a ivkako rece covek, to sto je novije ne znaci da je bolje, ja licno bi pre uzeo G2 nego A5, ti sad odluci sam

Baš tako, ukusi su različiti i po meni amoled je bolja solucija.znemanja napisao: Sa moje tacke gledista AMOLED je ubedljivo najbolji.
Pa tebi bi onda još više odgovarali oni monohromatski, odnosno crno-beli (kad već voliš bledunjave ekrane).mare-ss napisao:....Иначе одговарују ми ЛГ и ХТЦ екрани, некако су бледуњави и далеко пријатнији....
Ne, ja za razliku od vas pristrasnih samsungovaca pricam kako super amoled sigurno nije bolji od IPS-a, ali nisam rekla da je ips bolji.znemanja napisao:@Taca089, moras da budes preciznija kada navodis neke tako ekstremne cinjenice. Sasvim je ok da je tebi IPS bolji od AMOLEDA, ali moras da naglasi da je to iz tvog ugla gledanja, a ne generalno. Sa moje tacke gledista AMOLED je ubedljivo najbolji i to je jedan od glavnih razloga zasto sam kupio S4, a ne G2.
Ne, tvoje oči uopšte nisu osetljive, čim tvrdiš da je taj ekran na tvom Xperia SP dobar. Vidim ga svaki dan kod jednog člana moje porodice i to je katastrofa od ekrana.Taca089 napisao:......mozda su moje oci osetljivije ali ako nije dobar a moje oci onda nije niz a cije s te strane gledano.
Откидам на оне зелене1808 napisao:Pa tebi bi onda još više odgovarali oni monohromatski, odnosno crno-beli (kad već voliš bledunjave ekrane).
Mislim da je tvoj post nepristojan, a sa mojim ocima je sve u redu, ne brini1808 napisao: Ne, tvoje oči uopšte nisu osetljive, čim tvrdiš da je taj ekran na tvom Xperia SP dobar. Vidim ga svaki dan kod jednog člana moje porodice i to je katastrofa od ekrana.
Ako na tome odmaraš oči, onda je vreme da posetiš očnog lekara (ako već nije kasno).Taca089 napisao:.... i svakako im vise prija ekran koji je na telefonu Xperia SP od super amoleda. Taj ekran je meni bukvalno odmarao oci,....