Da li ce 062 imati zasebne dopune?
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Da li ce 062 imati zasebne dopune?
Da li ce 062 koristiti iste dopune kao i 063... ili ce imati zasebne
:
:
:
- Ferrari F430
- Banned
- Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08
Eh, evo da postavim pitanje u okviru ove teme , da ne otvaram novu...
Naime, neko sa 062 broja neprekidno cima jednog mog prijatelja, a kad ovaj pokusa da ga pozove uvek je nedostupan... Na koji nacin moze da se otarasi nepozeljnog uzmeniravanja?
Takodje me zanima i druga stvar, mama mi ima takodje 062 broj, trebalo bi uskoro da putuje, pa sta ona moze da koristi kada je u inostranstvu? Poruke? Pozive ( da prima samo)? Ili nista od navedenog?
Pomagajte!
Naime, neko sa 062 broja neprekidno cima jednog mog prijatelja, a kad ovaj pokusa da ga pozove uvek je nedostupan... Na koji nacin moze da se otarasi nepozeljnog uzmeniravanja?
Takodje me zanima i druga stvar, mama mi ima takodje 062 broj, trebalo bi uskoro da putuje, pa sta ona moze da koristi kada je u inostranstvu? Poruke? Pozive ( da prima samo)? Ili nista od navedenog?
Pomagajte!
- mi2scg
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
Sa 062 kartice u inostranstvu mozes da saljes i primas poruke, primas i iniciras pozive. Sto se tice nedostupnosti "cimatora" verovatno koristi neki od Symbian programa, koji pozivaocu uvek javljaju da je telefon nedostupan. Samo se ti javi u korisnicki servis, u ovakvim slucajevim uvek izadju u susret.
Pozdrav svima!
Marko MI2
Pozdrav svima!
Marko MI2
Stop the madness!
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Ako nisi primetio to pitanje smo davno reshili,i o tome smo diskutovali josh dok nisu izashle u prodaju te 062 kartice...blade_bre napisao:Danas sam kupio od 300din!!! 063 i 062,moze na oba!! Pise na kartici...
@Oljica
Shto se tiche tog "cimatora",on dovoljno da je preusmerio sve pozive na neku karticu koja je uglavnom ugashena i zato nije dostupan...Inache da bi ga se otarasila,morash da odesh sa lichnom kartom u Mobtelov korisnichki servis(recimo u Kosovskoj),morash da imash dokaz da te taj broj uznemirava(izvadish valjda listing poziva tamo kod njih i oni ce videti da te taj broj uznemirava),oni ce mu poslati upozorenje i sedeci put ako te bude cimnuo oni mu ukidaju automatski karticu...
Velika olakšica za Mobi 062 korisnike.
01.10.2005. Od 1. oktobra na snagu ce stupiti velika olakšica i povoljnost za sve sadašnje i buduce korisnike paketa za mobilnu telefoniju Mobi 062, a ona se tice roka za dopunu kredita i deaktivacije korisnika koji nisu u predvidenom roku uneli novi iznos. Rok za novu dopunu mobilnih pretplatnika 062 produžen je sa 1 meseca na godinu dana. Dakle, svi korisnici Mobtelove mreže, a što se odnosi na 063 i 062 pretplatnicki kod, imace podjednake uslove u pogledu dopunjavanja svojih „kredita“ i taj period iznosi 11 meseci + 90 dana. Tek nakon isteka ovog perioda, a pod uslovom da nije izvršena dopuna racuna u predvidenom roku, korisnik gubi pravo na pretplatnicki broj koji je do tada koristio.
Sve vrednosne kartice kupljene i pre ovog roka podležu ovoj promeni, odnosno važe 11 meseci. U pogledu servisa i usluga korisnicima se nude sve usluge iz pripejd režima koje Mobtel omogucava, a jedna od najvecih zanimljivosti je što su 062 brojevi šestocifreni , a što odavno nismo imali na našem tržištu. Dakle, lako za pamcenje! Ovom prilikom podsecamo korisnike, da elektronske dopune za Mobtelove pretplatnike mogu uplatiti u skoro svim bankama i poštama širom Srbije, kao i u Astra Simit-u, ovlašcenom prodavcu na preko 4500 mesta širom Srbije.
Za detaljnije informacije, pozovite Call centar na 063 9863
01.10.2005. Od 1. oktobra na snagu ce stupiti velika olakšica i povoljnost za sve sadašnje i buduce korisnike paketa za mobilnu telefoniju Mobi 062, a ona se tice roka za dopunu kredita i deaktivacije korisnika koji nisu u predvidenom roku uneli novi iznos. Rok za novu dopunu mobilnih pretplatnika 062 produžen je sa 1 meseca na godinu dana. Dakle, svi korisnici Mobtelove mreže, a što se odnosi na 063 i 062 pretplatnicki kod, imace podjednake uslove u pogledu dopunjavanja svojih „kredita“ i taj period iznosi 11 meseci + 90 dana. Tek nakon isteka ovog perioda, a pod uslovom da nije izvršena dopuna racuna u predvidenom roku, korisnik gubi pravo na pretplatnicki broj koji je do tada koristio.
Sve vrednosne kartice kupljene i pre ovog roka podležu ovoj promeni, odnosno važe 11 meseci. U pogledu servisa i usluga korisnicima se nude sve usluge iz pripejd režima koje Mobtel omogucava, a jedna od najvecih zanimljivosti je što su 062 brojevi šestocifreni , a što odavno nismo imali na našem tržištu. Dakle, lako za pamcenje! Ovom prilikom podsecamo korisnike, da elektronske dopune za Mobtelove pretplatnike mogu uplatiti u skoro svim bankama i poštama širom Srbije, kao i u Astra Simit-u, ovlašcenom prodavcu na preko 4500 mesta širom Srbije.
Za detaljnije informacije, pozovite Call centar na 063 9863
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
Del :Fabrique belgique.