Samsung Galaxy S5

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Re: Samsung Galaxy S5

Post od xxdulexx »

Jel provalio neko kako omoguciti direct call? Mozda za nekog glupost, ali sam je voleo na s3. :)
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Davorin
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 27. Jan 2013. 21:18
:: galaxy s4

Post od Davorin »

Pa htc je je napravio extra telefon, ali ne znam zašto su išli sa tom malom rezolucijom, znam, kao dovoljno je i kao bolje slike ispadaju bolje u prostoru gde slabo osvetljenje, ali kad spomenes nekome da ima 4 mpx, taj će da misli da je to neka krš kamera, a ne znaju ni šta su megapikseli.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Pa kamera im je krs u odnosu na ostale flagship-ove.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Mislim da je o njihovoj kameri svaki komentar suvisan. U vremenu kada je marketing glavni oni stavljaju kameru od 4 megapiksela, pa ljudi koju kupuju telefon prvo sto ce da pitaju je 'kolika mu je kamera' a mozda 10% njih ce znati kako su uradili 'image processing' sto je upravo ono na sta su se oni fokusirali, sve u svemu izuzetno los marketinski potez.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Po pitanju pomenutog marketinga...
Tvorac Galaxy brenda prešao u HTC

Iz HTC-a su potvrdili da su zaposlili Paula Goldena, bivšeg Samsung-ovog radnika. Radi se o stručnjaku za marketing koji je vodio Samsung-ov marketinški odjel u SAD-u od 2008. do 2012. godine, u periodu najveće ekspanzije Galaxy linije. Upravo se Goldena smatra zaslužnim za veliki marketinški i tržišni uspjeh tog brenda.

Potvrđeno je da mu je prvo ponuđen ugovor na određeno vrijeme, i to na tri mjeseca. Iz HTC-a kažu kako je i ovaj potez u skladu s njihovom politikom zapošljavanja kvalitetnih kadrova, ali i sve većeg ulaganja u marketing na globalnom nivou. Paul Golden će biti pod direktnim nadzorom članice uprave HTC-a Cher Weng, koja je i sama nedavno izjavila da bi se njihova kompanija trebala više posvetiti marketingu.

izvor: balkanandroid

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Dzabe što su ga zaposlili ako ne ulože ogromnu lovu u marketing. I oni imaju kasno paljenje.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Imaju oni dosta novca i već ok marketing. Od skora su postali jedan od glavnih sponzora Lige Šampiona, probijaju se polako. Ali Samsung ima veliku reputaciju i sa drugih polja (tv, pc periferije, itd). Teško će ih neko uzdrmati.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

El Laki, jeste ali glavni sponzor LS je Gazprom (Zvezda :D ), pa tek onda ostali, ali opet vrlo lako osvajac LS moze da bude Chelsea (Samsung). :wink:

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

Vec sam pisao da ne radi Direct Call. Jel moze neko ko ima s5 da proveri to. Da znam dal da nosim u servia telefon ili postoji nelo resenje.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Danas sam se igrao sa S5, neka musterija ga kupila, kamera razvaljuje kako brzo fokusira i kakve slike pravi, jos ovaj perfektni ekran full dozivljaj...

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Joca-Samsung napisao:El Laki, jeste ali glavni sponzor LS je Gazprom (Zvezda :D ), pa tek onda ostali, ali opet vrlo lako osvajac LS moze da bude Chelsea (Samsung). :wink:
Pa i osvojiće Chelsea ali kazem da se HTC lepo probio zaista i uz ova kadrovska rešenja uskoro će biti top 3 (uz neprikosnovene Samsung i Apple).

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

El Laki, Samsung osvaja to je sigurno :lol:
Meni se vec cini da je HTC treci ako bi se pravila lista za mobilne telefone, ali u svakom drugom pogledu LG je daleko ispred njih....

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Slažem se. Za mene je LG i dalje top 3 pre HTC, mada i 2. pre Apple jer ne volim jabuku. Imaju odlične modele ali ja nisam njihov fan pa ih stavljam iza LG što i nije realno, no opet to je moj subjektivni doživljaj.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

El Laki, hahaha ma salim se ja malo, naravno, drzimo palceve Celsiju naravno zbog Matica i Ivanovica ali ce im biti tesko pre svega protiv Atletika... ;)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Videćemo, svakako senzacionalan fudbal, pa nek bolji pobedi. Ali nije to tema, da ne spamujemo forum.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

El Laki, tako je, slazem se u potpunosti sa tobom. ;)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

weska88 napisao:Danas sam se igrao sa S5, neka musterija ga kupila, kamera razvaljuje kako brzo fokusira i kakve slike pravi, jos ovaj perfektni ekran full dozivljaj...
Vredi li zamene S4 za S5?

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Baraba, pa vredi kada bude razlika 100e, sada je precenjeno...pazi znas koliko je dobar ekran na s4, smesan je za S5, sve nekako leti,ja sam slikao par slika u lokalu jeste bilo odlicno svetlo ali slike perfektne...on ga platio 550e...ja necu menjati zadovoljan sam sa s4 :)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Hmm ili kao alternativu uzeti S4 I9506 za 370e nov , danas ga gledam i u odnosu na I9505 ovaj kao da je na steroidima , što reče weska88, "sve nekako leti" :) ... ali "leti" iza Nexusa :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Re: Одг: Samsung Galaxy S5

Post od weska88 »

Nisam se igrao sa nexusom, verujem da je najbrzi,ja volim natrpani TW :) ne mozes da roniš sa i9506 ;)

Odgovori