Predstavi se

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Re: Predstavljanje

Post od VeNoM »

ajde i ja da napišem koju reč
Dušan ili ti Duci a god 1981
po struci vetrerinar bivši hirurg povremeno patolig a trenutni mikrobiolog a za god -dve dr sci
vozim motore volim iste i gledam gde mogu da nadjem 16000+ € za neki adventure
lljubav je fotografija
o tehnici neću ni da pišem jer mi je to slaba tačka
u slobodno vreme aikido i karate
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Predstavljanje

Post od toda81 »

VeNoM, pa mi smo "ispisnici" :)
Note IV N9100 dual

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Miloš ovde, spadam u starije na forumu očigledno ('78). Po zanimanju groomer iliti po srpski frizer za pse :) probao na veterini došao do pola i batalio, inače tehnika mi je nekako najveće inetersovanje pored životinja, tj pasa, i uvek mi je nekako išla od ruke, brzo kapiram te stvari. Pratim i učestvujem u radu foruma dosta dugo, i mislim da je zanimljiva zajednica ovde okupljena :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Boris here, uglavnom me ljudovi zovu Boki, Bole i slicno. Eto skoro vec 10 godina na forumu...
Godina podosta, rodjen jednog oktoMbarskog dana, 1976. godine u Apatinu, Zapadno-Backi okrug, Vojvodina, Republika Srbija. Zavrsena srednja skola u Somboru, smer kulinarski tehnicar. Bavio se malo tim poslom, u Apatinu radio u struci na par mesta. Nisam se bas nesto proslavio. :D

Posle dodje rat 1999., dao svoj doprinos i rezervnom sastavu tadasnje VJ (Vojske Jugoslavije, "volimo te otadzbino nasa" i tako to, je l'...). Od 2002. redovan clan Komonvelta Britanskog kraljevstva, nastanjen u zemlji kengura i koala. Poslednjih 9 i po godina zaposlen u sve jadnijoj i jadnijoj fabrici plasticnih auto delova.

Veliki ljubitelj automobilizma, pasa, mobilne tehnologije i tehnike uopste, filmova i interneta. Nikad zenjen niti udavan, mozda jednog dana. Trenutno u kao nekoj vezici sa devojkom iz Indonezije, ostrvo Bali. Exotic, I know... :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Predstavljanje

Post od toda81 »

Green, koliko vidim ti širis "bratstvo i jedinstvo" na više kontinenata ;)
Note IV N9100 dual

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

toda81, pa tako nekako... :D
Inace, i pored propagande, ljudi vole da cuju i nauce nesto o nasoj zemlji. Uglavnom prvo idu psovke, je l'... :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: Predstavi se

Post od miodrage »

Wow, poslednji post u avgustu prosle godine, a sada explozija... Me so love it :D
Drago mi je da ima jos veterana, pa jos aktivnih... Bracala...
Elem, ja moram svoj status da updatujem, kada sam ga pisao bio sam specijalizant, sada sam evo godinu dana specijalista ortopedske hirurgije sa traumatologijom, i dalje radikalni mrzioc Googla i njihove zelene kantice, ljubitelj Microsofta i WP, ali pratim Apple scenu sve vreme... (nikad se ne zna).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Posle dužeg vremena i ja da se predstavim :)
Ja sam Nikola Marinković, iz Užica, '93 godište, student II godine informatike na PMF-u u Kragujevcu. Volim sve što se tehnike tiče, veliki hobi mi je skupljanje starih mobilnih telefona (imam oko 170 kom trenutno). Koristio sam dugo vremena Android, pa sam pre 6 meseci prešao na WP, da vidimo šta može :D
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Ajde, sto da ne...Ja sam Petar, rodjen 1989, student seste godine stomatologije (do septembra nedam se), treniram kik boks..
U sustini, totalno nezanimljiva osoba :D forum pratim sto godina ali retko kad se ukljucujem jer nemam sta pametno reci :D

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Interesantna ekipa, raznih godišta :)
Da se predstavim, zovem se Nemanja, '88 sam godište, živim i studiram u Beogradu. Diplomac sam FON-a, a paralelno sa tim studijama završavam i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, još tri ispita do kraja. Možda se pitate zašto ova dva fakulteta koja nemaju mnogo veze jedan sa drugim, ali znate kada ste bili mali ,pa vas stariji pitaju šta želiš da budeš kada porasteš, neko bi rekao lekar, pilot, vatrogasac, policajac...., a ja bih rekao advokat :), pošto u životu ne pravim kompromise, rešio sam da završim dva fakulteta u domenima mojih interesovanja, a to su IT tehnologije i Pravne nauke.
Inače za mobilne telefone, kompjutere i tehniku sam se zainteresovao kao srednjoškolac i od tada pratim dešavanja na ovom forumu, mada sam se registrovao malo kasnije :)
Sebe opisujem kao ambicioznu osobu, pomalo sam hedonista i jako tvrdoglav :)
Poslednja izmena od znemanja u Pon, 14. Apr 2014. 04:03, izmenjeno 2 puta ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Ćao, zovem se Milan i ja sam alkoholičar!
Zovu me Ćomi, a od nedavno i Lala jer sam došao iz NS u BG da studiram. Završio srednju ekonomsku - kulinarski tehničar, pa sam odlučio da se prekvalifikujem i da mi to bude rezerva pa sam zato upisao Kriminalističko-policijsku akademiju. Volim tehniku, Partizan, pivo, hranu, pank, snowbording, MTB, i neranže... no trpim :wink: trenutno treniram kick box, pre toga džudo, kosarku... Majka Slovenka - otac Crnogorac našli se u Hrvatskoj, divna beše ta Juga... San mi je da imam kućicu na obali mora i neki čamčić, Reno Megana kabrio, Hondu CBR 600rr, troje dece i česmu Zaječarskog... No otom potom, tek mi je 20 ljeta

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Treba i link ka FB ostaviti :D

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Bojan,87 godiste.Zavrsio ekonomiju.Sviram malo elektricnu gitaru,uzgajam pse,treniram MMA godinama i mnogo sam zajeban :lol:
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Одг: Predstavi se

Post od bata bogdan »

Behemoth napisao:Bojan,87 godiste.Zavrsio ekonomiju.Sviram malo elektricnu gitaru,uzgajam pse,treniram MMA godinama i mnogo sam zajeban :lol:
Moram malo da se našalim @Behemonth
Zajeban ko tesne gaće[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Huawei

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Kao kratko cebe :lol:

Evo kolega Cooomi, sportista.
I ja sam trenirao dzudo par godina,cale mi je majstor dzudoa pa krenuo njegovim stopama,al mi je trebalo nesto zesce.
Idem ponekad na dzudo treninge,i na brazilian jiujitsu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

DusMan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Maj 2014. 00:53
:: Nexus 5

Post od DusMan »

Hm, evo da se i ja predstavim kao jedan od novih forumaša.
Zovem se Dušan i student sam novinarstva, iako sam na pragu tridesete. :oops:
Prvi mobilni mi je bio neki ogromni Alcatel pre 15ak godina :) , a u svetu smart fonova sam se prvo nekoliko godina družio sa HTC modelima, da bih, evo, danas bio potpuno srećan sa svojim Nexusom peticom.
Volim glasnu muziku i sve što vole mladi.
Pratim ovaj forum već neko vreme, ali sam samo čitao šta pišete. Sad sam odlučio da se priključim zajednici, ali to ne znači da ću previše promeniti odnos prema forumu zato što nisam stručnjak kao većina ovde. Dakle, čituckaću i povremeno komentarisati negde nešto, ako procenim da se javljanjem neću previše izblaimrati...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

DusMan, jesi ti onaj DushMan sa #srbija, #balkan... ili samo gresim?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

...Luka, 79.godiste, Novi Bgd...
spadam medju starije koliko vidim :) au bre, pa svi ste klinci ovde! :)
zavrsio ekonomiju - spoljnu trgovinu, bavio se odbojkom profesionalno, muzikom amaterski :)
pored struke, a sporta, muzike i jezika kao hobija, zanimaju me ove gluposti sa ovog sajta (ko ih izmisli :lol: :)
ozenjen, otac jedne male devojcice od skoro 2 godine :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ima nas tako par malo vremešnijih, uglavnom od te ranije forumaške ekipe ;)

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Vladimir, 84. godište iz Apatina. Rodjen kao vrlo mlad, peti član četvoročlane porodice. Otac mi je ćaća bio. :lol:
Završio za mašinskog tehničara, radio godinama u struci, pa kriza satrala preduzeće. Sad sam "srećno" nezaposlen, sedim kući i čekam ženu da dodje sa posla i spremi nešto za ručak. :lol:
Još u ranoj mladosti pokazao interesovanje prema tehnici. Rastavio tatin radio i dobio batina kao u ringu. :lol:
Drugo veliko interesovanje su automobili (brzina generalno). :)

Odgovori