Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dzihadisticki androidizam polako ali sigurno grabi ka potpunoj planetarnoj dominaciji, svidelo se to prozordzijama ili ne.
Verujem da ce i ortoped miogrande uskoro s ovim da se slozi.
Green, cinjenice sve govore, ja nisam malouman, pa da ne vidim, ali ja Android ne volim, stavise sto se on vise siri ja ga vise mrzim. Da ga sutra neki novi sistem zatre, prvo bih to proslavio, a onda kakav sam manijak, uzeo da ga koristim. Volim da se razlikujem
miodrage napisao:Da ga sutra neki novi sistem zatre, prvo bih to proslavio, a onda kakav sam manijak, uzeo da ga koristim. Volim da se razlikujem [emoji14]
Baš tada se ne bi razlikovao od većine. Sistem koji uspe da "pobedi" Android bi bio novi najpopularniji, a ti bi se uklopio u more korisnika istog OS. [emoji14]
vla-do, mislim da ga nisi dobro shvatio. Ako sam ja dobro razumeo, on bi prvo proslavio pad Androida, a onda kupio baš Android, kako bi se razlikovao od većine drugih koji koriste popularniji OS. miodrage, poštujem.
Ali, onda bi morao da promeniš ovu latinsku izreku koja ti stoji u potpisu.
Da proslavi pad Androida?
Bogami teško da će to skoro da se desi, pre će da žali za gašenjem WP, što je verovatnije da se može desiti u nekom narednom periodu, naravno na žalost.
miodrage napisao:.....ali ja Android ne volim, stavise sto se on vise siri ja ga vise mrzim.
Mržnja toliko izopači i najširi um, poremeti i najbolje obrazovanje, iskvari i najčistije srce, da unese opšti nered u celu ljudsku prirodu.
Zbog toga mržnja napravi nekoga nesnosnim u društvu, pa čak i u sopstvenoj kući. Dakle, mržnja prvo pogađa onoga ko je ispoljava i nosi.
My Precioussssss. Elem, nje tema, ali Apple je juce bas odusevio. Naravno, ostajem na WP do daljnjeg, za Jabuku nemam novaca, i drugi izbor jednostavno ne postoji.
Ne znam sta bih ti rekao. Ako razmisljas o L950 nece ti ni ta varijanta biti jeftina, a mislim da je iP trenutno bolji uredjaj, a i nece biti problem prodati ga
Burazer je u Nemackoj. Necu da ga cimam, iskreno mene je iOS malo smorio svojom staticnoscu. Vise volem plocice.
Novak: Znam, ali me niko ne bije po usima da ga odmah uzimam. Procenjivacu situaciju u tom momentu.
L950/XL ce biti pqprena na izlasku i pre proleca dok ne padnu na 400-450€ ne isplati se uzimati a tad ce se sve iskristalizovati kakvi su uredjaji i koliko je w10 napredovao. I ja cu sacekati do tad pa cu videti da li cu L950xl ili mozda neki nexus i zadrzim moju L1520
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.