Predstavi se
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Re: Predstavljanje
ajde i ja da napišem koju reč
Dušan ili ti Duci a god 1981
po struci vetrerinar bivši hirurg povremeno patolig a trenutni mikrobiolog a za god -dve dr sci
vozim motore volim iste i gledam gde mogu da nadjem 16000+ € za neki adventure
lljubav je fotografija
o tehnici neću ni da pišem jer mi je to slaba tačka
u slobodno vreme aikido i karate
Dušan ili ti Duci a god 1981
po struci vetrerinar bivši hirurg povremeno patolig a trenutni mikrobiolog a za god -dve dr sci
vozim motore volim iste i gledam gde mogu da nadjem 16000+ € za neki adventure
lljubav je fotografija
o tehnici neću ni da pišem jer mi je to slaba tačka
u slobodno vreme aikido i karate
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Miloš ovde, spadam u starije na forumu očigledno ('78). Po zanimanju groomer iliti po srpski frizer za pse
probao na veterini došao do pola i batalio, inače tehnika mi je nekako najveće inetersovanje pored životinja, tj pasa, i uvek mi je nekako išla od ruke, brzo kapiram te stvari. Pratim i učestvujem u radu foruma dosta dugo, i mislim da je zanimljiva zajednica ovde okupljena 

Boris here, uglavnom me ljudovi zovu Boki, Bole i slicno. Eto skoro vec 10 godina na forumu...
Godina podosta, rodjen jednog oktoMbarskog dana, 1976. godine u Apatinu, Zapadno-Backi okrug, Vojvodina, Republika Srbija. Zavrsena srednja skola u Somboru, smer kulinarski tehnicar. Bavio se malo tim poslom, u Apatinu radio u struci na par mesta. Nisam se bas nesto proslavio.
Posle dodje rat 1999., dao svoj doprinos i rezervnom sastavu tadasnje VJ (Vojske Jugoslavije, "volimo te otadzbino nasa" i tako to, je l'...). Od 2002. redovan clan Komonvelta Britanskog kraljevstva, nastanjen u zemlji kengura i koala. Poslednjih 9 i po godina zaposlen u sve jadnijoj i jadnijoj fabrici plasticnih auto delova.
Veliki ljubitelj automobilizma, pasa, mobilne tehnologije i tehnike uopste, filmova i interneta. Nikad zenjen niti udavan, mozda jednog dana. Trenutno u kao nekoj vezici sa devojkom iz Indonezije, ostrvo Bali. Exotic, I know...
Godina podosta, rodjen jednog oktoMbarskog dana, 1976. godine u Apatinu, Zapadno-Backi okrug, Vojvodina, Republika Srbija. Zavrsena srednja skola u Somboru, smer kulinarski tehnicar. Bavio se malo tim poslom, u Apatinu radio u struci na par mesta. Nisam se bas nesto proslavio.

Posle dodje rat 1999., dao svoj doprinos i rezervnom sastavu tadasnje VJ (Vojske Jugoslavije, "volimo te otadzbino nasa" i tako to, je l'...). Od 2002. redovan clan Komonvelta Britanskog kraljevstva, nastanjen u zemlji kengura i koala. Poslednjih 9 i po godina zaposlen u sve jadnijoj i jadnijoj fabrici plasticnih auto delova.
Veliki ljubitelj automobilizma, pasa, mobilne tehnologije i tehnike uopste, filmova i interneta. Nikad zenjen niti udavan, mozda jednog dana. Trenutno u kao nekoj vezici sa devojkom iz Indonezije, ostrvo Bali. Exotic, I know...

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Predstavljanje
Green, koliko vidim ti širis "bratstvo i jedinstvo" na više kontinenata 

Note IV N9100 dual
toda81, pa tako nekako...
Inace, i pored propagande, ljudi vole da cuju i nauce nesto o nasoj zemlji. Uglavnom prvo idu psovke, je l'...

Inace, i pored propagande, ljudi vole da cuju i nauce nesto o nasoj zemlji. Uglavnom prvo idu psovke, je l'...

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Predstavi se
Wow, poslednji post u avgustu prosle godine, a sada explozija... Me so love it 
Drago mi je da ima jos veterana, pa jos aktivnih... Bracala...
Elem, ja moram svoj status da updatujem, kada sam ga pisao bio sam specijalizant, sada sam evo godinu dana specijalista ortopedske hirurgije sa traumatologijom, i dalje radikalni mrzioc Googla i njihove zelene kantice, ljubitelj Microsofta i WP, ali pratim Apple scenu sve vreme... (nikad se ne zna).

