Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da li bi neko mogao da mi kaze kako da poruke (tekstualne, SMS), koje se nalaze na memoriskoj kartici, nakon sto ih prebacim na komp (uz pomoc PC Suite-a), ponovo prebacim na neku novu karticu, i na memoriju telefona, posto mi PC Suite ne dozvoljava da poruke sa kompa prebacim na telefon?
Doolentije, nećeš to ni moći da uradiš...jedini način je da uz pomoć Card Readera prekopiraš folder koji se nalazu u C:/System/Mail...e pa taj fajl Mail treba da prekopiraš negde u komp i kad hoćeš te iste poruke da vratiš na fon, treba da ga vratiš na to mesto u C:/System...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Za Ninolinu,
Mislis da se u mail-u nalaze poruke, posto tamo postoji samo gomila fajlova, naravno koji ne mogu da se citaju... Ali probacu, mozda upali..
Doolentije, pa te fajlove koji se nalaze u folderu Mail nećeš moći da čitapš na kompu...ali kad ih vratiš u telefon biće u obliku SMS poruka...kako god drugačije da ih sačuvaš nećeš moći da ih vratiš u tu vrstu fajla koji fon čita kao SMS...ali uvek postoji način čuvanja poruka u obliku .txt fajla...To ćeš moći da pročitaš i na kompu..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Hmm,pa dovoljno da prebaci folder mail na komp i posle ako mu ponovo trebaju vrati taj folder mail u fon,meni je tako radilo...A imash i program za mob koji preko BT prebacuje sve poruke u txt fajl na komp...
Kapiram ja taj nacin, sve to deluje jako jednostavno, ali... Prebacim ja poruke (ako su to u folderu mail uopste poruke) u folderu 'mail' sa kompa (koji sam prethodno prebacio sa druge kartice) na mob (tacnije na karticu), i kada u porukama prebacim memoriju cuvanja poruka na karticu, nista se ne desava, a kada uz pomoc FExplorer-a pokusam da pronadjem te poruke (u folderu mail), vidim samo mnostvo fajlova koje ne mogu da procitam...
Sta vi mislite o tome...?
... i ajd' ako nije problem, vi meni pustite taj programcic na mail, sa, ako je moguce, kratkim uputsvom za koriscenje...
moj mail: dulentije85@yahoo.com
6630 app, kako to misliš da može da ih otvori? Jel kad ih skine sa kartice i izvuče iz foldera Mail? Ne bih rekla da može tada da ih otvori u Notepadu...
Pa moze da se otvori u notepadu, npr. h< h< KŽ p … : c : f %: RE covek aj ako oces u 9 u *** na kafu )4
€µqšøà (0631234567DJUKICK K â-Âmšøà ‘4+3816500009005 (0631234567 °
Mislim jeste nejasno, al moze da se procita sadrzaj i sa kog telefona je poslata poruka...
bela, ma da...ali to ne liči ninašta...lepše je onda, a nije ni previše komplikovano, da ih sačuva u obliku .txt fajla sa Message Saverom ili Message Storerom...
Ninolina, ako ti nije problem, posalji mi na mail ( dulentije85@yahoo.com ) program za cuvanje poruka u *.txt-u, sa kratkim objasnjenjem koriscenja programa... Hvala unapred!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.