Probao faux ali mi izbacuje da moj kernel nije podrzanNennad napisao:Nisam siguran koji izlaz koristi navigacija. Probaj Faux sound (plaća se, narodna verzija neće da radi na svim telefonima). Zavisi i od telefona, ako je hardver ograničene snage, nijedna aplikacija neće pomoći.
Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
El Laki, poslednja free sa g. play ?
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da, na poslednjoj verziji odbrojava sve dok ne klikneš na liniju tj dok se tastatura ne pojavi 
Kod mene tamo može da se skrati.
Fora je zapravo u tome da ne možeš u nekom kratkom intervalu da napišeš više poruka.
Kod mene tamo može da se skrati.
Fora je zapravo u tome da ne možeš u nekom kratkom intervalu da napišeš više poruka.
Poslednja izmena od Azimuth u Pon, 29. Sep 2014. 15:47, izmenjeno 1 put ukupno.
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
^A nije nam isto onda. Ja imam Pro verziju 4.8.3
Aj dajte predlog za Battery app, koja ima % na DESNOJ strani ekrana uz bateriju.
Masa appova koje sam probao imaju sa leve strane %, a tu mi stoji temperatura i konfuzno je
.
Jedina app koju sam našao, ali je nisam probao je ova.
Masa appova koje sam probao imaju sa leve strane %, a tu mi stoji temperatura i konfuzno je
Jedina app koju sam našao, ali je nisam probao je ova.
- El Laki
- Prijatelj foruma

myMail app - odlična aplikacija za upravljanje vašim email nalozima. Posebno je korisna ljudima koji poput mene imaju email naloge kod više provajdera. Na jednom mestu možete kontrolisati vaš Gmail, Yahoo, AOL, Apple, Microsoft, GMX...
Lep i jednostavan dizajn, fluidna aplikacija. Ne previše "teška" za RAM.
Što je najbolje, potpuno je besplatna.
https://play.google.com/store/apps/deta ... om.my.mail
Lep i jednostavan dizajn, fluidna aplikacija. Ne previše "teška" za RAM.
Što je najbolje, potpuno je besplatna.
https://play.google.com/store/apps/deta ... om.my.mail
- sale82ful
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 13. Mar 2012. 05:18
- :: SGS2 I9100P
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
[/quote]Ej a sa apolo kernelom mozes duplo da pojacas zvuk u sluskama i speaker-u, a kvalitet ostaje isti. Viper4android je dobra app ali me nervira zato sto je stalno u memoriji.[/quote]
Ovo za sad je fenomenalno,pogotovo sto se slusalica tice,to mi je bas bio prioritet.
A neko je vec spomenuo to za mem. i bas pogledam danas i stvarno,ostaje. A kontam nije strasno ne uzima puno,10-tak MB. Neznam jel pametno ubijati proces al sta znam,nesto ni ne smeta pri radu telefona.
Ovo za sad je fenomenalno,pogotovo sto se slusalica tice,to mi je bas bio prioritet.
A neko je vec spomenuo to za mem. i bas pogledam danas i stvarno,ostaje. A kontam nije strasno ne uzima puno,10-tak MB. Neznam jel pametno ubijati proces al sta znam,nesto ni ne smeta pri radu telefona.
- bacom
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Kad flešneš custom rom biće više memorije.
Reci mi koji plejer koristiš sa Viper4?
Testiram rom pa ne stignem da isprobavam a vidim da si tražio, pa šta si izabrao.
I ako može kad stigneš, mnogo bi mi značilo, napiši podešavanja za Viper.
Reci mi koji plejer koristiš sa Viper4?
Testiram rom pa ne stignem da isprobavam a vidim da si tražio, pa šta si izabrao.
I ako može kad stigneš, mnogo bi mi značilo, napiši podešavanja za Viper.
- sale82ful
- Redovni učesnik

