Nisam u zadnje vreme toliko koristio Maps, pa ne znam. Letos sam je koristio na moru krajem jula, bio sam na Redstone, nisam imao problema. Možda je ovo što tu pominješ novijeg datuma?
E, ali ne može to da se meri s onim tako su mene u maju izneverile te mape - dobio neku novu verziju mapa tačno pred put u Prag (nisam imao pojma gde je šta, prvi put tamo), i pojavi se bag da mi se nalog izloguje iz Maps, a čim se izloguje, onda izgubim i sačuvane lokacije. A da se ulogujem trebaju mi kilobajti/megabajti koji bi me koštali ko Svetog Petra kajgana.
Sva sreća, pa sam se ja igrao, i te lokacije sam dodatno pinovao na početni ekran - kao da mogu lakše da vidim kuda da stignem do čega, pa između ostalog i kako do metroa i autobuskih stanica, i do smeštaja. Inače ne da bi im spominjao familiju, čuli bi ne odande sa 800km udaljenosti...

I da, primetio sam i da je bilo više mesta na kojima sam uhvatio ili besplatan WiFi, ili jedan WiFi na koji sam ja mogao da se nakačim.
A zakrpa je stigla nekoliko dana nakon što sam dobio tu verziju sa tim problemom.
Uzgred, kad si ti stavio desetku?
Sent from mTalk on Windows 10 phone