Drago mi je da ima jos veterana, pa jos aktivnih... Bracala...
Elem, ja moram svoj status da updatujem, kada sam ga pisao bio sam specijalizant, sada sam evo godinu dana specijalista ortopedske hirurgije sa traumatologijom, i dalje radikalni mrzioc Googla i njihove zelene kantice, ljubitelj Microsofta i WP, ali pratim Apple scenu sve vreme... (nikad se ne zna).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Posle dužeg vremena i ja da se predstavim
Ja sam Nikola Marinković, iz Užica, '93 godište, student II godine informatike na PMF-u u Kragujevcu. Volim sve što se tehnike tiče, veliki hobi mi je skupljanje starih mobilnih telefona (imam oko 170 kom trenutno). Koristio sam dugo vremena Android, pa sam pre 6 meseci prešao na WP, da vidimo šta može

Ja sam Nikola Marinković, iz Užica, '93 godište, student II godine informatike na PMF-u u Kragujevcu. Volim sve što se tehnike tiče, veliki hobi mi je skupljanje starih mobilnih telefona (imam oko 170 kom trenutno). Koristio sam dugo vremena Android, pa sam pre 6 meseci prešao na WP, da vidimo šta može

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Ajde, sto da ne...Ja sam Petar, rodjen 1989, student seste godine stomatologije (do septembra nedam se), treniram kik boks..
U sustini, totalno nezanimljiva osoba
forum pratim sto godina ali retko kad se ukljucujem jer nemam sta pametno reci 
U sustini, totalno nezanimljiva osoba

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Interesantna ekipa, raznih godišta 
Da se predstavim, zovem se Nemanja, '88 sam godište, živim i studiram u Beogradu. Diplomac sam FON-a, a paralelno sa tim studijama završavam i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, još tri ispita do kraja. Možda se pitate zašto ova dva fakulteta koja nemaju mnogo veze jedan sa drugim, ali znate kada ste bili mali ,pa vas stariji pitaju šta želiš da budeš kada porasteš, neko bi rekao lekar, pilot, vatrogasac, policajac...., a ja bih rekao advokat
, pošto u životu ne pravim kompromise, rešio sam da završim dva fakulteta u domenima mojih interesovanja, a to su IT tehnologije i Pravne nauke.
Inače za mobilne telefone, kompjutere i tehniku sam se zainteresovao kao srednjoškolac i od tada pratim dešavanja na ovom forumu, mada sam se registrovao malo kasnije
Sebe opisujem kao ambicioznu osobu, pomalo sam hedonista i jako tvrdoglav

Da se predstavim, zovem se Nemanja, '88 sam godište, živim i studiram u Beogradu. Diplomac sam FON-a, a paralelno sa tim studijama završavam i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, još tri ispita do kraja. Možda se pitate zašto ova dva fakulteta koja nemaju mnogo veze jedan sa drugim, ali znate kada ste bili mali ,pa vas stariji pitaju šta želiš da budeš kada porasteš, neko bi rekao lekar, pilot, vatrogasac, policajac...., a ja bih rekao advokat

Inače za mobilne telefone, kompjutere i tehniku sam se zainteresovao kao srednjoškolac i od tada pratim dešavanja na ovom forumu, mada sam se registrovao malo kasnije

Sebe opisujem kao ambicioznu osobu, pomalo sam hedonista i jako tvrdoglav

Poslednja izmena od znemanja u Pon, 14. Apr 2014. 04:03, izmenjeno 2 puta ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Ćao, zovem se Milan i ja sam alkoholičar!
Zovu me Ćomi, a od nedavno i Lala jer sam došao iz NS u BG da studiram. Završio srednju ekonomsku - kulinarski tehničar, pa sam odlučio da se prekvalifikujem i da mi to bude rezerva pa sam zato upisao Kriminalističko-policijsku akademiju. Volim tehniku, Partizan, pivo, hranu, pank, snowbording, MTB, i neranže... no trpim
trenutno treniram kick box, pre toga džudo, kosarku... Majka Slovenka - otac Crnogorac našli se u Hrvatskoj, divna beše ta Juga... San mi je da imam kućicu na obali mora i neki čamčić, Reno Megana kabrio, Hondu CBR 600rr, troje dece i česmu Zaječarskog... No otom potom, tek mi je 20 ljeta
Zovu me Ćomi, a od nedavno i Lala jer sam došao iz NS u BG da studiram. Završio srednju ekonomsku - kulinarski tehničar, pa sam odlučio da se prekvalifikujem i da mi to bude rezerva pa sam zato upisao Kriminalističko-policijsku akademiju. Volim tehniku, Partizan, pivo, hranu, pank, snowbording, MTB, i neranže... no trpim

