K750 - W800 (koji fw) ?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
K750 - W800 (koji fw) ?
Kao prvo pozdrav svim clanovima foruma i srecna nova godina... Dakle, nedavno sam nosio k750 u servis da ga flesuju i ubace softwer od w800. Nakon toga sam proverio verziju fw-a i iznenadio se kada sam video da je verzija ona stara od preko god. dana: R1AA008 i SW verzija kamere 4.5. E sad, zanima me da li mora da bude ta verzija kada se ubacuje W800 ili moze da se ubaci najnovija kao i za K750. Molim vas da mi neko da proverenu informaciju da bi mogao da odem u servis sa jakim argumentom posto me serviser ubedjivao da mora da bude stara verzija fw-a. Ipak sam dao 10 eura, ne bi voleo da me nisu ispostovali.
Unapred zahvalan

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
milan91 Hvala na brzom odgovoru. Ali od kad mi je ta verzija fw-a primetio sam da mi je mp3 zvuk mnogo tisi nego ranije, takodje tokom reprodukcije videa mi se pojavljuju kockice, a i opera mi mnogo losije radi... ranija verzija fw-a je bila R1C... tako nesto, jedina prednost ove verzije je u tome sto mogu da zumiram u najvecoj rezoluciji a to ranije nisam mogao. Ali ni to nema svrhe posto se konacna slika cuva kao da zuma nije ni bilo. Eto to su neki od argumenata zasto bi stvio neki noviji fw.
(Opet) ću se složiti sa Milanom da je R1AA008 sasvim OK. R1BC002 je bila najpopularnija. U svakom slučaju, W800 se više ne proizvodi, tako da ne očekuješ neki dalji razvoj po pitanju softvera. Znači nema R1CA021 ili R1DB001 za W800!
EDIT: (Pročitao sam tvoj post u međuvremenu). Onda definitivno treba da probaš sa R1BC002 ili R1BD001. Ako ti je telefon CID36 to možeš jednostavno i sam da uradiš i da se ne zezaš sa serviserima
EDIT: (Pročitao sam tvoj post u međuvremenu). Onda definitivno treba da probaš sa R1BC002 ili R1BD001. Ako ti je telefon CID36 to možeš jednostavno i sam da uradiš i da se ne zezaš sa serviserima

Poslednja izmena od rixxon u Pet, 05. Jan 2007. 03:29, izmenjeno 1 put ukupno.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
OK Hvala, momci resili ste mi dilemu, mada sam ja i dalje ne zadovoljan, ali ipak necu ici u servis. A da li znate zasto mi opera radi losije odnosno sporije otvara stranice nego pre flesovanja telefona(a to mi je najbitnije). Koristim rusku verziju 1.24, da li mozda ima neko podesavanje za koje ne znam, mozda da se ubaci posebno java ili neki drugi programcic.
Nije CID36 vec CID49 ako se ne varam. Otici cu do servisa i traziti da mi ubace jedan od ovih koje si naveo, valjda ce poboljsati stvari. Inace meni opera 3.0 jos gore baguje od ove Ruske. Hvala vam momci jos jednom. Moze lock na ovu temu, mrtav sam umoran i ne mogu vise da razmisljam. Pozrixxon napisao: EDIT: (Pročitao sam tvoj post u međuvremenu). Onda definitivno treba da probaš sa R1BC002 ili R1BD001. Ako ti je telefon CID36 to možeš jednostavno i sam da uradiš i da se ne zezaš sa serviserima
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert