bacom, Koristim jos uvek ovaj fabricki samsungov. (nisam jos bio u prilici da probam druge plejere) Nisam jos probavao druge romove hocu jos da citam i ucim

. Koliko sam skontao ovo je drajver za android koji daje dodatne mogucnosti bez obzira na plejer koji koristis. Evo link gde sam ja to sve u kompletu odradio,skinuo i dobio objasnjenja. Xda naravno

Sto se podesavanjana tice veruj mi da sam na pet rezlicitih slusalica imao razlicita podesavanja.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2191223
Ovde imas i iskustva korisnika za razna podesavanja koja si trazio a sve zavisi opet od vrste muzike kojiu slusas. Na kraju tvoje uho ce a oddluci. Probaj sve solucije pa vidi sta ti odgovara.
EDIT: Zaboravih napomenti,da imas opcije posebog podesavana slusalica i posebno vanjskog zvucnika telefona. Ni u kojem slucaju ta dva ne smeju biti ukjucena u isto vreme. Tada dolazi do izoblicenja zvuka. Kod mene je na samsungu automatska detekcija ali moras unapred podesiti sve da bi to funkcionisalo. Znas kad sam pola dana izgubio dok to sve nisam podesio i sad samo ubodem slusalice i tel se sam prebaci u taj mod. Extra fora.