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Treba i link ka FB ostaviti 

Bojan,87 godiste.Zavrsio ekonomiju.Sviram malo elektricnu gitaru,uzgajam pse,treniram MMA godinama i mnogo sam zajeban 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Одг: Predstavi se
Moram malo da se našalim @BehemonthBehemoth napisao:Bojan,87 godiste.Zavrsio ekonomiju.Sviram malo elektricnu gitaru,uzgajam pse,treniram MMA godinama i mnogo sam zajeban
Zajeban ko tesne gaće[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Huawei
Kao kratko cebe
Evo kolega Cooomi, sportista.
I ja sam trenirao dzudo par godina,cale mi je majstor dzudoa pa krenuo njegovim stopama,al mi je trebalo nesto zesce.
Idem ponekad na dzudo treninge,i na brazilian jiujitsu.

Evo kolega Cooomi, sportista.
I ja sam trenirao dzudo par godina,cale mi je majstor dzudoa pa krenuo njegovim stopama,al mi je trebalo nesto zesce.
Idem ponekad na dzudo treninge,i na brazilian jiujitsu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Hm, evo da se i ja predstavim kao jedan od novih forumaša.
Zovem se Dušan i student sam novinarstva, iako sam na pragu tridesete.
Prvi mobilni mi je bio neki ogromni Alcatel pre 15ak godina
, a u svetu smart fonova sam se prvo nekoliko godina družio sa HTC modelima, da bih, evo, danas bio potpuno srećan sa svojim Nexusom peticom.
Volim glasnu muziku i sve što vole mladi.
Pratim ovaj forum već neko vreme, ali sam samo čitao šta pišete. Sad sam odlučio da se priključim zajednici, ali to ne znači da ću previše promeniti odnos prema forumu zato što nisam stručnjak kao većina ovde. Dakle, čituckaću i povremeno komentarisati negde nešto, ako procenim da se javljanjem neću previše izblaimrati...
Zovem se Dušan i student sam novinarstva, iako sam na pragu tridesete.

Prvi mobilni mi je bio neki ogromni Alcatel pre 15ak godina

Volim glasnu muziku i sve što vole mladi.
Pratim ovaj forum već neko vreme, ali sam samo čitao šta pišete. Sad sam odlučio da se priključim zajednici, ali to ne znači da ću previše promeniti odnos prema forumu zato što nisam stručnjak kao većina ovde. Dakle, čituckaću i povremeno komentarisati negde nešto, ako procenim da se javljanjem neću previše izblaimrati...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
DusMan, jesi ti onaj DushMan sa #srbija, #balkan... ili samo gresim?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
...Luka, 79.godiste, Novi Bgd...
spadam medju starije koliko vidim
au bre, pa svi ste klinci ovde! 
zavrsio ekonomiju - spoljnu trgovinu, bavio se odbojkom profesionalno, muzikom amaterski
pored struke, a sporta, muzike i jezika kao hobija, zanimaju me ove gluposti sa ovog sajta (ko ih izmisli

ozenjen, otac jedne male devojcice od skoro 2 godine
spadam medju starije koliko vidim

zavrsio ekonomiju - spoljnu trgovinu, bavio se odbojkom profesionalno, muzikom amaterski

pored struke, a sporta, muzike i jezika kao hobija, zanimaju me ove gluposti sa ovog sajta (ko ih izmisli

ozenjen, otac jedne male devojcice od skoro 2 godine

Ima nas tako par malo vremešnijih, uglavnom od te ranije forumaške ekipe 

Vladimir, 84. godište iz Apatina. Rodjen kao vrlo mlad, peti član četvoročlane porodice. Otac mi je ćaća bio.
Završio za mašinskog tehničara, radio godinama u struci, pa kriza satrala preduzeće. Sad sam "srećno" nezaposlen, sedim kući i čekam ženu da dodje sa posla i spremi nešto za ručak.
Još u ranoj mladosti pokazao interesovanje prema tehnici. Rastavio tatin radio i dobio batina kao u ringu.
Drugo veliko interesovanje su automobili (brzina generalno).

Završio za mašinskog tehničara, radio godinama u struci, pa kriza satrala preduzeće. Sad sam "srećno" nezaposlen, sedim kući i čekam ženu da dodje sa posla i spremi nešto za ručak.

Još u ranoj mladosti pokazao interesovanje prema tehnici. Rastavio tatin radio i dobio batina kao u ringu.

Drugo veliko interesovanje su automobili (brzina generalno).