Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Neću ti spojlirati, ali nadam se da se nećeš razočarati kao ja. Pogledao sam par epizoda, i nije mi legla.
Wildling - horor/triler, devojcica se transformise u cudoviste slicno vukodlaku. Tema jeste malo
ali je film lepo odradjen.
After Life - izvanredan i pomalo morbidan triler, vlasnik pogrebne firme (Liam Neeson) vesto i lukavo prikriva svoju mracnu stranu.

After Life - izvanredan i pomalo morbidan triler, vlasnik pogrebne firme (Liam Neeson) vesto i lukavo prikriva svoju mracnu stranu.
Red Sparrow-Da priča nije nabacana i zbrzana bio bi odličan špijunski film, ovako je samo pristojan. Naravno vadi ga najplaćenija glumica današnjice čiji se talenat koristi za prikazivanje golotinje (nije da se žalim) [emoji1]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Podsetio si me da sam nedavno ponovo gledao po meni jedan od boljih filmova na ovu temu - Dog Soldiers... A generalno ne da nisam ljubitelj horora nego ih baš nešto ne volim.Green napisao:Wildling - horor/triler, devojcica se transformise u cudoviste slicno vukodlaku. Tema jeste maloali je film lepo odradjen.
Hm, nisam gledao Dog Soldiers, jer mi je ta vukodlak tema bas bezveze. Isto i sa vampirima, vesticama i ostalim karakondzulama. Ali, mozda bas dam sansu tim psecim vojnicima.

liman3, odgledao Crvenog Vrapca i prica bas i nije nabacana i zbrzana, film traje preko 2 sata. Ocekivao sam malo neke akcije i pucnjave, ali i bez toga nije los spijunski film.
In the Fade (Aus dem Nichts) - dobra nemacka drama. https://www.imdb.com/title/tt5723272/
In the Fade (Aus dem Nichts) - dobra nemacka drama. https://www.imdb.com/title/tt5723272/
- Evindzer
- Prijatelj foruma
https://www.youtube.com/watch?v=_X2cNsWUXeY
Gleda li neko ovu splačinu?
Opičena je i ponekad ljigava i kontradiktorna, ali mi se sviđa.
Gleda li neko ovu splačinu?

Opičena je i ponekad ljigava i kontradiktorna, ali mi se sviđa.

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Pogledao sam prvu epizodu i dopada mi se
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
and justice for all...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Za sad ih možeš naći 8, a postaje dobro tek od treće. 

- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Passangers skroz dobar scifi, bez raznoraznih vanzemaljaca i ostalih čudovišta specifičnih za ovaj žanr
[emoji4]
[emoji4]
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
knezevic76,
Taj sam ja najavio jos pre godinu i više dana da je odličan, sačuvao sam ga za još jedno gledanje.
Sada vidim da sam sačuvao i -The Machine (2013) pa možda ti se i taj svidi.
Pray for Rain (2017) - ovaj film gledam već tri dana i još ga nisam završio, verovatno mi ne drži pažnju, malo je dosadan.
Coma (1978) horor ponekad volim i stare filmove da gledam, ovaj ima dobru priču ali ništa naročito, video sam da ima nova verzija ovog filma iz ove ili prošle godine i dok sam tražio podatke o njemu naletim na ovu stariju verziju pa rekoh ajde da pogledam.
Desolation (2017) drama horor triler, radnja filma je devojka koja ima sumljivu prošlost i htela da izvrši samoubistvo, smuva je neki frajer pa odvede u njegov stan pa onda počinju čudne stvari da se dešavaju, rijaliti uživo... ne bih da otkrivam detalje.
Looking Glass (2018) triler Cage ja obožavam filmove gde glumi čika Nikola pa nema šta da se doda osim da mi se sviđa film
Midnighters (2017) triler, bračni par odlazi kući posle proslave dočeka Nove godine i udari autom čoveka... kasnije ide neki zaplet, uglavnom početak mi se sviđa ali kasnije sve manje jer sam očekivao drugačiju radnju, ipak vredi pogledati.
Wildling (2018) fantazija horor, ovaj film je gore neko opisao, o devojci koja se pretvara u vukodlaka, početak je odličan a kasnije malo lošiji, uglavnom vredi gledati ko voli ovakve filmove
The Empty Hands (2017) drama, made in Taiwan
priča o devojci koja je trenirala karate i omrzela ga, a njen otac koji je trener karatea je umro i ostavio njoj stan 49%, a 51% je ostavio njoj nepoznatom čoveku, inače bivši učenik njenog oca koji je upravo izašao iz zatvora. On joj kasnije nudi dil, da ona ponovo uđe u ring pa će joj prepisati ostali deo stana. Nije loš film
The Gateway (2018) fantastika, priča o naučnicima koji su napravili mašinu za prelazak u druge dimenzije, pa će kasnije da odu u paralelne svetove gde se stvari drugačije odvijaju iako su ¨drugi oni tamo¨ nije loš, šteta što nema bolji završetak
Od sumraka do svitanja 1, 2, 3 sva tri dela sam ponovo gledao ovih dana, slučajno sam video na netu pa rekoh znam da sam gledao ali mogao bi opet jer stvarno mi se sviđa, ima uvrnutih detalja pa ko nije gledao neka pogleda sva tri dela
Pyewacket (2017) horor triler, radnja o devojci koja kao nekom vudu magijom želi da ubije svoju mamu, uradi ritual i kada stvari počinju da budu ozbiljne i ona to ukapira predomišlja se i želi da neutrališe to što je uradila. Nije neki film, a nije ni preterano loš
Taj sam ja najavio jos pre godinu i više dana da je odličan, sačuvao sam ga za još jedno gledanje.
Sada vidim da sam sačuvao i -The Machine (2013) pa možda ti se i taj svidi.
Pray for Rain (2017) - ovaj film gledam već tri dana i još ga nisam završio, verovatno mi ne drži pažnju, malo je dosadan.
Coma (1978) horor ponekad volim i stare filmove da gledam, ovaj ima dobru priču ali ništa naročito, video sam da ima nova verzija ovog filma iz ove ili prošle godine i dok sam tražio podatke o njemu naletim na ovu stariju verziju pa rekoh ajde da pogledam.
Desolation (2017) drama horor triler, radnja filma je devojka koja ima sumljivu prošlost i htela da izvrši samoubistvo, smuva je neki frajer pa odvede u njegov stan pa onda počinju čudne stvari da se dešavaju, rijaliti uživo... ne bih da otkrivam detalje.
Looking Glass (2018) triler Cage ja obožavam filmove gde glumi čika Nikola pa nema šta da se doda osim da mi se sviđa film

Midnighters (2017) triler, bračni par odlazi kući posle proslave dočeka Nove godine i udari autom čoveka... kasnije ide neki zaplet, uglavnom početak mi se sviđa ali kasnije sve manje jer sam očekivao drugačiju radnju, ipak vredi pogledati.
Wildling (2018) fantazija horor, ovaj film je gore neko opisao, o devojci koja se pretvara u vukodlaka, početak je odličan a kasnije malo lošiji, uglavnom vredi gledati ko voli ovakve filmove
The Empty Hands (2017) drama, made in Taiwan

The Gateway (2018) fantastika, priča o naučnicima koji su napravili mašinu za prelazak u druge dimenzije, pa će kasnije da odu u paralelne svetove gde se stvari drugačije odvijaju iako su ¨drugi oni tamo¨ nije loš, šteta što nema bolji završetak
Od sumraka do svitanja 1, 2, 3 sva tri dela sam ponovo gledao ovih dana, slučajno sam video na netu pa rekoh znam da sam gledao ali mogao bi opet jer stvarno mi se sviđa, ima uvrnutih detalja pa ko nije gledao neka pogleda sva tri dela
Pyewacket (2017) horor triler, radnja o devojci koja kao nekom vudu magijom želi da ubije svoju mamu, uradi ritual i kada stvari počinju da budu ozbiljne i ona to ukapira predomišlja se i želi da neutrališe to što je uradila. Nije neki film, a nije ni preterano loš
Android 12
Romeo is bleeding
Препорука..
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Препорука..

