Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Off, opušteno ćaskanje
Zovu ih Slaninari.
Jedem luka i slaninu navijam za Vojvodinu.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
cvoruga napisao:Zovu ih Slaninari.
Imaš i onu drugu. Jedem luka i parizer, ja sam Vošin simpatizer.
miodrage, evo ti trejler, imas i ceo dokumentarac

https://www.youtube.com/watch?v=BPNFnz0KM30
Ooo, pa ko se to nama vratio "Laki". Čim sam ušao vidim samo postove tvoje 
Dobro nam došao ponovo

Dobro nam došao ponovo

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa, da. Nije ga bilo mesecima, i sad mora da nadoknadi propušteno.
Znači, svaki dan po nekih 150 postova - da bi ispunio normu.
Još samo da se vrati i vojkan85, i cela banda će biti ponovo na okupu - i tada ćemo po ceo dan čitati samo njihove postove.

Znači, svaki dan po nekih 150 postova - da bi ispunio normu.

Još samo da se vrati i vojkan85, i cela banda će biti ponovo na okupu - i tada ćemo po ceo dan čitati samo njihove postove.

Juu stvarno nema ga ni voja. Ja sam zaboravio na tog lika.
Ko zna sta Voja od posla ima u Kaspersky lab 

То су све млађа гарда, нема неких хц чланова, видите тамо у списку... миланче, цале... гејмфорса да ми брише постове и да се перфидно препиремо.
)

Слобода или смрт
Iako smatram da sam jedan od mladih članova stičem utisak da polako nas forum izumire.. Sve manje i manje ima novih članova a pojedini stari članovi odlaze sa istog. Voleo bih ako bi neki moderator mogao da dokumentu je sve ovo što sam rekao u vidu statistike koja bi najbolje pokazalo broj poseta forumu..
I ja tako mislim a i ko god se u skorije vreme registruje, bude na forumu samo dok dobije savet i informacije koje su mu bile potrebne. Mislim da bi se broj korisnika povecao ako bi se forum a vremena na vreme zakljucao za citanje bez naloga.
- Azimuth
- Moderator
Istina je da neki stariji clanovi slabije dolaze, neki stariji samo slabije pisu, neki novi dodju samo po odgovor, neki i ostanu... Verujem da je vise problem u tome sto smo svi okupirani nekim drugim zivotnim stvarima i problemima.
Polazim od sebe, tu sam, ali slabije pisem. Doduse, dosta toga se i ne vidi sta radim, ali verujem da nisam usamljen u tome.
Sa druge strane, nekada se izgubi volja za pisanjem jer ima i onih koji su tu skoro pa 24/7, sve znaju najbolje i na sve imaju odgovor. A bogme, ima i mladjih narastaja koji su dosta toga naucili bas sa ovog foruma (tako sam i ja svojevremeno), pa su sad oni ti koji pomazu drugima i koji su cak i dublje od nas "matorih" u samoj materiji.
Sto se statistike tice, za to mislim da treba Miskoni, ne znam da li ja mogu da isceprkam bilo sta tog tipa.
Polazim od sebe, tu sam, ali slabije pisem. Doduse, dosta toga se i ne vidi sta radim, ali verujem da nisam usamljen u tome.
Sa druge strane, nekada se izgubi volja za pisanjem jer ima i onih koji su tu skoro pa 24/7, sve znaju najbolje i na sve imaju odgovor. A bogme, ima i mladjih narastaja koji su dosta toga naucili bas sa ovog foruma (tako sam i ja svojevremeno), pa su sad oni ti koji pomazu drugima i koji su cak i dublje od nas "matorih" u samoj materiji.
Sto se statistike tice, za to mislim da treba Miskoni, ne znam da li ja mogu da isceprkam bilo sta tog tipa.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Tačno je da ima mlađih naraštaja koji su dosta naučili na forumu i zbog toga mi je veoma drago, jer sam i ja prve korake u svetu mobilnih telefona napravio upravo na ovom forumu.
Što se tiče starih članova primetio sam da slabije dolaze, ali brojni faktori to uslovljavaju, brži tempo života, manjak slobodnog vremena i sl.
Što se tiče starih članova primetio sam da slabije dolaze, ali brojni faktori to uslovljavaju, brži tempo života, manjak slobodnog vremena i sl.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
А то форум изумире и сл. је само већ виђено, више пута је овде то речено и на другим форумима па ништа није било од изумирања. 

