Imam Nokiu 6020 i USB DKU-5. Uz kabl, koji je kineski, sam dobio CD sa drajverom i pc suite-om. Jednostavno komp ne prepoznaje da sam prikačio telefon. Uvek izbacuje "found new hardver". Kao da nije dobar drajver. E onda sam skinuo i drajver i pc suite sa nokiinog sajta... Ali ništa. Opet isto!
Hvala unapred.
Problem sa 6020 i USB kablom
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ja sam više puta pisao o ovom problemu sa 6680, dok sam ga imao
Isto se mogao detektovati na PC-u, ništa drugo nije hteo da radi, izbacivao je grešku "operatio could not be completed". Odneo sam ga u servis, i tamo su ga sredili (nisu mi rekli šta mu je bilo) za dž. jer je pod garancijom. Posle ovoga mi na poslu i kod sestre (čitaj na svežim i normalnim instalacijama Windowsa, uz najnoviji PC suite) radi . . . dok kod kuće neće, ali na njemu i još štošta toga drugog ne radi, tako da tu ne gine jedan format
Znači problem može biti i hardverske i softverske prirode. Neki učesnici ostavljali i postove o mogućem sukobu portova, ali meni to nije trebalo, pa potraži. Ako ne rešiš problem odnesi ga u servis. A ako mu nije ništa ionako ti ništa neće naplatiti 

Isto se mogao detektovati na PC-u, ništa drugo nije hteo da radi, izbacivao je grešku "operatio could not be completed". Odneo sam ga u servis, i tamo su ga sredili (nisu mi rekli šta mu je bilo) za dž. jer je pod garancijom. Posle ovoga mi na poslu i kod sestre (čitaj na svežim i normalnim instalacijama Windowsa, uz najnoviji PC suite) radi . . . dok kod kuće neće, ali na njemu i još štošta toga drugog ne radi, tako da tu ne gine jedan format