Podrška upitom na mobilnisvet.com@gmail.com
Formular za pristup nalogu
Unosom email adrese i klikom na crveni taster, inicirate slanje emaila sa linkom. Klikom na taj link direktno ćete biti ulogovani u svoj nalog!
Kako dodati novi oglas?
Ne morate biti registrovani. Samo idite na stranicu odredjenog telefona, koristeći pretragu u vrhu sajta, pa potom kliknite na "Prodaj ovaj mobilni" na modelu koji żelite da oglasite. Potom popunite oglas i pošaljite. Ako ste već registrovani, oglas će biti automatski objavljen, a ukoliko niste biće vam poslat link na email za aktivaciju naloga i oglasa istovremeno.
Kako registrovati nalog?
Upišite svoju email adresu i kliknite na "Ulogujte se ili Registrujte se". Potom će vam na email stići link. Kada kliknete na link, bićete automatski ulogovani na svoj nalog. Ukoliko nemate nalog, biće automatski kreiran.
Kako da podignem oglas na vrh liste?
Imate pravo da jednom u toku jednog datuma obnovite svoj oglas, čime ćete ga postaviti na sam vrh liste oglasa. Na oglasu koji je u toku dana već obnovljen stajaće "Nova objava!" i neće biti moguće podići oglas na vrh liste do 00:00h narednog dana. Oglas možete obnavljati neograničeno mnogo puta.
Kako da izmenim već postavljen oglas?
Na oglasu możete menjati cenu po nahodjenju neograničen broj puta. Takodje, u mogućnosti ste da deaktivirate oglas koji ne želite više da bude aktivan, kao i da ga ponovo aktivirate u bilo kom trenutku. Tekst oglasa nije moguće promeniti na postavljenom oglasu, pa je potrebno da deaktivirate trenutni i postavite novi oglas.
Zašto vidim samo poslednjih 15 objavljenih oglasa na svom nalogu?
Imate mogućnost istovremeno da postavite 10 oglasa. Oglasi u listi se sortiraju od poslednjeg objavljenog ka prvom objavljenom. Tako da vidite 10 aktivnih na vrhu i još 5 neaktivnih na dnu liste. Zbog optimizacije servera, oglasi koji su stariji od 60 dana mogu biti obrisani sa vašeg naloga.
Kako sajt filtrira spam sadržaj?
Ovaj sajt je zaštićen reCAPTCHA sistemom i Google politika privatnosti and uslovi korišćenja se primenjuju. Zadržavamo pravo da ne objavimo oglas bez provere, čim administratori izvrše proveru oglas će se pojaviti na sajtu. Objava oglasa beleži IP adresu sa koje je oglas postavljen.
Kako zaštititi svoj broj telefona od zloupotrebe?
Jednostavno pošaljite SMS poruku na broj 062/9275128 u kojoj ćete napisati vašu email adresu samo. Kada nam stigne SMS poruka, imamo broj telefona sa koga je poruka stigla i email adresu iz same poruke. Email adresa se potom vezuje za broj telefona u našem sistemu, tako da buduće oglašavanje sa tim brojem telefona neće biti moguće nikome sem vlasniku navedene email adrese. Navedeni broj telefona je samo za prijem SMS poruka za potrebe uvezivanja emaila i broja telefona i za druge svrhe se ne koristi. Pozivi nisu mogući.
Koja su ograničenja i važne informacije prilikom oglašavanja?
za novokreirane naloge (nove email adrese) dozvoljeno je postavljanje samo 1 oglasa inicijalno do prve autorizacije oglasa od strane administratora, a zaštita postoji kako bi se sprečilo masovno dodavanje lažnih oglasa. radnim danima u toku radnog vremena autorizacija se obično rešava u roku od nekoliko sati, a najkasnije u prepodnevnim časovima narednog radnog dana.
dozvoljeno je dodati do 10 novih oglasa u poslednjih 24h na jednom nalogu, tj. na jednoj email adresi
dozvoljeno je imati aktivno do 10 oglasa istovremeno na jednom nalogu, tj. na jednoj email adresi
dozvoljeno je oglašavanje istog modela telefona, tačnije podmodela, samo jednom u toku jednog dana na istom nalogu.
dozvoljeno je oglašavanje svakog podmodela posebno, ali ne i istog podmodela istog dana više od jednom
obnavljanje oglasa je moguće jednom dnevno, čime ga postavljate na vrh liste oglasa
administratori zadržavaju pravo da uklone bilo koji oglas u bilo kom trenutku bez obaveštavanja ukoliko to smatraju neophodnim (lažni oglas, sumnja na prevaru ili bilo koji drugi razlog)
oglasi se trajno brišu sa vašeg naloga najranije posle 60 dana od postavljanja ili od poslednje obnove oglasa
prilikom postavljanja oglasa, belezi se tačno vreme i IP adresa sa kog je oglas postavljen za prevenciju zloupotreba. Tim podacima ima pristup isključivo ministarstvo unutrašnjih poslova putem zvaničnog pismenog zahteva dok postupa po prijavi za elektronski kriminal
korisnik može zatražiti brisanje svih svojih podataka iz evidencije ukoliko to želi, što uključuje sve oglase i sve kontakt podatke, što se može zatražiti preko emaila koji je naveden u dnu sajta. Podaci će biti obrisani iz aktivne baze podataka, ali će biti čuvani do godinu dana u vidu rezervne kopije koja nije javno dostupna posetiocima, radi pružanja informacija ministarstvu unutrašnjih poslova u postupanju po prijavama za elektronski kriminal
podaci iz oglasa se ne koriste u druge svrhe, izuzev za prikaz liste oglasa i nedostupni su eksternim licima, izuzev u gore navedenim slučajevima
Zašto mi je suspendovan nalog?
Administratori zadržavaju pravo da deaktiviraju bilo koji nalog u bilo kom trenutku ako to smatraju potrebnim. Razlozi suspenzije su neprikladno ponašanje ili zloupotreba sistema najčešće. Nalog se ne može vratiti iz stanja suspenzije, ali možete jednostavno koristiti drugu email adresu.
 
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.
Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-2024