Problem sa 6020 i USB kablom

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Problem sa 6020 i USB kablom

Post od brankons »

Imam Nokiu 6020 i USB DKU-5. Uz kabl, koji je kineski, sam dobio CD sa drajverom i pc suite-om. Jednostavno komp ne prepoznaje da sam prikačio telefon. Uvek izbacuje "found new hardver". Kao da nije dobar drajver. E onda sam skinuo i drajver i pc suite sa nokiinog sajta... Ali ništa. Opet isto!
Hvala unapred.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ja sam više puta pisao o ovom problemu sa 6680, dok sam ga imao :wink:

Isto se mogao detektovati na PC-u, ništa drugo nije hteo da radi, izbacivao je grešku "operatio could not be completed". Odneo sam ga u servis, i tamo su ga sredili (nisu mi rekli šta mu je bilo) za dž. jer je pod garancijom. Posle ovoga mi na poslu i kod sestre (čitaj na svežim i normalnim instalacijama Windowsa, uz najnoviji PC suite) radi . . . dok kod kuće neće, ali na njemu i još štošta toga drugog ne radi, tako da tu ne gine jedan format :wink: Znači problem može biti i hardverske i softverske prirode. Neki učesnici ostavljali i postove o mogućem sukobu portova, ali meni to nije trebalo, pa potraži. Ako ne rešiš problem odnesi ga u servis. A ako mu nije ništa ionako ti ništa neće naplatiti :D

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Kada sam sve instalirao, išao sam na opciju "manage connection".... ili tako nešto. I dođem do dela kada on kaže: "connect cable to PC and phone to cable"... ili nešto slično. Ja ih povežem i on izbaci onaj peščani sat umesto strelice i ... Doviđenja!!!
Sony Ericsson C510

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Meni se to desava sa 6230i (cak identican problem), ali samo na mom racunaru koji je trenutno u zalosnom stanju, dok na caletovom kompu sve radi kako treba!!!!!!!! Probaj kod nekog drugara da ga nateras da radi. Pozdrav

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa rekoh ti probaj sa sevisom. Jel ti pod garancijom? Ako hoces menjaj ga ali ako neces jos to da radis, probaj prvo ovo. :)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Ma najbolje da ga odmah nosim u servis. Inače, ja sam iz Novog Sada, a kupio sam ga u BG. Pod garancijom je još 7 dana. Nadam se da je problem samo u softveru! Ako nije, BOLI ME.... :D
Sony Ericsson C510

Odgovori