Test: Asus Zenfone 6

Vodeći Asus model za 2019. godinu
05:10 h - 11.06.2019
Test: OnePlus 8 Pro
Kompanija OnePlus nedavno je održala prezentaciju svoje nove linije uređaja i rezultat prezentacije bila je najava dva nova uređaja pod nazivom OnePlu...pročitaj
Test: Galaxy S20 Ultra 5G
Galaxy S Ultra model je model koji nije postojao u prethodnim Galaxy S serijama. U pitanju je uređaj sa kojim je kompanija uspela da realizuje sve mog...pročitaj
Test: Huawei P40
Model Huawei P40 je najmanji i najeftiniji model tria vodećih modela Huawei brenda koji još čine P40 Pro i P40 Pro+ modeli. P40 se može smatrati kompa...pročitaj
Test: Samsung Galaxy A31
U 2020. godini, A serija ostaje ključna za Samsung, izbacuje se slični ali unapređeni modeli u okviru serije, konkretno A31 je naslednik prošlogodišnj...pročitaj
Test: Huawei P40 Lite
Test: Samsung Galaxy S20
Test: Samsung Galaxy Note10 Lite
Test: Huawei Honor View30 Pro
Test: Samsung Galaxy A71
Test: Samsung Galaxy A01
Test: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Samsung Galaxy S20, S20+, Ultra
Test: Samsung Galaxy S10 Lite
Test: Asus ROG Phone II
Test: Samsung Galaxy A51
Test: Xiaomi Redmi Note 8T
Test: Samsung Galaxy A20s
Test: Google Pixel 4 i Pixel 4 XL
Test: Xiaomi Mi 9 Lite
Test: Sony Xperia 5
Pravi je trenutak da se vrate dobre stvari
Vraćaju se dobre stvari. Nezaboravni trenuci sa prijateljima. Odlazak u kancelariju. Kafa u omiljenom kafiću. Boravak u prirodi. Dugi zagrljaji. Sloboda. Da možemo baš sve što poželimo. I više od toga.

Sreća je u malim stvarim, a upravo njih često zaboravljamo. Pravi je trenutak da dopisivanje postane nešto više i da podelite osećanja sa nekim ko vam se već dugo dopada. Da se čujete sa prijateljima, obujete omiljene patike i prošetate gradom, jer ništa ne može da zameni radost na licu kada se vidite. Da javite porodici da ovog petka izlazite ranije sa posla, spakujete korpu za pinkik i uputite se u prirodu. Da se jednostavno prepustite trenutku.

U želji da ti ovog leta omogući da sve svoje planove sprovedeš u delo vraća se Vip NEO2 tarifa sa neograničenim brojem minuta i poruka ka svim mrežama, uz 2GB interneta za samo 999 dinara mesečne naknade.

Da li si spreman da počneš nešto NEO?
04:48 h - 4.06.2020
VIP onlajn kupovina koja pruža više
Ljubitelji digitalnih tehnologija već su odavno upoznali prednosti onlajn kupovine. Kao osnovne prednosti se ističu ušteda vremena i mogućnost kupovine 24/7, kao i ušteda novca, usled brojnih akcija koje važe samo u virtuelnom svetu. Skora dešavanja sa pandemijom približila su ovaj koncept kupovine široj populaciji, pa tako istraživanja pojedinih agencija pokazuju da je tokom poslednja dva meseca više od 60% stanovnika Srbije obavljalo svoje kupovine putem interneta.

Onlajn usluge u Vipu već dugo prevazilaze najprostiju online kupovinu jer možete samostalno uradili mnogo složenije procese iz udobnosti svog doma, ili u hodu koristeći svoj mobilni telefon. Osim potpisivanja novog ili produžetka postojećeg ugovora sa uređajem, prenosa broja u Vip mrežu, dodavanja uređaja postojećeg ugovoru, kupovine dodatne opreme na rate, jednostavno možete platiti račun, pogledati specifikacije računa, uplatiti dopunu, kupiti neki tarifni dodak ili poslati uređaj na servis.

Sve navedeno i više od toga možete uraditi koristeći MojVip usluge. Ukoliko se opredelite za kupovinu putem Vip online prodavnice, na raspolaganju vam je veliki broj i posebne ponude uređaja samo za ovaj vid kupovine, a uz svaki poručeni telefon dobijate i besplatnu personalizovanu masku. Sve NEO i intarifa korisnike čeka i dodatni 1GB za surf tokom 24 meseca ugovorne obaveze. Kupovina je brza i sigurna, plaćanje možete izvršiti platnim karticama ili pouzećem. Ukoliko se opredelite za kupovinu bez rata, dobijate i specijalni popust od 10%.