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Слобода или смрт
Pacific Rim: Uprising - klasicna "mozak na pasu" sci-fi budalastina. I pored toga, 17 je puta bolji od poslednjih Transformersa.
EDIT: da ne pisem uvek post za postom...
Do you Trust This Computer - fantastican dokumentarac koji pokazuje kako i koliko se razvija vestacka inteligencija i masinsko ucenje u svakodnevnom zivotu. Kakva je korist i kakva bi mogla biti steta takve tehnologije.
EDIT: da ne pisem uvek post za postom...
Do you Trust This Computer - fantastican dokumentarac koji pokazuje kako i koliko se razvija vestacka inteligencija i masinsko ucenje u svakodnevnom zivotu. Kakva je korist i kakva bi mogla biti steta takve tehnologije.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Den of Thieves
Odlican,preporuka.U epizodnim ulogama Max Holloway i Michael Bisping,pratim UFC pa sam ih odmah prepoznao.50 Cent,sad vec ozbiljan glumac.
Odlican,preporuka.U epizodnim ulogama Max Holloway i Michael Bisping,pratim UFC pa sam ih odmah prepoznao.50 Cent,sad vec ozbiljan glumac.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
https://m.imdb.com/title/tt0780511/
Svi su dobro
Jedan lep, topao film
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Svi su dobro
Jedan lep, topao film
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Mimic - horor klasik iz '97, u reziji cuvenog Gijerma del Toroa. Geneticki modifikovani insekti.
Stephanie - nevidljiva vanzemaljska cudovista zaposedaju decu sirom sveta, koja pustose sve pred sobom. Dobro snimljen, ali nije mi se nesto dopao.
Winchester - ovo je vec dosta bolje ispalo. Naslednica cuvene marke oruzja veruje da joj kucu zaposedaju duhovi zrtvi poginulih od Winchester pusaka.
Stephanie - nevidljiva vanzemaljska cudovista zaposedaju decu sirom sveta, koja pustose sve pred sobom. Dobro snimljen, ali nije mi se nesto dopao.
Winchester - ovo je vec dosta bolje ispalo. Naslednica cuvene marke oruzja veruje da joj kucu zaposedaju duhovi zrtvi poginulih od Winchester pusaka.
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
@Green
Film Stephanie sam sinoć slučajno počeo da gledam i posle 10 minuta sam ga obrisao kada sam shvatio da je to dete jedini glumac u filmu, svaka čast ako si ga gledao do kraja, ja nisam imao živaca.
E da gledao sam ruski film zove se led izašao je ove godine. Priča o klizačici umetničkog klizanja koja je povredila kičmu i vraća se u rodni Irkutsk, a jedan hokejaš po kazni mora da je čuva... Nije loš film mada mi malo smeta neko pevanje između scena.
I da, glumi u njemu jedan naš glumac iz Montevidea, Biković.
Jedna moja drugarica iz Rusije kaže da dobro priča ruski, ali se primećuje srpski akcenat i da on glumi u još nekim njihovim filmovima
Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk
Film Stephanie sam sinoć slučajno počeo da gledam i posle 10 minuta sam ga obrisao kada sam shvatio da je to dete jedini glumac u filmu, svaka čast ako si ga gledao do kraja, ja nisam imao živaca.
E da gledao sam ruski film zove se led izašao je ove godine. Priča o klizačici umetničkog klizanja koja je povredila kičmu i vraća se u rodni Irkutsk, a jedan hokejaš po kazni mora da je čuva... Nije loš film mada mi malo smeta neko pevanje između scena.
I da, glumi u njemu jedan naš glumac iz Montevidea, Biković.
Jedna moja drugarica iz Rusije kaže da dobro priča ruski, ali se primećuje srpski akcenat i da on glumi u još nekim njihovim filmovima
Android 12
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Kad smo kod toga, Stefan Kapičić (valjda se tako zove, nemam pojma) ima malu ulogu u seriji Counterpart i govori engleski sa čujnim akcentom. I glumci se dali u gastarbajting. 

Drafer, zainteresovala me tema filma pa sam gledao do kraja, mada stvarno nije nista posebno. Daleko ispod proseka.
A nasi (poznati i nepoznati) glumci vec odavno glume u stranim filmovima. Na primer Anica Dobra vec dosta dugo glumi u nemackim filmovima. Sergeja Trifunovica ima po americkim, Nikole Djuricka tu i tamo, jer se skompao s Andjom i Bredom. Rasa Bukvic (pojma nemam ko je taj) je glumio negativca u Umri Muski 5. Itd…
A nasi (poznati i nepoznati) glumci vec odavno glume u stranim filmovima. Na primer Anica Dobra vec dosta dugo glumi u nemackim filmovima. Sergeja Trifunovica ima po americkim, Nikole Djuricka tu i tamo, jer se skompao s Andjom i Bredom. Rasa Bukvic (pojma nemam ko je taj) je glumio negativca u Umri Muski 5. Itd…
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Viđam ponekad naše glumce u stranim filmovima, ponekad me iznenade kao ovaj Biković sada.
Trifunovića sam viđao, za Anicu znam takođe ali je nisam video...
Pre mesec dana nađem na YouTube dva western filma iz 68 mislim godine, igra Bojanić Gidra kauboja
Trifunovića sam viđao, za Anicu znam takođe ali je nisam video...
Pre mesec dana nađem na YouTube dva western filma iz 68 mislim godine, igra Bojanić Gidra kauboja

Android 12