Слобода или смрт
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Čisto i ja da se javim ovde. Ja sam ovde već skoro 3 i po godine (ne računam period pre registracije i aktivnog učešća u diskusijama), ne znam da li me se neki od članova sećaju, stari nick mi je Iwantchitzz.
Forum pratim svakodnevno po više puta, ali više ne učestvujem toliko u diskusijama. Delom zbog toga što nemam šta da kažem povodom nečega jer je sve već rečeno, a delom i zbog toga što mi je dosadilo da čitam mnoge teme gde WP guru radi ono što radi bez da ga iko od zaduženih opomene da preteruje i da te njegove izjave mogu da utiču na nove članove koji žele da se informišu o nečemu. A takođe i zbog spama pojedinih članova izgubim volju da se javim u nekoj temi.
Forum pratim svakodnevno po više puta, ali više ne učestvujem toliko u diskusijama. Delom zbog toga što nemam šta da kažem povodom nečega jer je sve već rečeno, a delom i zbog toga što mi je dosadilo da čitam mnoge teme gde WP guru radi ono što radi bez da ga iko od zaduženih opomene da preteruje i da te njegove izjave mogu da utiču na nove članove koji žele da se informišu o nečemu. A takođe i zbog spama pojedinih članova izgubim volju da se javim u nekoj temi.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ To!
Konstantno se svaka tema pretvara u raspravu između dva člana i to je već svima dosadilo... osim nas par koji volimo još dodatno da bockamo.
Sa druge strane jeste da ljudi promene interesovanja ili nemaju baš vremena. Gledam po sebi. Ja ovde dolazim sad već iz navike i zbog društva jer sam izgubio ono interesovanje za mobilne telefone koje sam imao pre (sad već) dužeg vremena. Jeste da i dalje imam šta da pročitam, saznam, pa čak i kažem, ali ne više u tolikoj meri, a pored određenih članova teško se može i doći do reči... pa i pročitati nešto konkretno.
I da, priznajem da sam jedan od onih koji vole da spemnu koji put, ali samo kad se negde doliva ulje na vatru.
Konstantno se svaka tema pretvara u raspravu između dva člana i to je već svima dosadilo... osim nas par koji volimo još dodatno da bockamo.

Sa druge strane jeste da ljudi promene interesovanja ili nemaju baš vremena. Gledam po sebi. Ja ovde dolazim sad već iz navike i zbog društva jer sam izgubio ono interesovanje za mobilne telefone koje sam imao pre (sad već) dužeg vremena. Jeste da i dalje imam šta da pročitam, saznam, pa čak i kažem, ali ne više u tolikoj meri, a pored određenih članova teško se može i doći do reči... pa i pročitati nešto konkretno.
I da, priznajem da sam jedan od onih koji vole da spemnu koji put, ali samo kad se negde doliva ulje na vatru.

Sve to daje neku draž forumu, pa čak i naša prepucavanja. Možda se time teraju članovi, možda ne, ne znam, ali meni je uvek bilo nekako interesantno i pored ponekih ljutih reči. Najbitnije je ne uzimati zdravo za gotovo, jer niko ovde na forumu nije rđav kao čovek. Bar ja nisam za ovih 11 godina to primetio. I pored nekih nesuglasica, sa svakim članom bih veoma rado skoknuo na pivce. 
A to što starijih članova više nema, jbg, život je surov, ne gleda svako na forum istim očima. Treba preživeti danas da bi se dočekalo sutra...

A to što starijih članova više nema, jbg, život je surov, ne gleda svako na forum istim očima. Treba preživeti danas da bi se dočekalo sutra...
Forum je dosadan već dugo vremena, zna se koji će član šta napisati i koje brend preporučiti.
Retko ko želi da čita 100 puta jedno te isto, zato i napuštaju forum.
Retko ko želi da čita 100 puta jedno te isto, zato i napuštaju forum.
- Azimuth
- Moderator
iamivan, niko od nas ne moze da zabrani nekome da napise svoj stav i misljenje. Sve sto mozemo, i sto radimo, jeste da usmeravamo da se pise hladne glave i koliko god je to moguce objektivno. Sa druge strane, ono sto vecina vas i ne vidi, a sto svakodnevno radimo, to je offtopic koji svako malo brisemo.
Nije problem podici kriterijum i prosto biti stroziji, striktno se pridrzavati pravila, ali cemu to? Verujem da bi ovaj forum izgubio tu neku svoju draz. Iz tog razloga i dozvoljavamo malo opusteniju pricu, da se tu i tamo skrene sa teme, ali bez prevelikog udaljavanja.
Nije problem podici kriterijum i prosto biti stroziji, striktno se pridrzavati pravila, ali cemu to? Verujem da bi ovaj forum izgubio tu neku svoju draz. Iz tog razloga i dozvoljavamo malo opusteniju pricu, da se tu i tamo skrene sa teme, ali bez prevelikog udaljavanja.
Azimuth napisao: Verujem da je vise problem u tome sto smo svi okupirani nekim drugim zivotnim stvarima i problemima.
Ovim je sve rečeno i obuhvaćeno ja mislim.iamivan napisao:A takođe i zbog spama pojedinih članova izgubim volju da se javim u nekoj temi.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
To Aco, a dodao bih i ovo.
Sve je receno...Green napisao:starijih članova više nema, jbg, život je surov, ne gleda svako na forum istim očima.Treba preživeti danas da bi se dočekalo sutra...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0