Sigurna kupovina. Besplatna dostava.
03:54 h - 5.05.2020
Vip KućniNet paketi
Jednostavno rešenje u vidu neograničenog surfa u 4G mreži stiže iz Vipa. Uz KućniNet pakete uvek ćete biti online, čak i ako potrošite sve gigabajte dostupne po maksimalnoj brzini. Super jednostavna Plug / Play instalacija je sve što je potrebno da biste aktivirali Wi-Fi mrežu, koju može koristiti i za do 32 uređaja.

Bilo da vaš posao obuhvata grupne sastanke, konferencije, upload ili download sadržaja, KućniNet će biti vaš glavni partner. Na kraju dana, još par sati, a i gigabajta, možete iskoristiti za uživanje u omiljenom filmu ili seriji.

Da biste postali KućniNet korisnik, potrebno je samo da posetite vipmobile.rs i poručite paket koji će vam biti dostavljen na adresu. To je sve. Uzmeš. Uključiš. KućniNet.
10:40 h - 16.04.2020
Srećna 2020. godina
Ispunite lepim trenucima i ostvarenim željama svaki dan u novoj 2020. godini. Budite srećni, zdravi i nasmejani! Srećna Vam Nova godina!
18:59 h - 31.12.2019
VIP 2000. bazna stanica
Kompanija Vip mobile nastavlja da investira u tržište Srbije, povećava kapacitet i pokrivenost mreže, pa je tako nedavno izgradila i svoju 2000. lokaciju sa baznim stanicama mobilne telefonije. Pokrivenost stanovništva Srbije brzom Vip LTE mrežom sada iznosi 97 procenata. Odlično korisničko iskustvo potvrđuje i nezavisno testiranje RATEL-a i kompanije Systemic PAB, čiji rezultati govore da Vip ima najbolju mrežu za prenos podataka u Srbiji. Imajući u vidu rastuće potrebe za korišćenjem podataka, kompanija Vip mobile nastaviće da ulaže u razvoj infrastrukture, kvalitet i kapacitet mreže, kako bi ispunila buduća očekivanja svojih korisnika.
12:43 h - 7.05.2019
VIP IoT Challenge pobednici
Timovi „Kuc-Kuc“, „YAST“ i „Malci“ pobednici su konkursa Vip IoT Challenge – Digitalizuj društvo koji su organizovali kompanija Vip mobile i ICT Hub, uz podršku partnera Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Fridrih Nauman fondacije, kompanija Nokia i MikroElektronika. Vip IoT Challenge je pokazao da smo već postali društvo koje stvara digitalnu budućnost i da se, uz to što je Srbija upravo jedna od pionira u testiranju i lansiranju ovakve mreže u svetu, ovakvim rešenjima otvaraju mogućnosti ka efikasnijoj zajednici i boljem kvalitetu života kroz korišćenje najnovijih tehnologija.
06:39 h - 20.03.2019
Srećna 2019. godina
Najlepše trenutke, ostvarene želje i zdravlje vam želimo u 2019. godini. Srećna Nova godina!
21:54 h - 31.12.2018
VIP ČuvarKuća
Uz pomoć aplikacije Vip ČuvarKuća, koja je dostupna za Android i iOS, možete u realnom vremenu da pratite šta se dešava u vašoj kući sa samo par klikova. Glavni element ovog sistema je alarmni kontroler, koji upravlja setom uređaja koji čine IP video kamere za nadzor, alarmna sirena i senzori za pokret ili vrata i prozore, pametna utičnica, senzor za dim, i na kraju SOS daljinski koji šalje signal ukoliko je nekom od ukućana u domu potrebna pomoć. Paketi u ponudi se razlikuju po funkcionalnosti, odnosno broju i vrsti kamera i senzora, a više informacija na vipmobile.rs sajtu.
05:35 h - 24.10.2018
Uz NEO 1GB surfa u romingu
Novi NEO korisnici ili oni koji obnavljaju ugovor uz standardne pogodnosti NEO tarife dobijaju dodatno 1GB interneta u romingu svakog meseca tokom trajanja ugovorne obaveze. Nakon potrošenih 1GB, svaki dodatni 1MB košta 1 dinar, isto kao u Srbiji. Promocija traje do 30.juna, a ukoliko ste već pod ugovornom obavezom možete rezervisati NEO roming promociju, pa do kraja godine obnoviti ili potpisati ugovor pod istim uslovima. Više informacija na vipmobile.rs sajtu.
06:08 h - 15.05.2018
NEObiznis revolucija
Mala i srednja preduzeća uz NEObiznis tarife dobijaju neograničene minute ka svim domaćim mrežama, dovoljno gigabajta i uključene roaming minute u okviru A1 Telekom Austrija Grupe. NEObiz3 tarifa pored neograničenih minuta uključuje 100 minuta u spomenutom roamingu i 3GB interneta, sve za 1499 dinara mesečno uz dvogodišnju obavezu. Postoje i tri jača paketa u ponudi. Trenutno više od 300.000 korisnika uživa u prednostima NEO postpejd tarifa. Više informacija na vipmobile.rs sajtu.
08:02 h - 28.02.2018
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.
Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-2020