Verujem da ce i ortoped miogrande uskoro s ovim da se slozi.
Да ли се Nokia диже из мртвих?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Да ли се Nokia диже из мртвих?
Dzihadisticki androidizam polako ali sigurno grabi ka potpunoj planetarnoj dominaciji, svidelo se to prozordzijama ili ne. 
Ne svidja mi se to, vise bih voleo da postoje vise sistema i da svako nadje sta mu odgovara, da bude drugaciji. A ne ovako samo android i ios.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Green, cinjenice sve govore, ja nisam malouman, pa da ne vidim, ali ja Android ne volim, stavise sto se on vise siri ja ga vise mrzim. Da ga sutra neki novi sistem zatre, prvo bih to proslavio, a onda kakav sam manijak, uzeo da ga koristim. Volim da se razlikujem 
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert

- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Green, Ko voli "kanticu" slobodno neka koristi. Nama kojima WP odgovara, podatak o dominaciji "kantice" je potpuno irelevantan dok WP obavlja posao 
Festina lente.
Baš tada se ne bi razlikovao od većine. Sistem koji uspe da "pobedi" Android bi bio novi najpopularniji, a ti bi se uklopio u more korisnika istog OS. [emoji14]miodrage napisao:Da ga sutra neki novi sistem zatre, prvo bih to proslavio, a onda kakav sam manijak, uzeo da ga koristim. Volim da se razlikujem [emoji14]
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
vla-do, mislim da ga nisi dobro shvatio. Ako sam ja dobro razumeo, on bi prvo proslavio pad Androida, a onda kupio baš Android, kako bi se razlikovao od većine drugih koji koriste popularniji OS.
miodrage, poštujem.
Ali, onda bi morao da promeniš ovu latinsku izreku koja ti stoji u potpisu.
miodrage, poštujem.
Ali, onda bi morao da promeniš ovu latinsku izreku koja ti stoji u potpisu.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Da proslavi pad Androida?
Bogami teško da će to skoro da se desi, pre će da žali za gašenjem WP, što je verovatnije da se može desiti u nekom narednom periodu, naravno na žalost.
Bogami teško da će to skoro da se desi, pre će da žali za gašenjem WP, što je verovatnije da se može desiti u nekom narednom periodu, naravno na žalost.
Huawei
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Cim Android propadne, menjacu izreku. Bato: Moguce da si u pravu. Tje vidimo sta nam buducnost nosi
kad propadne Android miodrage će da napravi onu: KEEP CALM AND START USING WP majicu

Kad propadne Android miodrage će naći nešto sledeće šta će da mrzi i da tera kontru svima
.
- 1808
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Mržnja toliko izopači i najširi um, poremeti i najbolje obrazovanje, iskvari i najčistije srce, da unese opšti nered u celu ljudsku prirodu.miodrage napisao:.....ali ja Android ne volim, stavise sto se on vise siri ja ga vise mrzim.
Zbog toga mržnja napravi nekoga nesnosnim u društvu, pa čak i u sopstvenoj kući. Dakle, mržnja prvo pogađa onoga ko je ispoljava i nosi.
Jovan Dučić
Au jes vala Milorad je baš Hard Core Android Hater 
Vaša poruka sadrži 57 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60
Vaša poruka sadrži 57 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
^ i zbog toga, ne vidi šumu od drveta.
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
My Precioussssss. Elem, nje tema, ali Apple je juce bas odusevio. Naravno, ostajem na WP do daljnjeg, za Jabuku nemam novaca, i drugi izbor jednostavno ne postoji.
Ne znam sta bih ti rekao. Ako razmisljas o L950 nece ti ni ta varijanta biti jeftina, a mislim da je iP trenutno bolji uredjaj, a i nece biti problem prodati ga
miodrage, ne mozes da iscimas burazera u USA za iP6s?
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Burazer je u Nemackoj. Necu da ga cimam, iskreno mene je iOS malo smorio svojom staticnoscu. Vise volem plocice.
Novak: Znam, ali me niko ne bije po usima da ga odmah uzimam. Procenjivacu situaciju u tom momentu.
Novak: Znam, ali me niko ne bije po usima da ga odmah uzimam. Procenjivacu situaciju u tom momentu.
-
rock9855
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
L950/XL ce biti pqprena na izlasku i pre proleca dok ne padnu na 400-450€ ne isplati se uzimati a tad ce se sve iskristalizovati kakvi su uredjaji i koliko je w10 napredovao. I ja cu sacekati do tad pa cu videti da li cu L950xl ili mozda neki nexus i zadrzim moju L1520
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ako budeš odlučivao samo po izgledu aparata, onda ćeš zadržati 1520, u to nema sumnje. 
- Apolo
- Expert

- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Druze, cuvaj Lumiju 1520. Ima svi da posedimo dok 950/XL ne padne na razumnu cenu za nas obicne smrtnike, a 1520 je zver od uredjaja.
Festina lente.