Ma kakav flash ljudi,toliki saveti i svi zapeli flash pa flash,a to je OVERKILL u ovom slucaju,posebno posto se radi o Nokiji i to o jednoj za koju ce morati da izdvoji lepu sumu za flasovanje!!Pogledaj sta sam ti odgovorio u PP,a za vas ostale jedan mali savet za resavanje problema zaboravljenog Lock code-a koji je kod Nokie ustvari Security code,ako se ne varam:
Nokia Master Code (by Dejan Kaljevic),samo vam treba jos jedan telefon u koji cete da instalirate ovaj,mislim Java,programcic i da u njega ubacite IMEI broj vaseg telefona,na osnovu koga ce vam on sracunati doticni Master Code koji gazi sve stare kodove,onda ubacite taj kod,nabacite novi kod
koji cete lako zapamtiti i kraj price a ostane vam 15-20 eura u dzepu i ne morate da budete bez telefona dok je na flesovanju!!
Ovo vazi samo ako je Lock code onaj koji vam telefon trazi,odnosno Security code,a ako koristite neki program za zakljucavanje pa vam on ne dozvoljava startovanje bez prave sifre onda mislim da ovaj postupak nece uspeti mada nisam 100% siguran,ali format verovatno hoce!!
Pozdrav