Da li je moguce u nokiu 6300 koja standardno ide sa bl-4c baterijom staviti bateriju veceg kapaciteta bl-5c,ili neku drugu?
Ako je moguce,da li bi mogao da se koristi punjac od 6300,ili bi morao neki drugi?
6300 sa drugom baterijom?
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Stele, generalno ne bi trebalo da bude nikakvih problema što se tiče punjenja, ali BL-4C je malo tanja od BL-5C pa je pitanje da li može da stane u telefon, odnosno, da li ćeš moći da vratiš poklopac. Najbolje je da probaš negde. Koji si punjač dobio uz 6300? Takođe probaj da li će hteti da se puni jer se meni desilo da BL-5CA baterija nije htela da se puni iako je potpuno ista po dimenzijama i N70 je radio sa njom dok se nije ispraznila. Postoji razlika u elektronici unutar baterije koja očigledno ne dozvoljava punjenje ili sam telefon "odbija saradnju"...
● PRAVILA FORUMA ●
Nisam jos uvek uzeo ovaj telefon,ali ozbiljno razmisljam.E sad,glavni razlog zasto ga nisam uzeo zato sto sam procitao i ovde,a i na drugim forumima da mu baterija traje jako kratko.
Video sam tamo u komentarima ispod specifikacije ovog telefona,kaze neki covek da je uspeo da u 6300 stavi bl-5c bateriju.Ne znam koliko je ovo tacno,pa sam hteo da vidim misljenje ljudi koji se vise razumeju u takve stvari.
Video sam tamo u komentarima ispod specifikacije ovog telefona,kaze neki covek da je uspeo da u 6300 stavi bl-5c bateriju.Ne znam koliko je ovo tacno,pa sam hteo da vidim misljenje ljudi koji se vise razumeju u takve stvari.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Stele, pa to sto se tice trajanja baterije najvise zavisi od inteziteta mreze i koriscenja,to su ti dva najbitnija fakotra,ukoliko imas dobar signal i recimo 10min razgovora i 20 sms-ova dnevno,baterija ce ti sigurno potrajati 2-3 dana,ali ako se pak puno igras telefonom ,mp3 itd normalno je da ce krace da ti traje!
D500&E71