Motorola ROKR E2

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Motorola ROKR E2

Post od mihajlovic »

Slika

Sinoc predstavljen na CES 2006

Dedicated music player buttons on the side (Play/Pause, Skip Forward/ Backward and Hold) and front
Full stereo audio via industry standard 3.5mm headset jack eliminating the need for adaptors
Optional hot swappable, SD™ mass storage memory card
Approximately 500 songs in a single 2 GB SD card (4 MB per song, approximately 4 minutes in length)
USB 2.0 High Speed connectivity
1.3 Mega Pixel Camera with flash
Video capture and playback (15fps)
Display: 2 inch, 240 x 320 TFT (262k colors)
Built in FM radio with up to 30 presets
Multi-Media Messaging (MMS)
Integrated Bluetooth wireless technology for hands-free connectivity with compatible Bluetooth-enabled devices.
PIM functionality with Picture Caller ID
Motorola's SCREEN3 technology solution featuring zero-click access to news, sports, entertainment, and other premium content.
Opera® Browser
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Malo je ''jajast'' ali lepo izgleda,nije ni siromasan sa funkcijama,nadam se da ce cena biti ok kad stigne kod nas... :wink:
MNJIH!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Al mu zbudzili ovu tastaturu... Trebalo bi da ima i stereo zvucnike,mada se nigde ne hvale al nije valjda da nema!?
Ono... OK je telefonce ali dizajn promasen,meni se ne svidja!
Pozdrav 8)

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Meni se jako dopada... jedan sam od onih koji preferiraju funkcionalnost (a pošto se ovdje toliko priča o V3, vidim "šta vole mladi" :uhuh: ) nad fashion statement-om, i meni je ovo totalno cool. Mislim - odstupanje od TransFlash kartica, 3,5mm phone jack... briljantan ekran, adekvatna kamerica (što mene lično ne zanima, ali ajde). Kad se tome doda atraktivna cijena koju će sigurno imati... wow.

Našao sam uporedni test na jednom ruskom sajtu ovog telefona i SE810i... ovdje: http://www.ferra.ru/online/phones/26339/ ... evo nešto zanimljivih detalja:

- OS je JUIX, potpuno novi Motorolin operativni sistem baziran na JAVA i Linuxu - to ne znači da je smartphone, jer je onemogućena instalacija dodatnog softwarea, ali ga karakteriše bolje iskorišćenje performansi telefona, uz manju potrošnju energije.

- ekran (TFT, 240x320 pixela, 262k) je Sharpove proizvodnje, i jedan je od najboljih uopšte ugrađivanih u mobilne telefone

- bluetooth podržava A2DP, tako da se može koristiti uz stereo bluetooth slušalice

- iako je najavljena 1.3MP kamera, Motorola je objavila da planira da u serijsku varijantu ugrađuje 2MP modul! Očekuje se da će imati bolje performanse nego 2MP kamera ugrađena u V3x, jer nema iste probleme s dimenzijama telefona.

- iako je baterija 650MAh, a kod SE - 900MAh, Motorola je pokazala daleko manju potrošnju i duže je radila u identičnim uslovima, čak postižući rekordno vrijeme na standardnom testu... JUIX ili nešto drugo? Ostaje da se vidi.

- vrlo bitno: na četiri Jbenchmark testa, ROKR E2 "jede malu decu" jer ga pokreće Intel XScale procesor na 208MHz... ovo u praksi znači komotno igranje i najzahtjevnijih Java igara, što uz ogroman ekran predstavlja primamljivu karakteristiku.

Ne znam šta misle drugi, ali ja sam prilično zainteresovan. 8)
Pošto je u međuvremenu najavljen E3 - razlike su u tome što je E3 3G telefon, i 512MB interne memorije... i paprenu cijenu, pretpostavljam. :D
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ma telefon je exxtra , pogotovo me to iznenadilo to sto ce u njega stavljati 2mp kameru .... jedino sto nema jeste ogroman ekran , jer taj epitet zasluzuju samo s700 , w900 , p serija i sl. , inace telefon ce izaci tek izgleda negdje tokom jula ( negdje sam naletio na ovaj podatak ) te cu ozbiljnjo razmisliti o kupovnji , a sto se tice cjene , pa eldar je naveo da bi ona trebala iznostiti negdje oko 350 € .
rocK for ever

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

rocK napisao:jedino sto nema jeste ogroman ekran , jer taj epitet zasluzuju samo s700 , w900 , p serija i sl.
Meni je kvalitet bitniji od veličine, a Eldar se udavi hvaleći ROKR-ov... Sharp ih stvarno vrhunski radi.

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

12. maj 2006. - Motorola je u Hong Kongu na konferenciji Music Matters objavila svjetski debi ROKR E2... telefon će na sva tržišta biti isporučen u sljedećih par nedjelja. Napokon. 8)
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

I zna li se da li je zadrzana 1.3 mp kamera ili je ubacena nova sa 2 mp? I koja ce mu biti pocetna cijena?
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

Sensei napisao:I zna li se da li je zadrzana 1.3 mp kamera ili je ubacena nova sa 2 mp? I koja ce mu biti pocetna cijena?
Zasad zadržavaju 1.3MP, izgleda... prvo će da ga lansiraju u Kini, a za ostala tržišta će se saznati uskoro. Interesantno je da če imati preinstalisan Opera browser. 8)

Odgovori