miodrage napisao:madness99 bedni ekrani kazes? Pa nesto nisam ubedjen. Pogledaj onda SE ekrane. Uporedi mi SE telefone sa Nokiama samo sto se ekrana tiche. Necu da stavljam nijedan SE u isti kosh sa E61 jer po pitanju ekrana jednostavno ne mogu da se porede. To je kao da poredim Yuga i Ferrari.
Joj, nemoj lupati, uzmi w950 i m600, pa da vidis kakav je ekran... Brise pod sa e61, znam iz iskustva...
Dalje, to za ekrane uopste nije tacno, i pricas napamet... Kada SE izbaci telefon, razbije nokiju, i ona tek posle godinu dana napravi slican telefon... Kada je izasao k700, razbio je 6230... K750 i 6230i je smesno porediti... Posle godinu dana stize n6233, koja tesko da je bolja od k750, a vec se pojavio k800... Znaci SE je daleko ispred nokie, samo sto ti uzmes da poredis stari SE i novu Nokiu...
E, sad, kod smart phonova je druga prica. Nokia ima mnogo vise modela, i zato i ima veci deo trzista. Ali realno gledano, m600 je bolji od svih nokia osim n93... N93 je vec losiji od w950, jedino ako je kamera presudna... A p990 je prica za sebe, ni jedna nokia mu nije ni blizu... Jedini telefon na trzistu koji se moze porediti sa njim je w950. Ja sam razmisljao koji od ta dva telefona da uzmem, uzeo sam w950 jel mi je bitna muzika, a kamera nije... Vecini ljudi je bolji p990, ali posto mi je muzika bas bitna, nisam njega uzeo i nisam se pokajao...
A samo vi pricajte nokia je nokia, to sam i ja pricao pre par godina, ali u sledecih par godina ce je SE razbiti, a vi onda pricajte sta hocete...
I samo da dodam da u ovom trenutku Nokia nema ni jednu prednost nad SE-om, jedino sta vam je lepse Symb. 9.1 ili uiq 3, mada je to stvar ukusa, a u svemu je bolji SE...