Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Jel provalio neko kako omoguciti direct call? Mozda za nekog glupost, ali sam je voleo na s3. 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Pa htc je je napravio extra telefon, ali ne znam zašto su išli sa tom malom rezolucijom, znam, kao dovoljno je i kao bolje slike ispadaju bolje u prostoru gde slabo osvetljenje, ali kad spomenes nekome da ima 4 mpx, taj će da misli da je to neka krš kamera, a ne znaju ni šta su megapikseli.
Pa kamera im je krs u odnosu na ostale flagship-ove.
Mislim da je o njihovoj kameri svaki komentar suvisan. U vremenu kada je marketing glavni oni stavljaju kameru od 4 megapiksela, pa ljudi koju kupuju telefon prvo sto ce da pitaju je 'kolika mu je kamera' a mozda 10% njih ce znati kako su uradili 'image processing' sto je upravo ono na sta su se oni fokusirali, sve u svemu izuzetno los marketinski potez.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Po pitanju pomenutog marketinga...
Tvorac Galaxy brenda prešao u HTC
Iz HTC-a su potvrdili da su zaposlili Paula Goldena, bivšeg Samsung-ovog radnika. Radi se o stručnjaku za marketing koji je vodio Samsung-ov marketinški odjel u SAD-u od 2008. do 2012. godine, u periodu najveće ekspanzije Galaxy linije. Upravo se Goldena smatra zaslužnim za veliki marketinški i tržišni uspjeh tog brenda.
Potvrđeno je da mu je prvo ponuđen ugovor na određeno vrijeme, i to na tri mjeseca. Iz HTC-a kažu kako je i ovaj potez u skladu s njihovom politikom zapošljavanja kvalitetnih kadrova, ali i sve većeg ulaganja u marketing na globalnom nivou. Paul Golden će biti pod direktnim nadzorom članice uprave HTC-a Cher Weng, koja je i sama nedavno izjavila da bi se njihova kompanija trebala više posvetiti marketingu.
izvor: balkanandroid
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Dzabe što su ga zaposlili ako ne ulože ogromnu lovu u marketing. I oni imaju kasno paljenje.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Imaju oni dosta novca i već ok marketing. Od skora su postali jedan od glavnih sponzora Lige Šampiona, probijaju se polako. Ali Samsung ima veliku reputaciju i sa drugih polja (tv, pc periferije, itd). Teško će ih neko uzdrmati.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
El Laki, jeste ali glavni sponzor LS je Gazprom (Zvezda
), pa tek onda ostali, ali opet vrlo lako osvajac LS moze da bude Chelsea (Samsung). 

Vec sam pisao da ne radi Direct Call. Jel moze neko ko ima s5 da proveri to. Da znam dal da nosim u servia telefon ili postoji nelo resenje.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Danas sam se igrao sa S5, neka musterija ga kupila, kamera razvaljuje kako brzo fokusira i kakve slike pravi, jos ovaj perfektni ekran full dozivljaj...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa i osvojiće Chelsea ali kazem da se HTC lepo probio zaista i uz ova kadrovska rešenja uskoro će biti top 3 (uz neprikosnovene Samsung i Apple).Joca-Samsung napisao:El Laki, jeste ali glavni sponzor LS je Gazprom (Zvezda), pa tek onda ostali, ali opet vrlo lako osvajac LS moze da bude Chelsea (Samsung).
El Laki, Samsung osvaja to je sigurno
Meni se vec cini da je HTC treci ako bi se pravila lista za mobilne telefone, ali u svakom drugom pogledu LG je daleko ispred njih....

Meni se vec cini da je HTC treci ako bi se pravila lista za mobilne telefone, ali u svakom drugom pogledu LG je daleko ispred njih....
- El Laki
- Prijatelj foruma
Slažem se. Za mene je LG i dalje top 3 pre HTC, mada i 2. pre Apple jer ne volim jabuku. Imaju odlične modele ali ja nisam njihov fan pa ih stavljam iza LG što i nije realno, no opet to je moj subjektivni doživljaj.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
El Laki, hahaha ma salim se ja malo, naravno, drzimo palceve Celsiju naravno zbog Matica i Ivanovica ali ce im biti tesko pre svega protiv Atletika... 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Videćemo, svakako senzacionalan fudbal, pa nek bolji pobedi. Ali nije to tema, da ne spamujemo forum.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
El Laki, tako je, slazem se u potpunosti sa tobom. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Vredi li zamene S4 za S5?weska88 napisao:Danas sam se igrao sa S5, neka musterija ga kupila, kamera razvaljuje kako brzo fokusira i kakve slike pravi, jos ovaj perfektni ekran full dozivljaj...
Baraba, pa vredi kada bude razlika 100e, sada je precenjeno...pazi znas koliko je dobar ekran na s4, smesan je za S5, sve nekako leti,ja sam slikao par slika u lokalu jeste bilo odlicno svetlo ali slike perfektne...on ga platio 550e...ja necu menjati zadovoljan sam sa s4 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Hmm ili kao alternativu uzeti S4 I9506 za 370e nov , danas ga gledam i u odnosu na I9505 ovaj kao da je na steroidima , što reče weska88, "sve nekako leti"
... ali "leti" iza Nexusa 

16 godina na forumu MOBILNISVET
Re: Одг: Samsung Galaxy S5
Nisam se igrao sa nexusom, verujem da je najbrzi,ja volim natrpani TW
ne mozes da roniš sa i9506