s na crno - oko 450 a novi ip5 - oko 500e. Novi ip4s teeesko, a 5 mnogo lakse... Ja ne bih uzimao sada novi 4s mada sam zadovoljan sta cu dobiti od iOS 7 kad izadje, objavili su sta 4s dobija... Znaci, ili polovan dobro ocuvan 4s za oko 320e ili novi ip5 za 500e...

lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 04. Okt 2011. 10:28

Post od lesa »

Sve se ja slazem sa vama,ali bih ostao pri svojoj odluci za kupovinu.Kupio bih iPhone 5 ali grebanje boje po ivicama bi mi islo na zivce.Ako moze neka preporuka u vezi prodavnice ili preprodavca,bio bih zahvalan.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Koliko znam samo crni se grebe?
Ne vidim logiku dati toliko para za Iphone,jer imas milion drugog izbora.Polovan ok,ali nov...Dobro bih razmislio
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Beli ip5 nema problema sa grebanjem.
Ja bih ti taj model preporucio.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

lesa, imam beli iphone 5 i ne grebe se. :)

Odgovori