Off, opušteno ćaskanje

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Re: Off, opušteno ćaskanje

Post od cvoruga »

Zovu ih Slaninari.
Jedem luka i slaninu navijam za Vojvodinu.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

cvoruga napisao:Zovu ih Slaninari.
Jedem luka i slaninu navijam za Vojvodinu.

Imaš i onu drugu. Jedem luka i parizer, ja sam Vošin simpatizer.

miodrage, evo ti trejler, imas i ceo dokumentarac ;)
https://www.youtube.com/watch?v=BPNFnz0KM30

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Ooo, pa ko se to nama vratio "Laki". Čim sam ušao vidim samo postove tvoje :D
Dobro nam došao ponovo ;)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Pa, da. Nije ga bilo mesecima, i sad mora da nadoknadi propušteno. :D
Znači, svaki dan po nekih 150 postova - da bi ispunio normu. :D :D
Još samo da se vrati i vojkan85, i cela banda će biti ponovo na okupu - i tada ćemo po ceo dan čitati samo njihove postove. :lol: :lol: :D :lol: :lol:

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Juu stvarno nema ga ni voja. Ja sam zaboravio na tog lika.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Ko zna sta Voja od posla ima u Kaspersky lab :D

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

То су све млађа гарда, нема неких хц чланова, видите тамо у списку... миланче, цале... гејмфорса да ми брише постове и да се перфидно препиремо. :))
Слобода или смрт

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Iako smatram da sam jedan od mladih članova stičem utisak da polako nas forum izumire.. Sve manje i manje ima novih članova a pojedini stari članovi odlaze sa istog. Voleo bih ako bi neki moderator mogao da dokumentu je sve ovo što sam rekao u vidu statistike koja bi najbolje pokazalo broj poseta forumu..

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

I ja tako mislim a i ko god se u skorije vreme registruje, bude na forumu samo dok dobije savet i informacije koje su mu bile potrebne. Mislim da bi se broj korisnika povecao ako bi se forum a vremena na vreme zakljucao za citanje bez naloga.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Istina je da neki stariji clanovi slabije dolaze, neki stariji samo slabije pisu, neki novi dodju samo po odgovor, neki i ostanu... Verujem da je vise problem u tome sto smo svi okupirani nekim drugim zivotnim stvarima i problemima.
Polazim od sebe, tu sam, ali slabije pisem. Doduse, dosta toga se i ne vidi sta radim, ali verujem da nisam usamljen u tome.
Sa druge strane, nekada se izgubi volja za pisanjem jer ima i onih koji su tu skoro pa 24/7, sve znaju najbolje i na sve imaju odgovor. A bogme, ima i mladjih narastaja koji su dosta toga naucili bas sa ovog foruma (tako sam i ja svojevremeno), pa su sad oni ti koji pomazu drugima i koji su cak i dublje od nas "matorih" u samoj materiji.

Sto se statistike tice, za to mislim da treba Miskoni, ne znam da li ja mogu da isceprkam bilo sta tog tipa.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Tačno je da ima mlađih naraštaja koji su dosta naučili na forumu i zbog toga mi je veoma drago, jer sam i ja prve korake u svetu mobilnih telefona napravio upravo na ovom forumu.
Što se tiče starih članova primetio sam da slabije dolaze, ali brojni faktori to uslovljavaju, brži tempo života, manjak slobodnog vremena i sl.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

А то форум изумире и сл. је само већ виђено, више пута је овде то речено и на другим форумима па ништа није било од изумирања. :D
Слобода или смрт

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Čisto i ja da se javim ovde. Ja sam ovde već skoro 3 i po godine (ne računam period pre registracije i aktivnog učešća u diskusijama), ne znam da li me se neki od članova sećaju, stari nick mi je Iwantchitzz.

Forum pratim svakodnevno po više puta, ali više ne učestvujem toliko u diskusijama. Delom zbog toga što nemam šta da kažem povodom nečega jer je sve već rečeno, a delom i zbog toga što mi je dosadilo da čitam mnoge teme gde WP guru radi ono što radi bez da ga iko od zaduženih opomene da preteruje i da te njegove izjave mogu da utiču na nove članove koji žele da se informišu o nečemu. A takođe i zbog spama pojedinih članova izgubim volju da se javim u nekoj temi.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

^ To!

Konstantno se svaka tema pretvara u raspravu između dva člana i to je već svima dosadilo... osim nas par koji volimo još dodatno da bockamo. :D

Sa druge strane jeste da ljudi promene interesovanja ili nemaju baš vremena. Gledam po sebi. Ja ovde dolazim sad već iz navike i zbog društva jer sam izgubio ono interesovanje za mobilne telefone koje sam imao pre (sad već) dužeg vremena. Jeste da i dalje imam šta da pročitam, saznam, pa čak i kažem, ali ne više u tolikoj meri, a pored određenih članova teško se može i doći do reči... pa i pročitati nešto konkretno.

I da, priznajem da sam jedan od onih koji vole da spemnu koji put, ali samo kad se negde doliva ulje na vatru. :D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sve to daje neku draž forumu, pa čak i naša prepucavanja. Možda se time teraju članovi, možda ne, ne znam, ali meni je uvek bilo nekako interesantno i pored ponekih ljutih reči. Najbitnije je ne uzimati zdravo za gotovo, jer niko ovde na forumu nije rđav kao čovek. Bar ja nisam za ovih 11 godina to primetio. I pored nekih nesuglasica, sa svakim članom bih veoma rado skoknuo na pivce. :D
A to što starijih članova više nema, jbg, život je surov, ne gleda svako na forum istim očima. Treba preživeti danas da bi se dočekalo sutra...

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Forum je dosadan već dugo vremena, zna se koji će član šta napisati i koje brend preporučiti.
Retko ko želi da čita 100 puta jedno te isto, zato i napuštaju forum.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

iamivan, niko od nas ne moze da zabrani nekome da napise svoj stav i misljenje. Sve sto mozemo, i sto radimo, jeste da usmeravamo da se pise hladne glave i koliko god je to moguce objektivno. Sa druge strane, ono sto vecina vas i ne vidi, a sto svakodnevno radimo, to je offtopic koji svako malo brisemo.
Nije problem podici kriterijum i prosto biti stroziji, striktno se pridrzavati pravila, ali cemu to? Verujem da bi ovaj forum izgubio tu neku svoju draz. Iz tog razloga i dozvoljavamo malo opusteniju pricu, da se tu i tamo skrene sa teme, ali bez prevelikog udaljavanja.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Azimuth napisao: Verujem da je vise problem u tome sto smo svi okupirani nekim drugim zivotnim stvarima i problemima.
iamivan napisao:A takođe i zbog spama pojedinih članova izgubim volju da se javim u nekoj temi.
Ovim je sve rečeno i obuhvaćeno ja mislim.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

To Aco, a dodao bih i ovo.
Green napisao:starijih članova više nema, jbg, život je surov, ne gleda svako na forum istim očima.Treba preživeti danas da bi se dočekalo sutra...
Sve je receno...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Odgovori