Pise sve na mobtelovom sajtu. Broj+220 din kredita = 690 din. E sad dopume 063 i 062 su iste samo sto imas ogranicenja tako da 200 moras da potrosis za mesec dana, 300 za dva... itd. To je malo bez veze, taman sam mislila da uzmem kevi pa da se grebem za besplatan mms
Eh, evo da postavim pitanje u okviru ove teme , da ne otvaram novu...
Naime, neko sa 062 broja neprekidno cima jednog mog prijatelja, a kad ovaj pokusa da ga pozove uvek je nedostupan... Na koji nacin moze da se otarasi nepozeljnog uzmeniravanja?
Takodje me zanima i druga stvar, mama mi ima takodje 062 broj, trebalo bi uskoro da putuje, pa sta ona moze da koristi kada je u inostranstvu? Poruke? Pozive ( da prima samo)? Ili nista od navedenog?
Pomagajte!
Oljica, mislim da ces na ta pitanja, najpotpuniji odgovor dobiti, ako pozoves Servisni centar...Oni ipak imaju sve te informacije...To kazam samo iz razloga da ne bi dosla do dezinformacija...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Mozda na poslednja 2-3, a na ono prvo tesko... Njih bre mrzi da zive, a ne da nekom izadju u susret ili jos gore, da obavljaju ono za sta su placeni...
Sa 062 kartice u inostranstvu mozes da saljes i primas poruke, primas i iniciras pozive. Sto se tice nedostupnosti "cimatora" verovatno koristi neki od Symbian programa, koji pozivaocu uvek javljaju da je telefon nedostupan. Samo se ti javi u korisnicki servis, u ovakvim slucajevim uvek izadju u susret.
Pozdrav svima!
mi2scg hvala! Jos me samo zanima da li treba kada si u inostranstvu, a zelis da pozoves nekog ili posaljes sms da uradis neku predoperaciju, znam da je ranije bilo da se nesto otkuca , neka sifra?
blade_bre napisao:Danas sam kupio od 300din!!! 063 i 062,moze na oba!! Pise na kartici...
Ako nisi primetio to pitanje smo davno reshili,i o tome smo diskutovali josh dok nisu izashle u prodaju te 062 kartice...
@Oljica
Shto se tiche tog "cimatora",on dovoljno da je preusmerio sve pozive na neku karticu koja je uglavnom ugashena i zato nije dostupan...Inache da bi ga se otarasila,morash da odesh sa lichnom kartom u Mobtelov korisnichki servis(recimo u Kosovskoj),morash da imash dokaz da te taj broj uznemirava(izvadish valjda listing poziva tamo kod njih i oni ce videti da te taj broj uznemirava),oni ce mu poslati upozorenje i sedeci put ako te bude cimnuo oni mu ukidaju automatski karticu...
01.10.2005. Od 1. oktobra na snagu ce stupiti velika olakšica i povoljnost za sve sadašnje i buduce korisnike paketa za mobilnu telefoniju Mobi 062, a ona se tice roka za dopunu kredita i deaktivacije korisnika koji nisu u predvidenom roku uneli novi iznos. Rok za novu dopunu mobilnih pretplatnika 062 produžen je sa 1 meseca na godinu dana. Dakle, svi korisnici Mobtelove mreže, a što se odnosi na 063 i 062 pretplatnicki kod, imace podjednake uslove u pogledu dopunjavanja svojih „kredita“ i taj period iznosi 11 meseci + 90 dana. Tek nakon isteka ovog perioda, a pod uslovom da nije izvršena dopuna racuna u predvidenom roku, korisnik gubi pravo na pretplatnicki broj koji je do tada koristio.
Sve vrednosne kartice kupljene i pre ovog roka podležu ovoj promeni, odnosno važe 11 meseci. U pogledu servisa i usluga korisnicima se nude sve usluge iz pripejd režima koje Mobtel omogucava, a jedna od najvecih zanimljivosti je što su 062 brojevi šestocifreni , a što odavno nismo imali na našem tržištu. Dakle, lako za pamcenje! Ovom prilikom podsecamo korisnike, da elektronske dopune za Mobtelove pretplatnike mogu uplatiti u skoro svim bankama i poštama širom Srbije, kao i u Astra Simit-u, ovlašcenom prodavcu na preko 4500 mesta širom Srbije.
Za detaljnije informacije, pozovite Call centar na 063 9863
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.