bacom, Koristim jos uvek ovaj fabricki samsungov. (nisam jos bio u prilici da probam druge plejere) Nisam jos probavao druge romove hocu jos da citam i ucim
. Koliko sam skontao ovo je drajver za android koji daje dodatne mogucnosti bez obzira na plejer koji koristis. Evo link gde sam ja to sve u kompletu odradio,skinuo i dobio objasnjenja. Xda naravno
Sto se podesavanjana tice veruj mi da sam na pet rezlicitih slusalica imao razlicita podesavanja.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2191223
Ovde imas i iskustva korisnika za razna podesavanja koja si trazio a sve zavisi opet od vrste muzike kojiu slusas. Na kraju tvoje uho ce a oddluci. Probaj sve solucije pa vidi sta ti odgovara.
EDIT: Zaboravih napomenti,da imas opcije posebog podesavana slusalica i posebno vanjskog zvucnika telefona. Ni u kojem slucaju ta dva ne smeju biti ukjucena u isto vreme. Tada dolazi do izoblicenja zvuka. Kod mene je na samsungu automatska detekcija ali moras unapred podesiti sve da bi to funkcionisalo. Znas kad sam pola dana izgubio dok to sve nisam podesio i sad samo ubodem slusalice i tel se sam prebaci u taj mod. Extra fora.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2191223
Ovde imas i iskustva korisnika za razna podesavanja koja si trazio a sve zavisi opet od vrste muzike kojiu slusas. Na kraju tvoje uho ce a oddluci. Probaj sve solucije pa vidi sta ti odgovara.
EDIT: Zaboravih napomenti,da imas opcije posebog podesavana slusalica i posebno vanjskog zvucnika telefona. Ni u kojem slucaju ta dva ne smeju biti ukjucena u isto vreme. Tada dolazi do izoblicenja zvuka. Kod mene je na samsungu automatska detekcija ali moras unapred podesiti sve da bi to funkcionisalo. Znas kad sam pola dana izgubio dok to sve nisam podesio i sad samo ubodem slusalice i tel se sam prebaci u taj mod. Extra fora.
- bacom
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Nisi morao tako kasno da se zezaš.
Znači kad otvorim v4A prva stavka" Master Power" > enable/ disable V4A-FX is powered on/ off, za HEADSET i PHONE SPEAKER, jedno isključim dok drugo radi?
U ovoj temi sam našao neka objašnjenja i linkove
pogledaj
http://forum.benchmark.rs/showthread.ph ... droid-ROOT
Znači kad otvorim v4A prva stavka" Master Power" > enable/ disable V4A-FX is powered on/ off, za HEADSET i PHONE SPEAKER, jedno isključim dok drugo radi?
U ovoj temi sam našao neka objašnjenja i linkove
pogledaj
http://forum.benchmark.rs/showthread.ph ... droid-ROOT
- zoreli
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
- sale82ful
- Redovni učesnik

Tako je. Jer skontao sam da se i na slusalice primenjuju neka podesavanja iz phone speaker-a kao npr ekvilajzer. Tako da je najbolje da cekiras samo jednu opciju.bacom napisao:Znači kad otvorim v4A prva stavka" Master Power" > enable/ disable V4A-FX is powered on/ off, za HEADSET i PHONE SPEAKER, jedno isključim dok drugo radi?
- artifex
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Zoreli,sad sam instalirao i probao..Skinuo nasu mapu i zadovoljan sam kako radi 
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Hvala zoreli...zoreli napisao:Nokia HERE Maps APK for Android leaks
http://blog.gsmarena.com/nokia-maps-apk-android-leaks/
Radi li ovo sto posto Offline kao IGO???
Huawei
- artifex
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Bata bogdan,ja sam probao offline,radi kao singerica 
- El Laki
- Prijatelj foruma

Evo i ja sam isprobao i online i offline, radi odlično. Korisna stvar svakako 
Inače, zanima me da li je neko imao iskustva sa Action Launcher, Lightning ili Smart 2. Isprobavam nešto, pa bih zaobišao neke teže tj koji zauzimaju dosta ram ili su skloni bagovima
Inače, zanima me da li je neko imao iskustva sa Action Launcher, Lightning ili Smart 2. Isprobavam nešto, pa bih zaobišao neke teže tj koji zauzimaju dosta ram ili su skloni bagovima
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- snenad
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
I ja potvrđujem da here maps šljakaju. Naravno nisam testirao detaljno jer se tek jutros pojavile ali mogu da budu samo bolje nego na symbianu a tamo su radile odlično.
Te mape su beta i prestaju da rade valjda 30 okt.
Prebacite datum na taj dan pa cete videti
Prebacite datum na taj dan pa cete videti
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kakva je pokrivenost? Da li su to iste one HERE mape koje koristimo u iGo-u? Da li se mape mogu zasebno ubacivati ili samo iz aplikacije?